Jump to content

Πανελλήνιες 2005

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακρυα πεφτεις... Στην πληροφορικη ξεκιναμε κανονικα, αν και απ'οτι θυμαμαι στους πρωτοετεις ειναι πολυ χυμα τα πραγματα την πρωτη μερα, εκτος απο κατι καμμενους καθηγητες που πανε βουρ στον πατσα (Και την καημενη την Αγγλικου, που επειδη βλεπει για φορα στον χρονο μαζεμενο κοσμο προσπαθει να κανει μαθημα :P - 1ο μαθημα:130 ατομα, 2ο μαθημα: 40, 3ο και μετα: κατω απο 10)

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Α καταλαβα. . . :)

αντε να δουμε αυριο

Καλη πρωτη σε ολους!

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Ναι, καλη πρώτη σε ολους μας κι απο μένα!! Μακαρι να είμαστε λιγότερο ψαρούκλες απ'ότι συνήθως! Και αυριο όλοι εδώ να πουμε εντυπώσεις,ε;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos ( 3 Οκτ. 2004 , 18:45)

Α καταλαβα. . . :)

αντε να δουμε αυριο

Καλη πρωτη σε ολους!

ayrio ksekinate???????? :eek: :confused: tyxeraaaaaaaa

ego exo ksekinhsei apo 13-9...ADIKIAAAAA :mad: :blink: :mad:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εγώ ενα θα πω το οποίο συνοψίζει απόλυτα το πως νιώθω όταν σκέφτομαι την αυριανή μέρα:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chill out Michelle! Εγώ τελείως χαλαρά.... Έχω γνωρίσει αρκετούς μεγαλύτερους (και μεγαλύτερες :whistle: ) συναδέλφους που θα με ξεναγήσουν! :p

Για να είμαι ειλικρινής έχω κι εγώ λίγο άγχος.. :o Αύριο εννοείται εδώ για σχόλια!

Xourxoulitso, εμείς κανονικά από αύριο! :(

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Εmufear απ'οτι φαινεται ΟΛΟΙ στο απθ,εκτος απο το τμημα μας . . .τυχεροι?ισως. . .

οσο για τα σχολια,μου φαινεται θα επεκταθουμε και στην πατατα. . .

εγω στις 10 πρεπει να ειμαι εκει

εσεις?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos ( 3 Οκτ. 2004 , 23:55)

Εmufear απ'οτι φαινεται ΟΛΟΙ στο απθ,εκτος απο το τμημα μας . . .τυχεροι?ισως. . .

οσο για τα σχολια,μου φαινεται θα επεκταθουμε και στην πατατα. . .

εγω στις 10 πρεπει να ειμαι εκει

εσεις?

Εγώ λεω να είμαι εκει κατα τις 8μιση

Εγώ ξεκινάω στη μία το μεσημέρι άρα χαλαρά κατά τις δώδεκα έχω κανονίσει να συναντηθώ με myphoniti συνάδελφο! :p

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Λοιπόν παιδιά Καλή Ακαδημαϊκή χρονιά σε όλους σας...!!!!

Εγώ πλέον τελειώσα! Όπως είχα αναφέρει χρωστούσα 8 μαθήματα τα οποία τα πέρασα ΟΛΑ σε αυτή την εξεταστική και άρα τέλος. Μένει μόνο να παραδώσω την πτυχιακή μου. Βέβαια μιας και θα μείνω Θεσσαλονίκη άλλον ένα χρόνο πριν πάω για μεταπτυχιακό Αγγλία δεν θα σταματήσω να επισκέπτομαι το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για τον κλασικό καφέ! Ας μην ξεχνάμε ότι εκεί πέρασα τα 4 καλύτερά μου χρόνια..

Μου φαίνεται πάντως απίστευτο ότι δεν θα έχω πλέον διαβάσματα, εξεταστικές και όλα τα συναφή! Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πότε πέρασε όλος αυτός ο καιρός!!!

πως πήγε η πρώτη μέρα παιδιά? εγώ αρχίζω την παρασκευή οπότε χαλαρά ακόμη... πάντως έμαθα ότι παίζει και πάρτυ στο kalua την Παρασκευή το βράδυ... :up: (εμπ, φιλοσοφική, τει αθηνών και άλλα)

Αντώνη τετοια παρτυ θα έχει κάθε παρασκευή! :) Εχουν συνενοηθεί τα κλαμπ και καθε παρασκευη έχει και καλα παρτυ σε διαφορετικο. Και φυσικα invited όλα τα πανεπιστήμια της Αττικης (ε τι θα χάσουμε το χρημα;; hehe)

Ολα καλα. . . οι ωρες ψιλοχαλια. . .και κατι τριωρα καπακια,να δω πως θα τα αντεξουμε.

αντε κεφαλια μεσα λοιπον

Ρε παιδια εγω ξεκινω αυριο..Ξερει κανεις πως παω Παντειο αφου κατεβω στη σταση συγγρου-φιξ του μετρο?Παρακαλω αν ξερετε κατι,πειτε γιατι θα γυρναω σαν βλακας...

Κεφάλια μέσα και εδώ :(

Πρώτη μέρα ανάμεικτα συναισθήματα για καθηγητές, συμφοιτητές, υποδομές οργάνωση, κλπ...

Μύθος: "Στη σχολή θα βρεις πολλούς ανθρώπους που θα μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέρονται με σένα" :o

@antonis_wrx: Την είδα κι εγώ την αφίσα! ;)

@CarpeNoctum: Συγχαρητήρια, άντε και στα δικά μας!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 4 Οκτ. 2004 , 19:54)

Ρε παιδια εγω ξεκινω αυριο..Ξερει κανεις πως παω Παντειο αφου κατεβω στη σταση συγγρου-φιξ του μετρο?Παρακαλω αν ξερετε κατι,πειτε γιατι θα γυρναω σαν βλακας...

Bγαίνεις απο τον σταθμό, και προχωράς την Συγγρού όχι προς την Αμαλίας αλλά προς την άλλη κατεύθυνση. Είναι αρκετά μεγάλη απόσταση πάντως. Λογικά θα δεις την Πάντειο στο δεξί σου χέρι...

Αν βρεθείς Θεσ/νίκη, εγώ δεν φέρω ευθύνη.

edit: Kάτι άλλο που ήθελα να θίξω...έχω γνωστούς που περάσαν ΑΣΟΕΕ στην πληροφορική και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τους Η/Υ...ρε παιδιά, αυτά τα άτομα, ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟ θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα; Είπαμε ότι ξεκινάμε από τα βασικά, αλλά όταν ο άλλος έχει βγει από θετική και δεν ξέρει ούτε να δουλεύει το PC, πως θα γράψει Java;

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 4 Οκτ. 2004 , 20:34)

edit: Kάτι άλλο που ήθελα να θίξω...έχω γνωστούς που περάσαν ΑΣΟΕΕ στην πληροφορική και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τους Η/Υ...ρε παιδιά, αυτά τα άτομα, ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟ θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα; Είπαμε ότι ξεκινάμε από τα βασικά, αλλά όταν ο άλλος έχει βγει από θετική και δεν ξέρει ούτε να δουλεύει το PC, πως θα γράψει Java;

Same question here! :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear ( 4 Οκτ. 2004 , 20:55)

Same question here! :whistle:

Here too! :whistle:

Πολύ καλά ήταν πρώτη μέρα. Δεν μας πολύ ταλαιπώρησαν οι καθηγητές. Μας άφησαν και νωρίτερα σε 2 μαθήματα. Οπότε κάναμε συνολικά 3 ώρες λιγότερο. :) Μετά πήγαμε και για μπιλιαρδάκι... :D
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Σ'εμας ένας εκνευρίστηκε που κάναμε φασαρία, πέταξε την κιμωλια και σηκώθηκε κι έφυγε 10 λεπτά νωρίτερα!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle ( 4 Οκτ. 2004 , 22:39)

Σ'εμας ένας εκνευρίστηκε που κάναμε φασαρία, πέταξε την κιμωλια και σηκώθηκε κι έφυγε 10 λεπτά νωρίτερα!!!

:lol: lol Σε τι μάθημα? Εμάς την πρώτη ώρα στο αμφιθέατρο έμπαιναν παιδιά μέχρι και 15 λεπτά νωρίτερα και τους άλλους πλέων δεν τους έβαζε. Και μόλις βγήκαν έξω ένα μπουλούκι, τσαντίζεται ο ένας και μπαίνει με το έτσι θέλω και χωρίς να του πει τίποτα πάει να κάτσει και τον έκραξε. :lol:

Βέβαια δεν πήρε κανένας απουσία αφού ήταν πρώτη μέρα. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 ( 4 Οκτ. 2004 , 23:02)

:lol: lol Σε τι μάθημα?

Συστήματα Υπολογιστών

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 ( 4 Οκτ. 2004 , 23:02)

Εμάς την πρώτη ώρα στο αμφιθέατρο έμπαιναν παιδιά μέχρι και 15 λεπτά νωρίτερα και τους άλλους πλέων δεν τους έβαζε. Και μόλις βγήκαν έξω ένα μπουλούκι, τσαντίζεται ο ένας και μπαίνει με το έτσι θέλω και χωρίς να του πει τίποτα πάει να κάτσει και τον έκραξε. :lol:

Βέβαια δεν πήρε κανένας απουσία αφού ήταν πρώτη μέρα. :)

Μπααα, σε εμάς ήταν τελείως χαλλλαρα... Καλά ρε, παιρνετε και απουσίες; :blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle ( 4 Οκτ. 2004 , 23:11)

Συστήματα Υπολογιστών

Μπααα, σε εμάς ήταν τελείως χαλλλαρα... Καλά ρε, παιρνετε και απουσίες; :blink:

Κανονικά ναι. Αλλά ήταν πρώτη μέρα. Στα τεφαα άμα κάνεις πάνω από 2 απουσίες σε ένα μάθημα χάνεις το εξάμηνο και το ξανά δίνεις. Και δεν υπάρχουν και δικαιολογημένες απουσίες. :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 ( 4 Οκτ. 2004 , 23:29)

Κανονικά ναι. Αλλά ήταν πρώτη μέρα. Στα τεφαα άμα κάνεις πάνω από 2 απουσίες σε ένα μάθημα χάνεις το εξάμηνο και το ξανά δίνεις. Και δεν υπάρχουν και δικαιολογημένες απουσίες. :o

Καλά κι αν αρρωστήσετε;;;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...