saltofx_v Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 υπαρχει τροπος να δουμε ωρα-λεπτα στη status bar? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. March 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 υπαρχει τροπος να δουμε ωρα-λεπτα στη status bar? Διάλεξε 24ωρο να δείχνει,όχι σε 12ωρο. Sent from my MOTO Defy :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Διαβασες στο πρωτο post τα bugs? Εβαλα το gallery3d αλλα τα ιδια... Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. March 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Εβαλα το gallery3d αλλα τα ιδια... Διαβασες το πρωτο ποστ? Όταν πατηθεί απο το πρόγραμμα της Κάμερας κατω δεξιά, λεει οτι δεν εχει εγκατασταθεί πρόγραμμα προβολής, ή κατι τέτοιο.Αντ' αυτού ανοίξτε το Gallery3D για προβολή φωτογραφιών. Το ανοιγεις "χειροκινητα".. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Αρα δεν εχουμε προεπισκοπηση?!?! Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. March 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Αρα δεν εχουμε προεπισκοπηση?!?! Μαλλον χρειαζεσαι την stock app για αυτο. Οριστε http://www.multiupload.com/OW391DB2HF Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 καταρχάς να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον demolition22 για τις συμβουλές του προς εμένα για το DEFY (στους διαξιφισμούς παλιότερα) και τώρα για τον χρόνο που αφιέρωσε και για το support που είναι καλύτερο και από της motorola!:p έχω μία απορία...Με αυτή την αλλαγή το κινητό χάνει την εγγύηση του ε? Αν ναι ξαναεπιστρέφει στην default rom?? Είναι σταθερό μέχρι στιγμής? Με συγχωρείτε αν είναι "χαζές" οι απορίες μου αλλλά πρώτη μου φορά στα smartphones και android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 (edited) με το app2sd προγραμμα δεν μπορούμε να περάσουμε όλες τις εφαρμογές στην SD? Νομιζω οτι πριν μπορούσα σχεδον όλες να τις περασω... Είναι κατι που μπορω να κανω?:worry: Eπιπλέον πως μπορώ να αλλάξω launcher εφόσον έχω τσεκάρει έναν από τους τρεις ως προεπιλογή? Edited March 20, 2011 by pificos Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. March 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 με το app2sd προγραμμα δεν μπορούμε να περάσουμε όλες τις εφαρμογές στην SD? Νομιζω οτι πριν μπορούσα σχεδον όλες να τις περασω... Είναι κατι που μπορω να κανω?:worry: Eπιπλέον πως μπορώ να αλλάξω launcher εφόσον έχω τσεκάρει έναν από τους τρεις ως προεπιλογή? Όχι δεν μπορείς να τις περάσεις όλες,εξαρτάται από την εφαρμογή. Για τον launcher θα πας στις εφαρμογές και θα κάνεις σε αυτόν που έχεις επιλέξει μια εκκαθάριση προεπιλογων και θα μπορείς μετά πάλι να επιλέξεις όποιον θες. Sent from my MOTO Defy :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudellis Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 εξαιρετικη δουλεια φαινεται! οσοι ειχαμε κανει το update 2.51.1 θα εχουμε προβλημα; αγγλικο μενου υπαρχει; ευχαριστω !! Παράθεση moto defy//tecra r10 10w// i7-920 desktop//pentax k-x :love://acer aspire one// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Demolition θα ηθελα να σε ρωτησω κατι φιλε. Τι παραπανω προσφερει αυτη η rom απο μια στανταρ οπως η Φιλανδικη πχ που εχω εγω; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 καταρχάς να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον demolition22 για τις συμβουλές του προς εμένα για το DEFY (στους διαξιφισμούς παλιότερα) και τώρα για τον χρόνο που αφιέρωσε και για το support που είναι καλύτερο και από της motorola!:p έχω μία απορία...Με αυτή την αλλαγή το κινητό χάνει την εγγύηση του ε? Αν ναι ξαναεπιστρέφει στην default rom?? Είναι σταθερό μέχρι στιγμής? Με συγχωρείτε αν είναι "χαζές" οι απορίες μου αλλλά πρώτη μου φορά στα smartphones και android... Αν ξέρει κανένας ας απαντήσει γιατί ακόμα ψάχνομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 έχω μία απορία...Με αυτή την αλλαγή το κινητό χάνει την εγγύηση του ε? Αν ναι ξαναεπιστρέφει στην default rom?? Είναι σταθερό μέχρι στιγμής? ναι χανεται η εγγυηση...αν επιστρεψεις στη default δεν εχεις προβλημα. εγω με τη σειρα μου να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον demolition.τεσταρω τη ρομ απο παρασκευη και το κινητο ειναι stable, ποτε δεν εχει κολησει και τρεχει σφαιρα. ενα προβληματακι ειχα μονο με το σημα αλλα μου εστειλε ο demo ενα ζιπακι να περασω και τωρα ειμαι σουπερ. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudellis Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Αρα η εκδοση 3.4.2_155-002_DEBLUR ΕΙΝΑΙ DOWNGRADABLE στην 2.51.1 Παράθεση moto defy//tecra r10 10w// i7-920 desktop//pentax k-x :love://acer aspire one// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 νομιζω πως οχι.....αλλα ας απαντησει καλυτερα ο demolition ή καποιος αλλος Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 -Μια χαρα βγαζει φωτογραφιες με το φλας, μαλιστα εχω περασει ενα pach που βελτιωνει κατα πολυ την ποιοτητα -O Τηλεφωνικος κατάλογος ειναι ιδιος.Αν δεν σου αρεσει δοκιμασε το dialer one απο το market. -Μπορεις να την περασεις, αλλα μετα δεν μπορεις να επιστρεψεις σε firmware μικροτερο του 3.4.2. Θα προσθεσω και τροπο για να μπορεις να γυρισεις. -Γινεται hard reset, αλλα μπορεις να μην χασεις τπτ αν κανεις backup απο πριν με το Titanium Backup και μετα επαναφερεις τις εφαρμογες σου και τις ρυθμίσεις τους οπως ηταν. - επιβεβαιωνω φιλε μου το προβλημα με το φλας ,δεν βγαινει καθολου η φωτογραφια με το φλας ανοικτο μονο με το φλας στο of κι αυτη σκοτεινη.πες μου σε παρακαλω τι κανω? και αν δεν υπαρχει λυση, πως μπορω να γυρισω στη μαμα ρομ 2.1 που ηταν ολα ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 επιβεβαιωνω φιλε μου το προβλημα με το φλας ,δεν βγαινει καθολου η φωτογραφια με το φλας ανοικτο μονο με το φλας στο of κι αυτη σκοτεινη.πες μου σε παρακαλω τι κανω? και αν δεν υπαρχει λυση, πως μπορω να γυρισω στη μαμα ρομ 2.1 που ηταν ολα ok. και εγώ δεν έχω θέμα με το φλας. Μόλις έβγαλα μία με φλας! κάτι άλλο θα φταίει και όχι η ROM Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 και εγώ δεν έχω θέμα με το φλας. Μόλις έβγαλα μία με φλας! κάτι άλλο θα φταίει και όχι η ROM μα πριν βαλω τη ρομ ολα ηταν τελεια αμεσως μετα γινεται αυτο τις μαυριζει δεν βλεπεις τιποτα.Για παρατηρησε και πες μου πατωντας για ληψη το φλας φλασαρει 2 η 3 φορες η μονο μια γιατι πριν εκανε συνεχομενα και εβγαιναν καλες τωρα εμενα κανει 1 μονο και πριν τον ηχο της καμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 ναι χανεται η εγγυηση...αν επιστρεψεις στη default δεν εχεις προβλημα. εγω με τη σειρα μου να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον demolition.τεσταρω τη ρομ απο παρασκευη και το κινητο ειναι stable, ποτε δεν εχει κολησει και τρεχει σφαιρα. ενα προβληματακι ειχα μονο με το σημα αλλα μου εστειλε ο demo ενα ζιπακι να περασω και τωρα ειμαι σουπερ. ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Όλα καλά μέχρι στιγμής. Το κινητό μ αρέσει πολύ. Ευχαριστώ demolition. Με το apn on/off wighet εχω πρόβλημα να ανοιγοκλεισω το mobile internet. Πρέπει συνήθως να θτο κλείσω η να το ανοίξω από τις ρυθμίσεις /διαχείρηση δεδομένων. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ; έχει κανείς παρόμοιο θέμα; Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 παιδια θελω να σας ενημερωσω πως ολα εφτιαξαν.Εκανα ενα format σε τηλεφωνο και καρτα απο recovery boot,ξαναπερασα τη ρομ και εδω να σας πω και κατι που ισως δεν το ξερατε επειδη με super one click ηπωθηκε οτι δεν γινεται unroot,γινεται:απο system recovery κανουμε recovery boot και επιλεγουμε:format system,το τηλεφωνο νεκρωνει και με RSD lite περναμε παλι τη ρομ και το s.o.c δεν υπαρχει μεσα anyway ολα τελεια και καμερα και ολα μονο ενα μικρο προβληματακι δεν μπορω να κατεβασω απο market ξεκιναει download και σταματαει αμεσως,αν και κατεβαζω ανετα απο blackmart.Ωστοσο αν κανεις ξερει ας βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 εχω προβλημα στο σημειο με το system recovery.ενω το ανοιγω και παταω install recovery system αυτο μου βγαζει error.τι κανω λαθος? ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 εχω προβλημα στο σημειο με το system recovery.ενω το ανοιγω και παταω install recovery system αυτο μου βγαζει error.τι κανω λαθος? ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας H rom μου ειναι σε μορφη συμπιεσμενου αρχειου zip. Παρε τον φακελο που περιεχει μεσα και τοποθετησε τον οπως εξηγω παρακατω Η δομή των φακέλων πρεπει να ειναι η εξης: clockworckmod->backup->made-in-hellas-b1 μαλλον αυτο θα σε βοηθησει Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, χρησιμοποιήστε το Titanium Backup για να σβήσετε ανεπιθύμητες (κατά τα γούστα του καθενός) εφαρμογές που περιλαμβάνονται ROM. μπορώ να σβήσω το custom app "μηνύματα" τελείως από το τηλέφωνο ? Χρησιμοποιώ το go sms και μου την σπάει που εμφανίζονται και τα δύο προγράμματα ταυτοχρόνως σε κάθε μήνυμα :mad: Με το titanium να το σβήσω? ΑΝ σβήνει.... Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Δεν χρειάζεται να το σβησεις.απλά απενεργοποίησε τα notifications από το πρόγραμμα του κινητού. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts