Flamenerve Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (19 Δεκ. 2004 , 00:57) αν και ήμουν τελείως ότι να ΄ναι όλο το εξάμηνο με λίγη τύχη το βλέπω να καταφέρνω το 5/6 μαθήματα... Εμένα άμα δε σοβαρευτώ και διαβάσω με βλέπω να καταφέρνω το 1/6: Κοινωνιολογία... :p :p :p Πέρα από την πλάκα, Φυσική κι Ανάλυση τα βλέπω σκούρα τα πράγματα. Ειδικά Φυσική... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Εγώ θα συμφωνησω ΑΚΡΙΒΩΣ με τον Αντώνη, με εκφραζει απολυτα http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Πολύ κούραση... σε όλα είναι υποχρεωτική η παρουσία εκτός από την ανατομία αμφιθέατρο. Τουλάχιστον διάβαζα όλον αυτόν τον καιρό και δεν θα την χρωστάω μέχρι το 4 έτος ως συνήθως. Το ποιο αγγούρι μάθημα απ' ότι έχω μάθει. Έχω ξεκινήσει και τις εργασίες... να δούμε πως θα τα πάμε. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Άντε ρε μάγκες καλή επιτυχία, προχτές διάβαζα το thread από την αρχή του και συγκινήθηκα! :p :-) Εγώ πάω για τό 3/6! :whistle: Άμα τα καταφέρω.... Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Παιδια χαιρετω!Ξεθαβω το thread γιατι Δευτερα αρχιζω εξεταστικη...Και αναρωτιομουν που μπορω να βρω παλια θεματα online!Plz,βοηθηστε εναν πρωτοετη!!Ειμαι στο τμημα Κοινωνικης Πολιτικης Παντειου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Παιδια χαιρετω!Ξεθαβω το thread γιατι Δευτερα αρχιζω εξεταστικη...Και αναρωτιομουν που μπορω να βρω παλια θεματα online!Plz,βοηθηστε εναν πρωτοετη!!Ειμαι στο τμημα Κοινωνικης Πολιτικης Παντειου. Σε καμιά ΔΑΠ δεν παίζει τίποτα; (για την ΠΑΣΠ της Παντείου δεν το συζητάω... :whistle: ) Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Eκει απευθυνθηκα αλλα βρηκα μονο για δυο μαθηματα... Οσο για την ΠΑΣΠ,συμφωνω...Ανυπαρκτοι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Eκει απευθυνθηκα αλλα βρηκα μονο για δυο μαθηματα... Τς τς τς... ελλείψεις! :p Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Να χαιρετήσω κ εγώ τους παλιόφιλους του thread!! Εξεταστική ε? Χε, χε.... Εγώ δβ Μαθηματικά Ι (είμαι στο Φυσικό Πάτρας) κ ωχ,ωχ...! Καλό κουράγιο παιδιά! δεν είναι τπτ. Θα περάσει! Και θυμηθείτε: ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ - το άγχος δημιουργεί ρωγμές στις αρτηρίες! :-p Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Τς τς τς... ελλείψεις! :p Σα δε ντρέπονται οι κάφροι :Ρ :Ρ :Ρ Εγώ να δω τι θα κάνω με τα μαθηματικά :Ρ http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Σε καμιά ΔΑΠ δεν παίζει τίποτα; (για την ΠΑΣΠ της Παντείου δεν το συζητάω... :whistle: ) Και για καμμία άλλη ΠΑΣΠ εκτός της ΑΣΟΕΕ μη το συζητάς! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Και για καμμία άλλη ΠΑΣΠ εκτός της ΑΣΟΕΕ μη το συζητάς! ;) μην το λες... και η ΠΑΣΠ στους ΗΜΜΥ μοιράζει υλικό (παλιά θέματα, κάτι ασκήσεις pascal κλπ..) :up: Pas mal pas mal... άρχισα εξεταστική την δευτέρα... κοινωνιολογία χώρις να έχω ανοίξει βίβλιο πρέπει να πέρασα (κάτι Σ/Λ στην τύχη και μια ανάπτυξης που έγραφα ότι να 'ναι τελείως) και σχέδιο χθες το όποιο έπεσε συνέργασια καλή! ;) http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 ki ego paidakia shmera edina to proto ma8hma...gia thn akribeia einai 2 se 1...psyxiatrikh kai neyrologia... to perasaaaaaaaaaaaaa kalh epityxia na exoume oloi kai sta ypoloipa :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 μην το λες... και η ΠΑΣΠ στους ΗΜΜΥ μοιράζει υλικό (παλιά θέματα, κάτι ασκήσεις pascal κλπ..) :up: Pas mal pas mal... άρχισα εξεταστική την δευτέρα... κοινωνιολογία χώρις να έχω ανοίξει βίβλιο πρέπει να πέρασα (κάτι Σ/Λ στην τύχη και μια ανάπτυξης που έγραφα ότι να 'ναι τελείως) και σχέδιο χθες το όποιο έπεσε συνέργασια καλή! ;) Μόνο φέτος άρχισαν να δίνουν μερικά πράγματα, για πρωτη φορά και προσωπικά μιλωντας μαζί τους με χάλασε λίγο και ο "λόγος"... Τεσπα, δεν είναι εδω το θεμα... ΥΓ. Καλη επιτυχία στην εξεταστική! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Ας συνεχίσουμε εκεί για την επερχόμενη εξεταστική: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=40013&page=4 Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 να μαστε... 21/5 ξεκινάμε το σταυρό μας... :p:hunter: Δεν ανανεώνετε pls το topic? πάει το 2004!:!: αισθάνεται κανείς ότι δεν θα γράψει τίποτα?:X εγώ έχω αυτή την εντύπωση!:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 να μαστε... 21/5 ξεκινάμε το σταυρό μας... :p:hunter: Δεν ανανεώνετε pls το topic? πάει το 2004!:!: αισθάνεται κανείς ότι δεν θα γράψει τίποτα?:X εγώ έχω αυτή την εντύπωση!:cry: Ναι,εμεις ημασταν η τελευταια ηρωικη γενια!:p Χρηστες του myphone που να ειναι τελειοφοιτοι δεν εχω δει πολλους φετος! Ενω περσι...Μετα τις πανελληνιες εμπαινα εδω να δω τι ειχαν γραψει τα παιδια...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) να μαστε... 21/5 ξεκινάμε το σταυρό μας... :p:hunter: Δεν ανανεώνετε pls το topic? πάει το 2004!:!: αισθάνεται κανείς ότι δεν θα γράψει τίποτα?:X εγώ έχω αυτή την εντύπωση!:cry: Ναι,εμεις ημασταν η τελευταια ηρωικη γενια!:p Χρηστες του myphone που να ειναι τελειοφοιτοι δεν εχω δει πολλους φετος! Ενω περσι...Μετα τις πανελληνιες εμπαινα εδω να δω τι ειχαν γραψει τα παιδια...:) Χαμός στο θρυλικό μου thread... :) Θα κάνω μια αναδρομή στα παλιά posts να θυμηθώ τίποτα! :nostalgy: :O άντε ας αλλάξει κάποιος mod το thread name σε 2005, άντε καλό σας διάβασμα σε όλους και να περάσετε όλοι σας στην πρώτη σας επιλογή. :luck: The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Χαμός στο θρυλικό μου thread... :) Θα κάνω μια αναδρομή στα παλιά posts να θυμηθώ τίποτα! :nostalgy: :O άντε ας αλλάξει κάποιος mod το thread name σε 2005, άντε καλό σας διάβασμα σε όλους και να περάσετε όλοι σας στην πρώτη σας επιλογή. :lucky: Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!:rolleyes: Κάτι άλλο: με ενδιαφέρει το μαθηματικό αθηνών! είναι καλό? ξέρει κανείς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 na perasis me to kalo sto ma8imatiko.. ala meta gia pes moy ti skopeyis na kanis?? me ptixio ma8imatikou.. 8a riksis kanena metaptixiako?? kai istera?? http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 na perasis me to kalo sto ma8imatiko.. ala meta gia pes moy ti skopeyis na kanis?? me ptixio ma8imatikou.. 8a riksis kanena metaptixiako?? kai istera?? εσύ τι προτείνεις? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Παιδιά ξέρετε τίποτα βιταμίνες, χάπια:X, κλπ που δίνουν ενέργεια, ποιά είναι καλά για διάβασμα, και για την μνήμη? Ειδικά τώρα στις διακοπές είμαι down τελείως, και αν και κοιμάμαι πιο πολύ από ότι πριν, δεν έχω κουράγιο να διαβάσω!:yawn: :cry::wacko: Αφήστε που το έντερό μου θα τα παίξει σε λίγο από τους καφέδες!:knife: Ευχαριστώ και καλή ανάσταση σε όλους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Πωωωωωω.... Τρελές μνήμες.. Πέρυσι τέτοια εποχή (και μέσα στις Πανελλήνιες) έμπαινα κάθε βράδυ (και μεσημέρι μόλις γυρνούσα από το κάθε διαγώνισμα) και λιώναμε εδώ μέσα κράζαμε, γράφαμε τις ανησυχίες μας.. σε ποια σχολή θέλουμε να περάσουμε! Πραγματικά είχα κάνει κατάθεση ψυχής σε αυτό το thread. Έχει όλη μου την αγάπη και την θετική ενέργεια.. ;). Χρήσιμα tips: 1) Όταν γράψετε κάποιο μάθημα ΤΕΛΟΣ! Δεν κοιτάμε πίσω ποτέ, ούτε στεναχωριόμαστε, ούτε πανηγυρίζουμε! Ό,τι έγινε έγινε και δεν αλλάζει, πανηγυρίζουμε και στεναχωριόμαστε στο τέλος. 2)Άμεση συνεπαγωγή από το 1ο. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν κοιτάμε τις λύσεις. Μόνο κακό θα μας κάνουν, αφήστε που τα ηλίθια φροντιστήρια κάνουνε μερικές πατάτες ώρες ώρες. 3)Μην παθαίνετε ψύχωση και μην διαβάζετε 10ώρα και άλλα τέτοια τρελά που ακούω! Συγκεντρωμένο ολιγόωρο διάβασμα rulez! (ποτέ δεν το κατάφερα! :P) 4)(Προς τεχνολογικάριους)Διαβάστε κάτι κ*λο-μαθήματα τύπου ΑΟΔΕ γιατί θα σας καταστρέψουν! (όπως κατέστρεψε εμένα :P) 5)Στην έκθεση μην γράψετε τις δικές απόψεις αν είναι πολύ ριζοσπαστικές(:P) γιατί θα καταλήξατε με ένα ωραίο 13άρι (σαν το προπό ενα πράγμα :D) όπως κατέληξα εγώ. 6)Μην παθαίνετε ψύχωση με (υψηλόβαθμες) σχολές. 7)Να θυμάστε πάντοτε: Κάθε εμπόδιο για καλό ;-). Ούτε εγώ το πίστευα αλλά εν τέλει ισχύει. PS1. Καλή επιτυχία σε όλους κ όλες μέσα από την καρδιά μου! PS2. Όποιος περάσει στο http://www.di.uoa.gr let me know! ;) PS3. Ταπείνα respect στον δημιουργό αυτού του θρυλικού thread killing_you2! :-) Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 3)Μην παθαίνετε ψύχωση και μην διαβάζετε 10ώρα και άλλα τέτοια τρελά που ακούω! Συγκεντρωμένο ολιγόωρο διάβασμα rulez! (ποτέ δεν το κατάφερα! :P) Λολ.. ούτε και 'γω.. μόνο οι θεωρητικοί μου φαίνεται τα καταφέρνουν :p 4)(Προς τεχνολογικάριους)Διαβάστε κάτι κ*λο-μαθήματα τύπου ΑΟΔΕ γιατί θα σας καταστρέψουν! (όπως κατέστρεψε εμένα :P) Άσε.. συνέχεια αποφεύγω την επανάληψη σε αυτό το μάθημα :O 5)Στην έκθεση μην γράψετε τις δικές απόψεις αν είναι πολύ ριζοσπαστικές(:P) γιατί θα καταλήξατε με ένα ωραίο 13άρι (σαν το προπό ενα πράγμα :D) όπως κατέληξα εγώ. Μωρέ από το να μη γράψουμε τίποτα, ας γράψουμε και ριζοσπαστικά πράγματα:cool: PS2. Όποιος περάσει στο www.di.uoa.gr let me know! ;) Εκεί πέρασες? Κοίτα ποιός μιλάει για υψηλόβαθμες σχολές :p :p Εύχομαι και 'γω του χρόνου να είμαι στη θέση σου, να βλέπω το thread και να θυμάμαι αυτές τις στιγμές! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Χρήσιμα tips: 1) Όταν γράψετε κάποιο μάθημα ΤΕΛΟΣ! Δεν κοιτάμε πίσω ποτέ, ούτε στεναχωριόμαστε, ούτε πανηγυρίζουμε! Ό,τι έγινε έγινε και δεν αλλάζει, πανηγυρίζουμε και στεναχωριόμαστε στο τέλος. Αντίθετα πιστεύω ότι αν κάποιος συνηδειτοποιήσει ότι τα σκ@τωσε στο πρώτο μάθημα, τότε στρώνεται και διαβάζει καλύτερα στα επόμενα :Ρ 2)Άμεση συνεπαγωγή από το 1ο. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν κοιτάμε τις λύσεις. Μόνο κακό θα μας κάνουν, αφήστε που τα ηλίθια φροντιστήρια κάνουνε μερικές πατάτες ώρες ώρες.] Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να ζήσω με το άγχος αν έχω κάνει σωστά τις ασκήσεις ή όχι :Ρ Χώρια που αν ξέρεις πως έχεις γράψει καλά, όταν το επιβεβαιώνεις σου ανεβάζει το ηθικό. 3)Μην παθαίνετε ψύχωση και μην διαβάζετε 10ώρα και άλλα τέτοια τρελά που ακούω! Συγκεντρωμένο ολιγόωρο διάβασμα rulez! (ποτέ δεν το κατάφερα! :P) Συμφωνώ απόλυτα. Η επιτυχία στις πανελλήνιες προέρχεται από την συνεχή προσπάθεια (μην φανταστείτε τίποτα ξεσκίσματα, απλά τακτικό διάβασμα και προσοχή στο φροντιστήριο) όλο το χρόνο. Τις τελευταίες μέρες απλά φρεσκάρουμε τις μεθοδολογίες (αυτό ισχύει για τα θετικό-τεχνολογικά μαθήματα, για τα θεωρητικά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη :Ρ). 4)(Προς τεχνολογικάριους)Διαβάστε κάτι κ*λο-μαθήματα τύπου ΑΟΔΕ γιατί θα σας καταστρέψουν! (όπως κατέστρεψε εμένα :P) Μην ξύνεις πληγές :Ρ (αν και επειδή αυτό το μάθημα είναι μικρό και εντελώς μπλα μπλα και παπαγαλία κάποιος μπορεί να το διαβάσει αρκετά καλά μέσα στις πανελλήνιες και να γράψει ένα 15άρακι). 5)Στην έκθεση μην γράψετε τις δικές απόψεις αν είναι πολύ ριζοσπαστικές(:P) γιατί θα καταλήξατε με ένα ωραίο 13άρι (σαν το προπό ενα πράγμα :D) όπως κατέληξα εγώ. Συμφωνώ. Κάντε αυτό που έκανα εγώ. Ακολουθήστε κατά γράμμα τις σημειώσεις του φροντιστηρίου και πιθανότατα θα καταλήξετε με ένα ωραίο 16μισι-17 :Ρ 6)Μην παθαίνετε ψύχωση με (υψηλόβαθμες) σχολές. ...εκτός βέβαια και αν ξέρετε πως μπορείτε να τις πετύχετε :) Γενικότερα είναι καλό ο καθένας στις πανελλήνιες (και μετά από αυτές) να έχει λογικούς στόχους. PS1. Καλή επιτυχία σε όλους κ όλες μέσα από την καρδιά μου! Και από μένα καλή επιτυχία σε όλους!! :) PS2. Όποιος περάσει στο http://www.di.uoa.gr let me know! ;) Και όποιος μπει στο http://www.cs.aueb.gr να το πει σε μένα :Ρ http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts