shodanjr_gr Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 ΕΙΜΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ. Έγραψα ΟΛΟ το διαγώνισμα ΟΛΟΣΩΣΤΟ και έκανα την ******* στο Πεδίο Ορισμού στο θέμα δεύτερο. Το έβαλα πως ήταν το R εκτός του 3, ενώ είναι οι θετικοί αριθμοί εκτός του 3. Είμαι Μ Α Λ Α Κ Α Σ http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 OXI ΡΕ Γ@ΜWΤΟ!!!!! κ ΕΓΏ ΤΟ ΞΈΧΑΣΑ! Συν οτι οτι μετά στο Β εκανα λαθος στις πράξεις!! Τι να μου κόψουν αραγε? Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Για το ΠΟ υποθέτω ότι θα κόψουν 5 μόρια (αφού το μισό το έχω βρε), οπότε πάω στο 19. Ξεφτίλα... http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Den peirazei vre! Edo alloi pane kai agorazoun x-box...:p:p:D Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Εγώ ολα σωστά τα έκανα... Αντε καμιά λεπτομέρια να πάω στο 19.5 Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Ti grafate re paidia? Mathimata kateuthinis i genikis paideias??? Dyskola? Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 γενικής παιδείας...γελοία τόσο που δεν λέγεται.....γελοιοδέστατα... δεν περιμένω κάτω απο 19,7(αντε τους δίνω 0,3 για ορθογραφικά λάθη....) Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 ok ti mathima grafate???????? Filiki sumvouli, pote min eiste sigouroi gia to ti vathmo grapsate akrivws. Oi ekplikseis mporei na einai megales. Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 de moy lete tis apantiseis apo poy tis blepete?Yparxei kapoio site poy na tis bgazei noris? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 εκτός από τα κανάλια,ραδιόφωνα εφήμεριδες κλπ κοίτα και στο http://exams.ert.gr Και εγώ είμαι πολύ ευχαριστήμενος... αν και ξαφνικά έχω την εντύπωση ότι στο πεδίο ορισμού άντε για θετικούς εκτός από 3 νομίζω ότι έβαλα ρίζα3... πόσο έπιανε αυτό το πράγμα? http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Wirelessly posted (Siemens SX1: SIE-SX1/1.1 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ontws gelia. Kanena 20 tha egrapsa. :) Pame twra gia kateytheinsh. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Mαγκες και εγω πολυ καλα,αντε να εχω χασει 5 μορια απο θεωρια και 5 απο ασκησεις...Δηλαδη κανα 90-95 Την Πεμπτη ομως...Ωχχχχχχ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Ki egw para polu kala!! Epitelous ena mathima pou aisthanomai oti egrapsa para polu kala!! Ekana ki egw thn mamakia me to PO kai evala olo to R ektos apto 3.....eimai ontws gia klwtsies.... :) Anyway, siga, poso na mas kopsoun apo auto?? Ante na doume twra thn pempth ti ergo tha paixtei me thn kateuthinsi.... http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Ego pou anti gia istogramma ekana diagramma ti lete na mou kopsoun? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (25 Μάι. 2004 , 12:30) εκτός από τα κανάλια,ραδιόφωνα εφήμεριδες κλπ κοίτα και στο http://exams.ert.gr Και εγώ είμαι πολύ ευχαριστήμενος... αν και ξαφνικά έχω την εντύπωση ότι στο πεδίο ορισμού άντε για θετικούς εκτός από 3 νομίζω ότι έβαλα ρίζα3... πόσο έπιανε αυτό το πράγμα? i ert argi poli na bgalei tis liseis pio grigora tis bgazei http://www.ekpedefsi.gr/exetaseis/2004/panellinies/ alla den exo acrobat kai barieme na ton katebaso Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Πολύ καλά πήγε σήμερα, ευκολούτσικα ήτανε... Άντε να δούμε τώρα το high gravity lesson τι ψάρια θα πιάσουμε! :) Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Τα θεματα μου φανηκαν αστεια αλλα δε γινοταν να μην κανω τη μ***κια μου: στο πεδιο ορισμου δε προσεξα τη ριζα και εγραψα χε(-οο,3)υ(3,+οο) Και επιανε αρκετα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Ma kala oloi ekei tin pathsame?? Ki emena polloi filoi mou ekana auto to lathos, opws kai egw allwste.... :) Auto to erwthma epiane 10/100....poso lete na mas kopsoun?? Pantws olo den nomizw na to paroun lathos...sthn xeiroterh na piasoun to miso lathos, dld 5/100 dld 1 vathmo sta 20..... :( http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Μαγκες εγω τελευταια στιγμη το καταλαβα με τη ριζα..ουφ!!Αντε να γραψω καλα και ΑΟΘ και θα ειμαι καλα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 εγώ τελικά εκτός από το ΠΟ έκανα και άλλα φαίνεται... το όριο το έβγαλα μεν σωστό αλλά σαν αιτιολόγηση πέταξα μια μ@λ@κί@ με ένα απόλυτο (δεν ξέρω που μου κατέβηκε) και στην μέση τιμή αριθμητικά το βρήκα σωστό αλλά αντί να βάλω για μονάδες χιλίομετρα έβαλα χιλίαδες οχήματα.... κοινώς κανένα 18,5-19 στην καλύτερη... κοινώς το ΕΜΠ το χαιρετάω σιγα σιγα μόνο για καφέ θα περνάω απ' έξω... λες και έχει σημασία τι θα πάω να γράψω μαθηματικά κατ μετά απ αυτό... τον στόχο μου τον έχασα ήδη έτσι και αλλίως... τουλάχιστον να περάσουν γρήγορα οι μέρες να αράξουμε πια... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (26 Μάι. 2004 , 08:06) εγώ τελικά εκτός από το ΠΟ έκανα και άλλα φαίνεται... το όριο το έβγαλα μεν σωστό αλλά σαν αιτιολόγηση πέταξα μια μ@λ@κί@ με ένα απόλυτο (δεν ξέρω που μου κατέβηκε) και στην μέση τιμή αριθμητικά το βρήκα σωστό αλλά αντί να βάλω για μονάδες χιλίομετρα έβαλα χιλίαδες οχήματα.... κοινώς κανένα 18,5-19 στην καλύτερη... κοινώς το ΕΜΠ το χαιρετάω σιγα σιγα μόνο για καφέ θα περνάω απ' έξω... λες και έχει σημασία τι θα πάω να γράψω μαθηματικά κατ μετά απ αυτό... τον στόχο μου τον έχασα ήδη έτσι και αλλίως... τουλάχιστον να περάσουν γρήγορα οι μέρες να αράξουμε πια... Θα σε μπέρδεψε η διευκρίνιση για αυτό θα έβαλες χιλιάδες οχήματα, δε νομίζω να σου κόψουν πάνω από ένα μόριο γι' αυτό πάντως... Μην απελπίζεσαι για το ΕΜΠ (γιατί κι εγώ έχω ψιλοαπελπιστεί) αν γράψεις ένα 20άρι στην κατεύθυνση επί 1,3 συντελεστή (αν κι δεν έχω καταλάβει πως υπολογίζεται ο βαθμός) έχεις τύχη, γιατί όχι; Επίσης αν πέσουν οι ηλεκτρολόγοι στο 18,5-18,7 θα 'ναι καλή φάση! Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arter8619 Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Wirelessly posted (MOT-V500/0B.09.1DR MIB/2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από antonis_wrx εγώ τελικά εκτός από το ΠΟ έκανα και άλλα φαίνεται... το όριο το έβγαλα μεν σωστό αλλά σαν αιτιολόγηση πέταξα μια μ@λ@κί@ με ένα απόλυτο (δεν ξέρω που μου κατέβηκε) και στην μέση τιμή αριθμητικά το βρήκα σωστό αλλά αντί να βάλω για μονάδες χιλίομετρα έβαλα χιλίαδες οχήματα.... κοινώς κανένα 18,5-19 στην καλύτερη... κοινώς το ΕΜΠ το χαιρετάω σιγα σιγα μόνο για καφέ θα περνάω απ' έξω... λες και έχει σημασία τι θα πάω να γράψω μαθηματικά κατ μετά απ αυτό... τον στόχο μου τον έχασα ήδη έτσι και αλλίως... τουλάχιστον να περάσουν γρήγορα οι μέρες να αράξουμε πια... ela re antonis_wrx mhn se pairnei apo katw.pistepse me exeis elpides akoma...apo phges mou ema8a oti mexri stigmhs oi baseis ektimwntai oti exoun pesei kata 1000 me 1100 moria!o pateras mou einai hlektrologos mhxanologos kai egw h8ela na akolou8hsw to epaggelma tou alla gia athina den exw elpides. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 20άρι στην κατεύθυνση; Με αυτή την επιτροπή; Χλωμούτσικο φαίνεται... ;) http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 αν κι δεν έχω καταλάβει πως υπολογίζεται ο βαθμός Γενικος Βαθμος Προσβασης *0,8+Πρωτο μαθημα βαρυτητας*0,7+δευτερο μαθημα βαρυτητας*1,3 Αν κανω λαθος,ας με διορθωσει καποιος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 ρε παιδία και τί έγινε αν δεν περάσετε...Αθήνα χάθηκε ο κόσμος?????τόσες όμορφες πόλεις έχουμε με αρκετά αξιόλογα πανεπιστήμια.... Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts