antonis_wrx Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 εγώ πάλι δεν το βλέπω να πηγαίνω πάλι... δεν ξέρω γιατί αλλά οι περισσότεροι δεν ψήνονται να πάνε... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (13 Οκτ. 2004 , 19:54) εγώ πάλι δεν το βλέπω να πηγαίνω πάλι... δεν ξέρω γιατί αλλά οι περισσότεροι δεν ψήνονται να πάνε... Και στη σχολη μου το ιδιο ! :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Ούτε εμένα. Λένε ότι δεν θα είναι καλά. Οπότε... πολύ χλομό άμα δεν βρω και άλλους. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 [Για να ανασύρω και το thread από την αφάνεια:] Θυμάστε που σας έλεγα για το προγραμμά μου ότι είναι καλό και κάτι τέτοια... Αναθεωρώ...... Καταρχάς είμαστε η σχολή με τις περισσότερες ώρες στην Ελλάδα (Α εξάμηνο). Αν υπάρχει έστω ένας που κάνει πάνω από 32 (!) να το πει... Νέο πρόγραμμα: Δευτέρα: 10-18 (8 ώρες) Τρίτη: 9-16 (7 ώρες) Τετάρτη: 10-21 (11 ώρες) Πέμπτη: 9-15 (6 ώρες) Παρασκευή: 9-15 (6 ώρες) Σύνολο ωρών παρουσίας στη σχολή: 38! :( Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (19 Οκτ. 2004 , 17:54) [Για να ανασύρω και το thread από την αφάνεια:] Θυμάστε που σας έλεγα για το προγραμμά μου ότι είναι καλό και κάτι τέτοια... Αναθεωρώ...... Καταρχάς είμαστε η σχολή με τις περισσότερες ώρες στην Ελλάδα (Α εξάμηνο). Αν υπάρχει έστω ένας που κάνει πάνω από 32 (!) να το πει... Νέο πρόγραμμα: Δευτέρα: 10-18 (8 ώρες) Τρίτη: 9-16 (7 ώρες) Τετάρτη: 10-21 (11 ώρες) Πέμπτη: 9-15 (6 ώρες) Παρασκευή: 9-15 (6 ώρες) Σύνολο ωρών παρουσίας στη σχολή: 38! :( Πίκρα... Εγώ ένα 9ωρο έχω κάθε Τετάρτη και φρικάρω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Σας επιτρεπουν να ηχογραφειτε τα μαθηματα? Εμας μια κοπελιτσα που ρωτησε της ειπαν οχι,και ολους τους βλεπω γραφουν σαν τρελαμενοι,γκουχ κανει ο καθηγητης και το σημειωνουν :wacko: http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (19 Οκτ. 2004 , 20:28) Σας επιτρεπουν να ηχογραφειτε τα μαθηματα? Εμας μια κοπελιτσα που ρωτησε της ειπαν οχι,και ολους τους βλεπω γραφουν σαν τρελαμενοι,γκουχ κανει ο καθηγητης και το σημειωνουν :wacko: Άστους να λένε... Αν δεν υπάρχει κανονισμός που να το απαγορεύει (δεν πιστεύω να υπάρχει), φυσικά και μπορείς. Μήπως νομίζεις ότι όλη η έγνοια του καθηγητή είναι να δει αν τον ηχογραφείς? Λογική είναι η απάντηση που πήρε η κοπελίτσα.. Σκέψου όλοι να ηχογραφούσαν και αντί να πρόσεχαν στο μάθημα να έκαναν bluejacking... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Flamenerve (19 Οκτ. 2004 , 20:55) Άστους να λένε... Αν δεν υπάρχει κανονισμός που να το απαγορεύει (δεν πιστεύω να υπάρχει), φυσικά και μπορείς. Μήπως νομίζεις ότι όλη η έγνοια του καθηγητή είναι να δει αν τον ηχογραφείς? Λογική είναι η απάντηση που πήρε η κοπελίτσα.. Σκέψου όλοι να ηχογραφούσαν και αντί να πρόσεχαν στο μάθημα να έκαναν bluejacking... :p Mας ειπε κατι για τα πνευματικα της δικαιωματα :D http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (19 Οκτ. 2004 , 21:13) Mας ειπε κατι για τα πνευματικα της δικαιωματα :D Μα, ναι, δεν έχεις δει και όλα αυτά τα copyrights κάτω από τις σημειώσεις που μοιράζουν είτε οι καθηγητές είτε τα κόμματα? Έλεος!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Εμεις(Οικονομικης Επιστημης Πειραια) προχθες αρχισαμε και το προγραμμα πιστευω ειναι καλο.(σε συγκριση με κατι αλλα που βλεπω εδω μεσα) Δευτερα:10-17:00 (7 ωρες) Τριτη:8-12 (4 ωρες) Τεταρτη:8-12 (4 ωρες) Πεμπτη:8-17:00(9 ωρες.Το πιο παλουκι) Παρασκευη:(9-13:00) (4 ωρες) Συνολικα εχω 7 μαθηματα και 28 ωρες.Η μλκια ειναι οτι εχω συνεχεια πρωι πρωι και συνηθως πρεπει να ξυπναω 6:30 η 7:30 μεχρι να φτασω πειραια! Ηθελα να ρωτησω κατι για τις ξενες γλωσσες.Οσοι εχουν.Ακουσα καποια παιδια σε μας που διαλεξαν γαλλικα και η καθηγητρια τους τους ειπε αν δειξουν π.χ το DELF A απαλλασονται απο το μαθημα για τα 4α πρωτα εξαμηνα.Δηλαδη παιρνουν απευθειας καποι βαθμο. Στα αγγλικα ακομα και να εχεις πτυχια (που δηλωσα εγω) λεει δε γινεται απαλλαγη.Μαλλον γιατι εκει πανε οι περισσοτεροι. Ετσι σκεφτηκα να αλλαξω γλωσσα και να παω γερμανικα που εχω το 1ο πτυχιο μηπως μπορω να παρω απαλλαγη απο κει.Ετσι ρωτησα στη γραμματεια οπου μου ειπαν με εντονο υφος(μονο που δε με σκοτωσαν) οτι πουθενα δε μπορεις να παρεις απαλλαγη.Ενω οι καθηγητες λενε αλλα.?!?! Τι να πεις τωρα.Το πολυ πολυ να μη πηγαινω στα μαθηματα.Αρχιζουν απο πολυ χαμηλο επιπεδο.Απλα αν επαιρνα απαλλαγη θα γλιτωνα απο το να το δωσω.. Γενικα φαση εχει το πανεπιστημιο αλλα αυτο το καθημερινο πρωινο ξυπνημα ειναι βασανιστηριο.ΕΣεις ρε παιδια τα παρακολουθειτε ολα τα μαθηματα η επιλεγετε ας πουμε να χανετε και ωρες? 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Έτσι και χάσω μια παράδοση, μετά δεν καταλαβαίνω την τύφλα μου... :( Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (20 Οκτ. 2004 , 00:45) Έτσι και χάσω μια παράδοση, μετά δεν καταλαβαίνω την τύφλα μου... :( Εγώ έτσι κι αλλιώς σε μερικά δεν καταλαβαίνω την τύφλα μου! Βασικά μόνο μαθ/κα και τεχνικό σχέδιο καταλαβαίνω! http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (20 Οκτ. 2004 , 00:45) Έτσι και χάσω μια παράδοση, μετά δεν καταλαβαίνω την τύφλα μου... :( θα συνηθίσετε! :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 na ton po ksana ton pono moy?8a ton po!!na me akousete oloi! h foithsh edo einai YPOXREOTIKH se ola ta ma8hmata...ksekiname 7 kai mish to proi kai synh8os telionoume 3 kai mish to meshmeri..dialeima exoume apo 15 lepta os 30 lepta ka8e 2 ores...(pianomaste or8ioi sunexos) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 να πω και εγώ τον πόνο μου που ακόμη δεν αρχίσαμε και αύριο έχω να παραδώσω την πρώτη μου εργασία που ακόμη δεν έχω καν γράψει το εξώφυλλο της? αχ.... Παιδιά μην αγχώνεστε.. Κουράγιο! Το παν είναι να κρατάτε σημειώσεις σε όποια μαθήματα μπορείτε / αντέχετε να παρακολουθείτε... Μην τη πάθετε σαν κ εμένα που χρωστούσα 6 μαθηματα 1ο έτος και 2ο έτος δεν χρωστούσα κανένα(όποιος παθαίνει μαθαίνει... και για να μην πάθετε, μάθετε...) Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Εγω πρεπει να δηλωσω αυριο το θεμα της εισηγησης που θα κανω ,και δεν εχω σκεφτει ακομα θεμα γμτ! http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (19 Οκτ. 2004 , 17:54) [Για να ανασύρω και το thread από την αφάνεια:] Θυμάστε που σας έλεγα για το προγραμμά μου ότι είναι καλό και κάτι τέτοια... Αναθεωρώ...... Καταρχάς είμαστε η σχολή με τις περισσότερες ώρες στην Ελλάδα (Α εξάμηνο). Αν υπάρχει έστω ένας που κάνει πάνω από 32 (!) να το πει... Νέο πρόγραμμα: Δευτέρα: 10-18 (8 ώρες) Τρίτη: 9-16 (7 ώρες) Τετάρτη: 10-21 (11 ώρες) Πέμπτη: 9-15 (6 ώρες) Παρασκευή: 9-15 (6 ώρες) Σύνολο ωρών παρουσίας στη σχολή: 38! :( Χωρίς κανένα κενό ενδιάμεσα? Πολύ κουφό μου ακούγεται!!!!! :eek: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (20 Οκτ. 2004 , 17:10) na ton po ksana ton pono moy?8a ton po!!na me akousete oloi! h foithsh edo einai YPOXREOTIKH se ola ta ma8hmata...ksekiname 7 kai mish to proi kai synh8os telionoume 3 kai mish to meshmeri..dialeima exoume apo 15 lepta os 30 lepta ka8e 2 ores...(pianomaste or8ioi sunexos) Και εμάς. :( Σε ποια σχολή είσαι? Εμάς το έχουν δει και σχολείο ρε. Με το κιχ θα σε πετάξω έξω... και τέτοια. Αν αργήσεις έστω και μισώ λεπτό σε κράζουν. Γιατί ακριβός και καλά πρέπει να ήμαστε εκεί γιατί ξεκινάμε. Και σε κώμα να πέσουμε... απουσία δεν δικαιολογείτε, και στις 2 χάνουμε το μάθημα. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (21 Οκτ. 2004 , 00:16) Και εμάς. :( Σε ποια σχολή είσαι? Εμάς το έχουν δει και σχολείο ρε. Με το κιχ θα σε πετάξω έξω... και τέτοια. Αν αργήσεις έστω και μισώ λεπτό σε κράζουν. Γιατί ακριβός και καλά πρέπει να ήμαστε εκεί γιατί ξεκινάμε. Και σε κώμα να πέσουμε... απουσία δεν δικαιολογείτε, και στις 2 χάνουμε το μάθημα. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!! Στη σχολή μου γιατί είμαστε τελείως άνετοι? Ούτε απουσίες, ούτε υποχρεωτική παρακολούθηση, ούτε καν παρουσίες στο εργαστήριο! :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Πωπω, καλά εδώ στην ΑΣΟΕΕ ψιλο-παράδεισος. Συνολικά γύρω στις 26 ώρες μαζί με τα εργαστήρια και τα φροντιστήρια. Καλά περνάμε :Ρ Σήμερα είχαμε και Γ.Σ. Τρομερό γέλιο ειδικά με τη Π.Κ.Σ. :Ρ http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Kαι σε μας shodanjr_gr στο πειραια(αντιστοιχη της ΑΣΟΕΕ) ψιλοχαλαρα ειναι. Ουτε απουσιες ουτε υποχρεωτικα να παρακολουθεις ουτε καν στα εργαστηρια των Η/Υ!!!! Μηπως ξερει κανεις αυτο για την απαλλαγη απο ξενες γλωσσες που ρωτησα παραπανω?? Τι λεει αυριο ακουσα για απεργιες καθηγητων.Ισχυει??? 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ddd13 (21 Οκτ. 2004 , 01:44) Τι λεει αυριο ακουσα για απεργιες καθηγητων.Ισχυει??? Για την ΑΣΟΕΕ όχι. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Παντως για μας (Οικονομικης επιστημης πειραια) πρεπει να ισχυει.Ετσι μου πε και ενα παιδι δευτεροετης που γνωρισα και ξερει περισσοτερα πραγματα για το ποιοι απεργουν κτλ... 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (20 Οκτ. 2004 , 15:10) na ton po ksana ton pono moy?8a ton po!!na me akousete oloi! h foithsh edo einai YPOXREOTIKH se ola ta ma8hmata...ksekiname 7 kai mish to proi kai synh8os telionoume 3 kai mish to meshmeri..dialeima exoume apo 15 lepta os 30 lepta ka8e 2 ores...(pianomaste or8ioi sunexos) mia apta idia kai edw sti slobakia freak...7 kai misi arxizoyn oi wres mono mia mera exw 12 kai misi kai oi wres einai...arketes kai ta lectures kai ta ergastiria...alla toylaxiston eksizei... mono poy thelei prosoxi giati se mathima eksetastiis 2 apoysies se stelnoyn... Odontiatriki kai egw... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Ειλικρινά σας λυπάμαι :Ρ http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts