BrokenPhonez Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Ναι φιλε μου εχεις δικιο σε αυτο που λες , αλλα σκεψου ομωςς οτι υπαρχουν ακομα ορισμενα προγραμματα που δουλευουν μονο σε 98...Π.χ ο θειος μου που ειναι πολυτικος μηχανικος εχει μερικα προγραμματα τα οποια δεν παιζουν ουτε σε 2000 ουτε σε xp..Τωρα θα μου πεις υπαρχουν και οι αναβαθμισεις αυτων των προγραμματων..Αλλα μερικοι δεν θελουν να τα αλλαξουν διοτι εχουν μαθει να τα δουλευουν... Ατυχές το παράδειγμα... Το ότι δε θέλουν να τα αλλάξουν γιατί έτσι έχουν μάθει να τα δουλεύουν είναι παρόμοιο με την περίπτωση που όλοι θα είχαμε το αρχαιότερο των λειτουργικών συστημάτων (ή θα εκτελούσαμε τις μαθηματικές μας πράξεις μόνο με μολύβι και χαρτί). Τα δε προγράμματα που δουλεύουν σε 98 (σπάνια) είναι η λεγόμενη κατηγορία των προγραμματιστών που με κάποιες βασικές γνώσεις και μόνο, προγραμμάτισαν κάποιες εφαρμογές ειδικού ενδιαφέροντος (βλέπε αρχιτεκτονικά, υδραϋλικές μελέτες και πολεοδομικά στοιχεία) και ποτέ δεν τους ενδιέφερε (μετά από μια ΠΟΛΥ γερή μπάζα - και αφού έγιναν εργαζόμενοι σε πολυεθνικές) να κάνουν migration των λογισμικών τους σε πιο σύγχρονα περιβάλλοντα. Ξέρω για τέτοιες εφαρμογές, και δεν πιστεύω πως είναι αδύνατο να βρεις κάτι πολύ πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό, για τα τωρινά λειτουργικά, με το ανάλογο κόστος βέβαια. Ρε παιδιά μήπως τα dvd τα καίτε σαν non-bootable???Γιατι νομίζω πως αν ανοίξεις την εικόνα να βάλεις κάτι μέσα χαλά το bootable.Αλλα πέρα απαυτό δες τε και αυτό!!! ΑΝ ΤΑ ΚΑΙΜΕ ΛΕΕΙ. :-Ρ Έκανα τι ΒΛΑΚΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ να ανοίξω την εικόνα για να χώσω μέσα ΟΦΙΣΣΣ 2007 και τις ΧΑΚΙΕΣ με κάποια άλλα καλούδια, κλειδιά κλπ :blink: :X και λόγω χώρου στο φορητό, ΕΣΒΗΣΑ μετά την εξαγωγή το αρχικό αρχείο εικόνας. Ε, κοινώς την Π.....σα! (Πάτησα) :shifty: οπότε μετά άρχηστο το νεό αρχείο που έκαψα. Τα βλέπει όλα, αλλά μπουτάρισμα και εγκατάσταση γενικώς, ΓΙΟΚ. Οπότε για αρχή, μη πειράζετε το αρχείο. Με αυτό το σκεπτικό θα είχαμε ακόμα το DOS. Υπάρχει πάντα η λύση των partitions. Ένα με το κύριο λειτουργικό (vista) και ένα με το λειτουργικό που για κάποιους λόγους εξυπηρετεί κάποιον σαν τον θείο σου(Win95/98/Me/2000/XP). Σωστόοοοοοοοοοοος. Αν δε το σηκώνεις, μη το πίνεις, απλό. Αν το πιείς χωρίς να το σηκώνεις, τουλάχιστον με μέτρο. Γενικώς θεωρώ "χαζό" με τη μια να αλλάξετε το λειτουργικό σας πετώντας το παλιό. Εγώ π.χ. το χόρτασα ένα 5μηνό από τις πρώτες δοκιμαστικές εκδόσεις οπότε τώρα το περνάω κ για μόνιμο άμα λάχει. Λίγο πολύ βέβαια όλοι εδώ μέσα έχουμε ασχοληθεί πιστεύω (ελπίζω). Ok το ξαναέγραψα το dvd, έκανα boot απ'το cd,ξεκίνησε η εγκατάσταση. Τώρα έχω ένα άλλο πρόβλημα δεν λειτουργεί σωστά η ΑΤΙ 9800pro.δεν μπορώ ν'ανοίξω το control center.του εγκατέστησα την τελευταία εκδοση,τους 6.10 και πάλι τίποτα... Το bluetooth δε μου το αναγνώρισε. αυτά, προς το παρών. Πάντως μου τι δίνουν οι τόσες προειδοποιήσεις, μπορώ με κάποιο τρόπο να τις απενεργοποιήσω??? Λέγεται User Account Control και αρχικά πριν βάλεις ένα καλό και συμβατό Τείχος Προστασίας, καλό είναι να το αφήσεις ενεργοποιημένο. Εναλλακτικά, η αναζήτηση για την παραπάνω έκφραση στον Γούγλη, θα σου αποκαλύψει πόσο εύκολα το απενεργοποιείς από τους Λογαριασμούς Χρηστών. Τελικά δεν γίνεται αναβάθμιση απο RC1 σε RTM. Κατα την εγκατάσταση μου βγάζει οτι είναι corrupted. Mάλλον πάμε για καθαρή εγκατάσταση. Αντε πάλι απο την αρχή. Η corrupted ένδειξη μπορεί να μην έχει να κάνει καν με την παλία έκδοση. Δοκίμασες και καθαρή εγκατάσταση και πέτυχε; Η επίσημη γραμμή της Μ$ ήταν ότι η προέκδοση 1 θα μπορεί να αναβαθμιστεί (αυτήν δίνει το ΡΑΜ) ενώ η 2 ΠΙΘΑΝΟΝ όχι. παίζει το virtualPC 2004 SP1 στα Vista? αν ναι τότε λύνει αρκετά προβλήματα. Όχι, είναι από τις μη-συμβατές εφαρμογές, αλλά πολύ σύντομα εμφανίζεται η έκδοση 2007 που θα είναι Και δωρεάν, Και απολύτως συμβατή. :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 30 ianouariou GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Ναι αλλα π.χ μερικοι ομως ακομα δουλευουν το autocad R14..Σωστα αυτα που λες ...Οπως ειπε και ο φιλος ποιο πανω ναι μπορει να γινει και με partition:) Αν το δουλεύουν ακόμη, καλό είναι να το αλλάξουν και να εκσυγχρονιστούν. Χίλιες άλλες εκδόσεις υπάρχουν, δε βγήκε μόνο η 14 (μανία πια όλοι... :X )! ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ..... Τελικα βλακιες κατεβαζαμε???? H εκδοση που εβγαλε σημερα η MS στο MSDN και τη προσφερει δωρεαν σε οσους ειχαν βρει bugs ειναι διαφορετικη σε μεγεθος απο την Billgates.... Ξερει κανεις περισσοτερα?? Εσύ τα συγκεκριμένα νέα, ιδίως για τη δωρεάν προσφορά, που τα είδες; Έχω καταχωρήσει προβλήματα στην Μ$, λες να δικαιούμαι; :blink: :ninja: Όχι είναι όντως διαφορετική και έχει και διαφορετικό md5 checksum ;) Καλά αυτό πάλι δε λέει τίποτα. Αν ανοίξω το αρχείο εικόνας και βάλω ένα αρχειάκι, η έχω άλλο κλειδί κλπ, το md5 αλλάζει. Εχει κανεις υπ οψιν καθολου τι διαφορες εχουμε με εκεινη απο το MSDN?Δηλαδη διαφορες μεγαλες, ή χε...κε η φοραδα στ 'αλωνι??? Παντως στην Gates δεν καταφερα ουτε intellipoint ουτε intellitype να κανω install. Προσωπικά δε νομίζω (ούτε νοείται) να είναι κάτι το διαφορετικό. Εκτός αν η έκδοσή μας ήταν δούλεμα, που θα είχε βοήξει ο τόπος ήδη. Πάντως για την υποστήριξη ποντικιών/πληκτρολογίων υποτίθεται ότι προ 1-2 εβδομάδων βγήκαν οι εκδόσεις τους και περνιούνται με Windows Update, η τουλάχιστον έτσι μου έκανε η RC1. Πάντως για την ταπεινή αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος (που είναι προϊόν της ΙΔΙΑΣ της Μ$)... κανένα νέο. Κ αυτό το θεωρώ ΠΟΛΥ φάουλ τους. :mad: :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Εσύ τα συγκεκριμένα νέα, ιδίως για τη δωρεάν προσφορά, που τα είδες; Έχω καταχωρήσει προβλήματα στην Μ$, λες να δικαιούμαι; :blink: :ninja: To everyone that took part in the Windows Vista beta test (as far as I know, about 20,000), only those that submitted at least 1 bug report will be offered a complimentary copy of Windows Vista Business or Ultimate. Microsoft sent out a mail to those testers just a few minutes ago which specified that it is being offered as a download only. No media will be mailed, and only currently active, invited members of the Windows Vista technical beta program who filed at least one bug are receiving this offer. Neowin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 έχω ένα πρόβλημα δεν λειτουργεί σωστά η ΑΤΙ 9800pro.δεν μπορώ ν'ανοίξω το control center.του εγκατέστησα την τελευταία εκδοση,τους 6.10 και πάλι τίποτα.την κάρτα την δείχνει ανενεργή στο system management. The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Κατεβάζω το Microsoft Windows Vista Final Billgates 3555203 Tpb, ελπίζω να είναι σωστό... Μια ερώτηση: στο pc μου έχω windows 2000 και windows xp σε διαφορετικά partition. Θα μπορέσω να εγκαταστήσω την έκδοση που κατεβάζω και να επιλέγω στην εκκίνηση αν θα ξεκινήσουν τα vista ή κάποιο άλλο από τα 2 λειτουργικά που ήδη έχω ή θα πρέπει να κάνω καθαρή εγκατάσταση; Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 To everyone that took part in the Windows Vista beta test (as far as I know, about 20,000), only those that submitted at least 1 bug report will be offered a complimentary copy of Windows Vista Business or Ultimate. Microsoft sent out a mail to those testers just a few minutes ago which specified that it is being offered as a download only. No media will be mailed, and only currently active, invited members of the Windows Vista technical beta program who filed at least one bug are receiving this offer. Neowin Δε το πιστεύω. Έχω καταχωρήσει πόσα, αλλά μάλλον δεν είναι για τους CPP. Έπρεπε παλαιότερα να έχεις λάβει πρόσκληση για την Beta Team, ώστε να είσαι τελικά μέσα και αν έχεις δώσει bug να την πάρεις. :-( Για να δούμε. Κατεβάζω το Microsoft Windows Vista Final Billgates 3555203 Tpb, ελπίζω να είναι σωστό... Μια ερώτηση: στο pc μου έχω windows 2000 και windows xp σε διαφορετικά partition. Θα μπορέσω να εγκαταστήσω την έκδοση που κατεβάζω και να επιλέγω στην εκκίνηση αν θα ξεκινήσουν τα vista ή κάποιο άλλο από τα 2 λειτουργικά που ήδη έχω ή θα πρέπει να κάνω καθαρή εγκατάσταση; Θα μπορέσει να δει τα υπόλοιπα λειτουργικά κανονικά. Προτείνω Καθαρή εγκατάσταση (μια και θέλεις τα υπόλοιπα) αλλά να την εκτελέσεις από Windows. έχω ένα πρόβλημα δεν λειτουργεί σωστά η ΑΤΙ 9800pro.δεν μπορώ ν'ανοίξω το control center.του εγκατέστησα την τελευταία εκδοση,τους 6.10 και πάλι τίποτα.την κάρτα την δείχνει ανενεργή στο system management. Το ξαναανέφερες νομίζω και βλέπεις ότι κάποια απάντηση δεν έχουμε. Γενικότερα αν θες τη γνώμη μου μη το ψάχνεις και βγάλε τους drivers για την ώρα. Μέχρι 1-2 μήνες ακόμη, οι πιο προβληματικοί drivers θα είναι αυτοί της κάρτας γραφικών. EDIT: Δε μου λέτε, σε παλιό φορητό με επίσημα Windows XP Home φαντάζομαι δικαιούμαι αναβάθμισης έτσι; Δεν είναι σε retail box (προφανώς) αλλά έχουν φυσικά επίσημο κλειδί. Σε εκείνη την περίπτωση αν θυμάμαι καλά (και εφόσον ισχύει) μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση ή αναβάθμιση λειτουργικού, αλλά το DVD τους δεν είναι Boot;;; Η είναι το ίδιο απλώς με διαφορετική τιμή;;;... :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Κατεβάζω το Microsoft Windows Vista Final Billgates 3555203 Tpb, ελπίζω να είναι σωστό... Μια ερώτηση: στο pc μου έχω windows 2000 και windows xp σε διαφορετικά partition. Θα μπορέσω να εγκαταστήσω την έκδοση που κατεβάζω και να επιλέγω στην εκκίνηση αν θα ξεκινήσουν τα vista ή κάποιο άλλο από τα 2 λειτουργικά που ήδη έχω ή θα πρέπει να κάνω καθαρή εγκατάσταση; Καλο θα ειναι να τα κανεις setup σε διαφορετικο partition. Μετα μπορεις να αλλαξεις πιο θα ειναι το default operating system μεσα απο τα Vista. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Ακουστε τωρα το Κουφο!Εκανα καθαρη εγκατασταση τα vista αλλα σε αλλο HDD για να εχω dual boot,Αν δεν παω να αλλαξω το boot sequence και αναλογως με ποιο λειτουργικο θελω φερω πρωτο και το σκληρο,μου ανοιγει αυτο που βλεπει απο τον ενα μονο σκληρο!Μολις αλλαζω και βαζω να βλεπει π.χ πρωτα τον Η:\ τοτε βλεπει τα vista,μητρικη εχω της MSI K8N NEO - 54G ,μαλλον το bios της θα φταει ε?Οχι οτι με πειραζει ιδιαιτερα,ετσι κι αλλιως τα WinXP μπηκαν σε δευτερη μοιρα.:p http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Καλο θα ειναι να τα κανεις setup σε διαφορετικο partition. Μετα μπορεις να αλλαξεις πιο θα ειναι το default operating system μεσα απο τα Vista. Δηλαδή όταν θα ανοίγω το pc δεν θα λέει Windows Xp, Windows 2000, Windows Vista; Θα πρέπει να επιλέγω μέσα από τα Vista τι θέλω να κάνω; Σε διαφορετικό partition θα τα εγκαταστήσω! Να ξεκινήσω την εγκατάσταση μέσα από τα windows ή να ρυθμίσω το bios να ξεκινάει από το dvd και να κάνω έτσι την δουλειά μου; Αν γνωρίζεις τίποτα λεπτομέρειες για cd key και activation στείλε ένα pm :) Ευχαριστώ πολύ! Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Δηλαδή όταν θα ανοίγω το pc δεν θα λέει Windows Xp, Windows 2000, Windows Vista; Θα πρέπει να επιλέγω μέσα από τα Vista τι θέλω να κάνω; Σε διαφορετικό partition θα τα εγκαταστήσω! Να ξεκινήσω την εγκατάσταση μέσα από τα windows ή να ρυθμίσω το bios να ξεκινάει από το dvd και να κάνω έτσι την δουλειά μου; Αν γνωρίζεις τίποτα λεπτομέρειες για cd key και activation στείλε ένα pm :) Ευχαριστώ πολύ! Τώρα μεταξύ μας, όλα όσα ρώτησες αναλύονται πιο πάνω. Εκτός του activation Που αναφέρεται στο περίπου. Λέω πιο πάνω σε αντίστοιχη απάντηση να γίνει καλύτερα εγκατάσταση από τα Windows (εκτός αν έχεις RAID SATA Controller και δίσκους πάνω οπότε σιγουρέψου ότι έχεις drivers ή οτι δεν τους θέλει) και δεύτερον ότι θα επιλέγεις κανονικά ποιό από τα λειτουργικά θέλεις. Ο geovass εννοούσε ότι από τα Vista, μέσω των ρυθμίσεων (Start-ComputerRIGHTCLICK-Properties) κλπ κλπ όπως στα Windows XP δηλαδή, μπορείς να επιλέξεις ποιό θα είναι το προεπιλεγμένο λειτουργικό αν περάσουν τα 30 (ή όσα ορίσεις) δευτερόλεπτα κατά το boot του PC σου. :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 EDIT: Δε μου λέτε, σε παλιό φορητό με επίσημα Windows XP Home φαντάζομαι δικαιούμαι αναβάθμισης έτσι; Δεν είναι σε retail box (προφανώς) αλλά έχουν φυσικά επίσημο κλειδί. Σε εκείνη την περίπτωση αν θυμάμαι καλά (και εφόσον ισχύει) μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση ή αναβάθμιση λειτουργικού, αλλά το DVD τους δεν είναι Boot;;; Η είναι το ίδιο απλώς με διαφορετική τιμή;;;... Αυτο με ενδιαφερει και μενα. Ξερει καποιος να απαντησει? Θα γινεται μονο upgrade απο το παλιο λειτουργικο η θα μπορω να κανω και καθαρη εγκατασταση αν αγορασω τα vista home premium upgrade? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Αυτο με ενδιαφερει και μενα. Ξερει καποιος να απαντησει? Θα γινεται μονο upgrade απο το παλιο λειτουργικο η θα μπορω να κανω και καθαρη εγκατασταση αν αγορασω τα vista home premium upgrade? 1.αναβάθμιση μπορείς να κάμεις (από Home-> Home Prem, Ult) (από Pro, Tablet-> Bus, Ult) 2. δεν θα είναι δωρεάν εκτός και αν το έχεις αγοράει μετά της 25 Οκτ. 2006 3. η τιμή είναι περίπου $100 πιο κάτω (απόσο θυμάμαι) και είναι upgrade. περνάς από τα Recovery Disks (του κατασκευαστή) τα XP πάλι και μετά πάνω τους τα Vista (χωρίς να έχεις βάλει κάποιο πρόγραμμα ή κάτι για να είναι πιο "ομαλή" η διαδικασία) 4. κοιτάς (πριν κάμεις την αναβάθμιση) αν είναι συμβατά τα utilities του κατασκευαστή με τα Vista και αν τυχόν υπάρχει πρόβλημα με κάποιον οδηγό ( για το πρώτο πρέπει δυστυχώς να ελπίζεις να βγάλουν στο σάιτ του κατασκευαστή νέα έκδοση), για το δεύτερο υπάρχει και το WU. 5. υπάρχει και η λύση της "ξερής" αναβάθμισης (μέσω format από το dvd) αλλά έτσι χάνεις τους οδηγούς του κατασκευαστή και τα utilities. (λογικά θα υπάρχουν στο νετ). Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 5. υπάρχει και η λύση της "ξερής" αναβάθμισης (μέσω format από το dvd) αλλά έτσι χάνεις τους οδηγούς του κατασκευαστή και τα utilities. (λογικά θα υπάρχουν στο νετ). Αυτο με ενδιεφερε να ακουσω, οτι δηλαδη αγοραζοντας την upgrade εκδοση θα μπορω να κανω clean install και οχι να τα περασω απο πανω. Οσο για την συμβατοτητα εχω ηδη περασει στο DELL μου την Billgates εκδοση και δεν ειχα κανενα προβλημα, ποσο μαλλον αργοτερα που η DELL θα δωσει και τους δικους της drivers. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Perimenw pws kai pws to release pou tha vgei sintoma pou tha exei ws vasi to MSDN ISO apo tin Microsoft pou vgike proxtes :) :) Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Perimenw pws kai pws to release pou tha vgei sintoma pou tha exei ws vasi to MSDN ISO apo tin Microsoft pou vgike proxtes :) :) Τι διαφορες θα εχει ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Den xerw.. mallon kamia. alla tha eimai pio sigouros oti einai authentikos kodikas :) Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Αυτο με ενδιεφερε να ακουσω, οτι δηλαδη αγοραζοντας την upgrade εκδοση θα μπορω να κανω clean install και οχι να τα περασω απο πανω. Οσο για την συμβατοτητα εχω ηδη περασει στο DELL μου την Billgates εκδοση και δεν ειχα κανενα προβλημα, ποσο μαλλον αργοτερα που η DELL θα δωσει και τους δικους της drivers. η καθαρή αναβάθμιση αναφέρεται όχι σε upgrade product. δεν νομίζω "νόμιμα" να μπορείς να το κάμεις. για μένα καλό είναι (μιας και δεν βγαίνουν κάθε μέρες νέα OS) να αγοράσει κάποιος την full version (λίγα είναι τα παραπάνω λεφτά) και να μπορεί να κάμει ΟΤΙ θέλει νόμιμα :) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Εχει κανεις υπ οψιν καθολου τι διαφορες εχουμε με εκεινη απο το MSDN?Δηλαδη διαφορες μεγαλες, ή χε...κε η φοραδα στ 'αλωνι??? Παντως στην Gates δεν καταφερα ουτε intellipoint ουτε intellitype να κανω install. Έχει κάποια διαφορετικά αρχεία και είναι και διαφορετικό το build. Η τελική έκδοση είναι η 6000. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Εχω εγκαταστήσει εδώ και μερικές μέρες την έκδοση BillGates. Εβαλα το ***** ωστε να μπορέσω να περάσω το κλειδί που είχα απο την RC1 και έγιναν μια χαρά registered οπως μια χαρά έγινε και η ενεργοποίηση. Το πρόβλημα είναι οτι πλέον κάτω δεξιά στην γωνία λέει μόνιμα "Windows Vista (RTM) Evaluation Copy. Build 6000. Ξέρει κανείς πως μπορούμε να απαλλαγούμε απο αυτό? Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Εχω εγκαταστήσει εδώ και μερικές μέρες την έκδοση BillGates. Εβαλα το ***** ωστε να μπορέσω να περάσω το κλειδί που είχα απο την RC1 και έγιναν μια χαρά registered οπως μια χαρά έγινε και η ενεργοποίηση. Το πρόβλημα είναι οτι πλέον κάτω δεξιά στην γωνία λέει μόνιμα "Windows Vista (RTM) Evaluation Copy. Build 6000. Ξέρει κανείς πως μπορούμε να απαλλαγούμε απο αυτό? Κυκλοφορεί ειδικό patch για το συγκεκριμένο θέμα. Ψάξε για vista+watermark Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Έχει κάποια διαφορετικά αρχεία και είναι και διαφορετικό το build. Η τελική έκδοση είναι η 6000. Επιμένεις βλέπω. :-) Σοβαρά τώρα, δεν έχει. η καθαρή αναβάθμιση αναφέρεται όχι σε upgrade product. δεν νομίζω "νόμιμα" να μπορείς να το κάμεις. για μένα καλό είναι (μιας και δεν βγαίνουν κάθε μέρες νέα OS) να αγοράσει κάποιος την full version (λίγα είναι τα παραπάνω λεφτά) και να μπορεί να κάμει ΟΤΙ θέλει νόμιμα :) Το έψαξα εν τέλει. Θα κοστίζει περίπου ΤΕΛΙΚΗ 120 Ευρώ η Αναβάθμιση από XP Home σε Vista Home Premium (καθόλου άσχημη τιμή). ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΛΛΙΣΤΑ (όπως είναι πάντα η πολιτική της M$) να περάσεις Καθαρό το λειτουργικό. ΑΠΛΩΣ ζητάει να εισάγεις το CD των XP μόνο για λόγους επιβεβαίωσης (δηλαδή με οποιοδήποτε αυθεντικό CD XP Home θα παίξει αυτό το check). Η έκφραση "αναβάθμιση" αναφέρεται στο κομμάτι της license που έχεις ήδη ως πελάτης (πληρώνεις για να αφορά το license πλέον τα Vista) και ΟΧΙ αυτή καθ' αυτή την έννοια της αναβάθμισης του εγκατεστημένου λειτουργικού. By the way, τα πιο "συμβατά" φορητά για μένα είναι τα Packard Bell και τα Dell. Όλα τα "εις -ελλ" δηλαδή. :-) :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Έχει κάποια διαφορετικά αρχεία και είναι και διαφορετικό το build. Η τελική έκδοση είναι η 6000. Το οτι εχει καποια διαφορετικα αρχεια δεν λεει κατι. Το built του πακετου billgates ειναι το final rtm με built number 6000. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 ego pantos o IE7 pou exo (den ksero version:p) einai mia xara dixos kanena apolytws provlhma;) [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Επιμένεις βλέπω. :-) Σοβαρά τώρα, δεν έχει. Το έψαξα εν τέλει. Θα κοστίζει περίπου ΤΕΛΙΚΗ 120 Ευρώ η Αναβάθμιση από XP Home σε Vista Home Premium (καθόλου άσχημη τιμή). ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΛΛΙΣΤΑ (όπως είναι πάντα η πολιτική της M$) να περάσεις Καθαρό το λειτουργικό. ΑΠΛΩΣ ζητάει να εισάγεις το CD των XP μόνο για λόγους επιβεβαίωσης (δηλαδή με οποιοδήποτε αυθεντικό CD XP Home θα παίξει αυτό το check). Η έκφραση "αναβάθμιση" αναφέρεται στο κομμάτι της license που έχεις ήδη ως πελάτης (πληρώνεις για να αφορά το license πλέον τα Vista) και ΟΧΙ αυτή καθ' αυτή την έννοια της αναβάθμισης του εγκατεστημένου λειτουργικού. By the way, τα πιο "συμβατά" φορητά για μένα είναι τα Packard Bell και τα Dell. Όλα τα "εις -ελλ" δηλαδή. :-) το θέμα είναι ότι θέλεις το cd των XP (όπως και με τα 2Κ νομίζω). αλλά σχεδόν όλα τα φορητά (και κάποια σταθερά). δεν το έχουν. αντίστοιχα έχουν recovery cd-dvd που δεν μετράει. εκτός και αν μπορείς να κάμεις ένα .iso XP, να βάλεις τον κωδικό σου και να είσαι οκ. θα ψάξω να δω αν χρειάζεται validation (γιατί αν δεν θέλει τότε όλα οκ). ... λοιπόν: Clean install. With this method, you boot the PC from the Windows Vista install DVD, run interactive Setup, format the PC's hard drive, and install Windows Vista as the only OS. This is probably the rarest way to get Vista on a PC. You can use a "Full" or "Upgrade" retail version of Windows Vista to perform a clean install, though you will need "qualifying media"--typically a Windows XP or 2000 CD that proves you qualify for the Upgrade version. άρα αφού επιτρέπει 2Κ (όπου δεν υπάρχει validation), με $120 τα έχεις όλα νόμιμα (ή περίπου :lol:) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts