nikaras23 Δημοσιεύτηκε March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 9, 2011 εχω ενα λαπτοπ με μια εξοδο hdmi και θελω να το συνδεσω στην τηλεοραση μου. η τηλεοραση δεν εχει hdmi αλλα dvi. απ οσο ξερω μεσω του dvi μεταφερεται μονο εικονα και οχι ηχος. αν βαλω δηλαδη να δω μια ταινια θα ακουω απο τα ηχεια του λαπτοπ η δεν θα ακουω καθολου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Όπως ανέφερες και εσύ το DVI κάνει μόνο μεταφορά εικόνας, ο ήχος λαμβάνεται από την πηγή ξεχωριστά. Δηλαδή θα ακούς τον ήχο από τα εσωματωμένα ήχεια του φορητου σου. Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 για τον ίδιο λόγο ψάχνω να αλλάξω tv:(... Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts