emperor4her Δημοσιεύτηκε March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 10, 2011 (edited) Καλησπερα.. Να ρωτησω κατι ειμαι περιεργος αν εχω ενα ρουτερ πχ το LINKSYS WAG200G υπαρχει καποιος τροπος να παιρνω δυκτιο απο wifi και να το δινω στο pc? Δηλαδη το ρουτερ να παιξει το ρολο μιας ασυρματης καρτας δυκτιου οπως αυτη? :blink::blink: Edited March 10, 2011 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 τουλάχιστον με το συγκεκριμένο ρούτερ, επειδή το έχω και εγώ, μου φαίνεται απίθανο να γίνεται, όπως απίθανο μου φαίνεται γενικότερα με ρούτερ να γίνεται κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 τουλάχιστον με το συγκεκριμένο ρούτερ, επειδή το έχω και εγώ, μου φαίνεται απίθανο να γίνεται, όπως απίθανο μου φαίνεται γενικότερα με ρούτερ να γίνεται κάτι τέτοιο. Ναι και εγω το ιδιο πιστευω απλα αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει την πατεντα :lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts