Jump to content

Windows Vista [Pre-Release]

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

* Η λύση του Right Click - View- (Select other View) στο Desktop είναι το πρώτο που έπρεπε να σκεφθείτε, ιδίως για όσους "το έψαξαν αλλά δεν το βρήκαν με τίποτα μετά από 2 ώρες" (το διάβασα κι αυτό τρομάρα μου σε άλλο forum). Και δεν είναι θέμα aero, και χωρίς aero έτσι είναι πλέον η κανονική προβολή. Well done Demis που σκέφτηκε και το κόλπο που παίζει για την αλλαγή μεγέθους γενικώς (σε Internet Explorer κλπ) με το πλήκτρο Ctrl. Εμένα ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό (...το Ποιό?)

και στα XP γίνεται σε πολλά προγράμματα. στον ΙΕ7 το κάμω συνεχώς.

βέβαια στα Vista γίνεται σχεδόν παντού.

όσο για τους οδηγούς TV πρέπει να έχεις δίκαιο. δεν γίνεται να μην αναγνωρίζει τπτ.

το θέμα είναι αν το αναγνώριζαν καλά τα windows MCE. αν ναι τότε υπάρχουν ελπίδες για νέους οδηγούς. αν όχι τότε...

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

* Προσοχή για την ώρα σε drivers των TV Tuners, Webcams, VGA cards. Είναι με απλά λόγια -απαράδεκτοι-, για την ώρα. Ιδίως το Media Center δεν υποστρηρίζει και καμιά κάρτα της προκοπής για TV, οπότε είμαι σίγουρος ότι αργότερα θα τις προσθέσουν. Ιδίως για τις κάρτες Ήχου εξαιρουμένων των Audigy 2 και κάποιων παρόμοιων που έχουν (λειτουργούντες) Beta Drivers, να είστε σίγουροι ότι και με τους drivers των XP θα παίξουν κανονικά, παρ' όλο που είναι τραγικό απλές κάρτες ήχου (τύπου internal Mobo Creative SB's Live-24bit και Audigy 2 SE στις MSI K8N Diamond και K8N Diamond Plus και Πόοοσες άλλες) να μην τις βλέπουν αυτόματα.

παντως εμενα μου βρηκε (μαλλον κατεβασε μονο τους χθες) drivers για την Logitech® QuickCam® Fusion™ μου και οσον αφορα το TV Tuner μου το εχει βρει απο την πρωτη μερα (PCTV της Pinnacle) αλλα το media center πιανει μονο τα ψηφιακα καναλια.:D

μπορεί κάποιο να πει πώς πάνε τα Vista (ultimate πχ) με 1GB ram? πόσο page file έχει μετά από μια ώρα χρήσης?

Alex = the best!

παντως εμενα μου βρηκε (μαλλον κατεβασε μονο τους χθες) drivers για την Logitech® QuickCam® Fusion™ μου και οσον αφορα το TV Tuner μου το εχει βρει απο την πρωτη μερα (PCTV της Pinnacle) αλλα το media center πιανει μονο τα ψηφιακα καναλια.:D

Κι εμένα το ίδιο μου έκανε, την ίδια κάρτας τηλεόρασης έχω. Αλλά δεν έχει νόημα αν δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κιόλας...

μπορεί κάποιο να πει πώς πάνε τα Vista (ultimate πχ) με 1GB ram? πόσο page file έχει μετά από μια ώρα χρήσης?

EDIT: Τραγικά. (Τραγικές εννοώ είναι οι Τιμές του pagefile και της μνήμης γενικότερα). Τρώνε αρκετή μνήμη (κάτι πικ σε 700άρια ενώ πριν μισό λεπτό έπιανε 400), ΑΛΛΑ το πιο παράδοξο είναι ότι δεν το "βλέπεις" στην πράξη. Μετά από λίγο τα μειώνει και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Γενικώς θεωρώ ότι ανταποκρίνεται πιο γρήγορα από ότι τα ΧΡ, με εξαίρεση τη διαχείριση αρχείων (μετακινήσεις/αντιγραφές... πίνεις καφέ πρώτα αν δεν είσαι σε RAID) και το User Account Control. Για το ερώτημά σου (όσο παράδοξο κι αν ακούγεται με βάση τα παραπάνω), παίζει άψογα σε 1GB.

:cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα...

Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις.

Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα!

Κι εμένα το ίδιο μου έκανε, την ίδια κάρτας τηλεόρασης έχω. Αλλά δεν έχει νόημα αν δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κιόλας...

EDIT: Τραγικά. (Τραγικές εννοώ είναι οι Τιμές του pagefile και της μνήμης γενικότερα). Τρώνε αρκετή μνήμη (κάτι πικ σε 700άρια ενώ πριν μισό λεπτό έπιανε 400), ΑΛΛΑ το πιο παράδοξο είναι ότι δεν το "βλέπεις" στην πράξη. Μετά από λίγο τα μειώνει και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Γενικώς θεωρώ ότι ανταποκρίνεται πιο γρήγορα από ότι τα ΧΡ, με εξαίρεση τη διαχείριση αρχείων (μετακινήσεις/αντιγραφές... πίνεις καφέ πρώτα αν δεν είσαι σε RAID) και το User Account Control. Για το ερώτημά σου (όσο παράδοξο κι αν ακούγεται με βάση τα παραπάνω), παίζει άψογα σε 1GB.

οκ :)

γιατί τα RC1 τα δούλευα σε 512 και ήταν... τραγική εμπειρία (όπως και τα XP).

βέβαια θα μου πεις ότι ακόμα και τα XP από τα 1024MB τρώνε τα 700 στα χαλαρά αλλά ΔΕΝ καταλαβαίνει να κολλάει τπτ.

το θέμα με τις μετακινήσεις αρχείων με "τρόμαξε".

μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος? για τι μέγεθος αρχεία μιλάς, μεταφορά από τι σε τι etc

Alex = the best!

Ti einai to COM SURROGATE pou mou ekane fail molis twra?

Και εμενα μου το βγαζει. Εστησες NERO μηπως ????:lol: :lol: :lol: :lol:

Στο βγαζει μονο οταν μπροσπαθει να κανει ρefresh και να σου ανοιξει thumbnails απο ταινιες ετσι ?

Και εμενα μου το βγαζει. Εστησες NERO μηπως ????:lol: :lol: :lol: :lol:

Nero(7) ειχα δοκιμασει στην RC2 και δεν επαιζε.Κατεβασα ομως σημερα ενα το οποιο απ'οτι λεει ειναι Vista Ready.Αυριο που θα κατεβουν τα Vista θα δοκιμασω να δω τι παιζει

iphone 3G & Nokia N82 owner

Oi 2 teleutaies ekdoseis (i 2i vgike proxtes an den kanw lathos) einai VISTA ready. Evala tin teleutaia tin 7.5.9.0

pou vlepw an einai premium ? to serial pou evala itan gia Ultra edition. sto about leei mono to version number

Oi 2 teleutaies ekdoseis (i 2i vgike proxtes an den kanw lathos) einai VISTA ready. Evala tin teleutaia tin 7.5.9.0

pou vlepw an einai premium ? to serial pou evala itan gia Ultra edition. sto about leei mono to version number

demi, koita sto "start" - "all programs" kai des ekei ti leei...tha leei gia paradeigma "nero 7 premium edition" ...an evales pantos gia ultra...tote tha einai kai ultra!

Pantos den uparxei kai diafora stis ekdoseis, ego pou exo dokimasei kai tis 2 den eida pote kati diaforetiko!

τρέξε το vista advicer @ M$ και θα σου πει.

αν είναι 128+ ΜΒ λογικά θα μπορείς. το πόσο καλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Alex = the best!

Εμένα με 2 G ram και Core2 Duo με Nvidia 7600 το μηχάνημα μου πάει καλύτερα απο οτι με τα ΧΡ. Δεν περίμενα τέτοια διαφορά στην απόδοση και στη ταχύτητα. Μελανό σημείο η μη υποστήριξη του Norton Internet Security μέχρι στιγμής.

Εμένα με 2 G ram και Core2 Duo με Nvidia 7600 το μηχάνημα μου πάει καλύτερα απο οτι με τα ΧΡ. Δεν περίμενα τέτοια διαφορά στην απόδοση και στη ταχύτητα. Μελανό σημείο η μη υποστήριξη του Norton Internet Security μέχρι στιγμής.

Mipws i diafora pou vlepeis stin taxitita ofeiletai stin apousia tou NIS ?

δεν είναι μελανό! αντίθετα θετικό :)

είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει από πρόγραμμα προστασίας.

το firewall των Vista είναι άριστο, καθώς και ο Defender που έχουν.

για προστασία από ιούς NOD (νομίζω με κάποιο τρικ δουλεύει).

Alex = the best!

Mipws i diafora pou vlepeis stin taxitita ofeiletai stin apousia tou NIS ?

Αποκλείεται γιατι και στα χρ πριν βάλω το ΝΙΣ πήγαινε πολυ πιο αργά. και δεν ειναι τοσο το αργά η γρήγορα, απλα παρατηρώ μια εξαιρετικότατη σταθερότητα στο σύστημα μου που όμοιά της δεν έχω ξαναδεί. Απρόσκοπτη λειτουργία και ενώ μπορεί να καταναλώνει 35% πόρους ειναι ΜΕΧΡΙ εκεί. Οτι και να ανοίγω, όσα και να ανοίγω το 35 μετα βίας να γίνει 39. Αυτη τη στιγμή που γράφω, ριπαρω ενα DVD, κάνω σκαν για ιους με το AVAST (αυτο εβαλα τελικά για ενα 30ημερο), και έχω ανοικτό και κάθεται επιτηδες στο BROUND το FIFA 07 χωρις να παιζω. Ειναι εκπληκτικό αυτό που βιώνω. Εύγε.

to kainourio NOD32 2.7 douleuei mia xara!

Vgike eidika kai gia to Vista

Ακριβως, παιζει μια χαρα!

:D

Το firewall των windows - εαν εχω NOD - να το εχω ενεργοποιημενο ή οχι ? Το Defender ανοιχτο ή κλειστο ?:blink:

Ακριβως, παιζει μια χαρα!

:D

Το firewall των windows - εαν εχω NOD - να το εχω ενεργοποιημενο ή οχι ? Το Defender ανοιχτο ή κλειστο ?:blink:

Ολα ανοιχτα πρεπει να ειναι. Το nod δεν εχει firewall και το defender ειναι για adware. Οποτε τα θες και τα 3 ανοιχτα;)

Ολα ανοιχτα πρεπει να ειναι. Το nod δεν εχει firewall και το defender ειναι για adware. Οποτε τα θες και τα 3 ανοιχτα;)

Adaware δεν εχει το NOD ?

Αν θέλεις προστασία από spyware, καλύτερα να επιλέξεις κάποιο από τα Spyware Doctor, ή SpySweeper.

τρέξε το vista advicer @ M$ και θα σου πει.

αν είναι 128+ ΜΒ λογικά θα μπορείς. το πόσο καλά αυτό είναι άλλο θέμα.

256ΜΒ DDR2 είναι ...

Όταν λες οτι μπορεί να μην τρέχει "καλά" τι εννοείς;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...