Michelle Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (27 Σεπ. 2004 , 16:17) :lol: :lol: :lol: Για δες καλύτερα το πρόγραμμα! Μήπως είναι κάποια μαθήματα που επαναλβάνονται για πολλές ώρες; Σε αυτά τα μαθήματα χωρίζεστε σε τμήματα και παίρνει το καθένα κάποιες ώρες από αυτές. Τις υπόλοιπες θα τις σβήσεις. Εμείς για παράδειγμα έχουμε πάρα πολλές ώρες Μηχανολογικό Σχέδιο Ι. Υπερβολικά πολλές ώρες... Όμως χωριζόμαστε σε τρία τμήματα και τις μοιραζόμαστε. Don't worry be happy! Είστε και 260 άτομα, μη το ξεχνάς. Αναγκαστικά θα χωριστείτε σε αρκετά μαθήματα. Όχι, μιλάω για το ΔΙΚΟ ΜΟΥ πρόγραμμα, δλδ του τμήματος που είναι για Α-Κ! Έχουμε και λέμε: Δευτέρα 9ωρο, Τρίτη 9ωρο, Τετάρτη 6ωρο, Πεμπτη 7ωρο, Παρασκευή 5ωρο... http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 έλα ντε... δεν έχω ίδεα... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 sketo koinwniologia leei sto programma i exei kai tpt dipla? p.x. koinwniologia toy athlitismoy?? sketo koinwniologia einai? pantws an to les mono k mono epeidi den soy arese to mathima poy eixame sto lykeio to endosxoliko, soy lew oti den exei kamia apolytws sxesi ayto me ayta poy didaskontai sta panepistimia.... (exw tin entypwsi ... k apo filoys poy exw... oti to sygkekrimeno mathima tha sas parasxei genikes gnwseis... k an ypothesoyme oti tha sas dwsoyn k to pio gnwsto k kalo vivlio poy yparxei pistepse me... tha einai apo ta kalytera tis vivliothikis soy.. ) Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (27 Σεπ. 2004 , 16:22) Όχι, μιλάω για το ΔΙΚΟ ΜΟΥ πρόγραμμα, δλδ του τμήματος που είναι για Α-Κ! Έχουμε και λέμε: Δευτέρα 9ωρο, Τρίτη 9ωρο, Τετάρτη 6ωρο, Πεμπτη 7ωρο, Παρασκευή 5ωρο... Εγώ πάλι νομίζω πως θα εκπλαγείς ευχάριστα όταν αρχίσουν τα μαθήματα. Νομίζω και ελπίζω... :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (27 Σεπ. 2004 , 16:26) Νομίζω και ελπίζω... :rolleyes: Εγώ να δεις πόσο το ελπίζω!!! :( :wacko: http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Εγώ πάλι πήγα και γράφτηκα σήμερα και έχω ξενερώσει ελεεινά. Δεν ήθελα να τελειώσει το καλοκαίρι (που έχει τελειώσει προ πολλού) ούτε και οι διακοπές (που τελειώνουν οσονούπω)... :( Φοβάμαι μήπως τα φορτώσω στον κόκορα μετά από τόσα χρόνια σκληρό (;) διάβασμα.. :p Το πρόγραμμα της σχολής μου για όσους έχετε την περιέργεια είναι εδώ ----> http://www2.di.uoa.gr/gr/anouncedept_detail.php?anno=2 @IVIETAcreator: Μ' αρέσει να κοιμάμαι πολύ......... :alien: Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 @emufear: Τυχερές μέρες: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή . Καλοοοό! Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Yep!! ;) Αυτά είναι! ;) Χαίρομαι που συμφωνείς! :p Το κακό είναι ότι το πρώτο μου μάθημα στη σχολή δεν θα είναι στη σχολή... :S :wacko: Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Θα ηθελα επι τη ευκαιρια,να καταγγειλω το γεγονος οτι στο ΑΠΘ δεν δινουν συνδεσεις ιντερνετ στους της φιλοσοφικης :mad: :p http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Πέρα από την πλάκα φίλε Xourxoulitso έχεις δίκιο θα έπρεπε όλοι οι φοιτητές να έχουνε... Αλλά εδώ δεν παίρνω εγώ που είμαι πληροφορική! :mad: :( Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Παντως οντως εσεις τουλαχιστον σε τετοια τμηματα θα πρεπε να εχετε! στο πανεπιστημιο σας δινουν γενικα ηηηη...? http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (27 Σεπ. 2004 , 23:32) Πέρα από την πλάκα φίλε Xourxoulitso έχεις δίκιο θα έπρεπε όλοι οι φοιτητές να έχουνε... Αλλά εδώ δεν παίρνω εγώ που είμαι πληροφορική! :mad: :( Πλάκα πλάκα ναι... Είναι άδικο... (Το τι λεω στην πατάτα είναι άσχετο :lol: ) http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (27 Σεπ. 2004 , 21:33) Yep!! ;) Αυτά είναι! ;) Χαίρομαι που συμφωνείς! :p Το κακό είναι ότι το πρώτο μου μάθημα στη σχολή δεν θα είναι στη σχολή... :S :wacko: ούτε στην Αθήνα δίνει η φιλοσοφική... Εγώ μπαίνω τώρα με την δωρεάν dial-up του ΕΜΠ. καθόλου κακή... όσο μπαίνω και με την forthnet μπήκα. 2 βόλτες έκανα την πολυτεχνειούπολη μέχρι να βγάλω άκρη. Ο γιατρός σήμερα μου ανακοίνωσε ότι θέλει και χαρτί από παθόλογο (εκτός από ακτινογραφία/δερματολόγο) όποτε πρέπει να ξανατρέχω. Πρόγραμμα δεν έχει βγει ακόμα (χαλαρά)... το μόνο που ξέρουν είναι ότι θα κάνουμε πρώτο μάθημα προγραμματισμό 8/10 και αρχίζουμε 11/10... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Σημερα που πηρα στα ΙΚΑ για την ακτινογραφια (τελικα μονο αυτο θελουν στο ΑΠΘ) μου ειπαν οτι πρεπει πρωτα να κλεισω ραντεβου με παθολογο η καρδιολογο για να μου δωσει παραπεμπτικο. εκλεισα,αντε να δουμε. παραπεμπτικο δεν σου δινουν μονο αν νομιζουν οτι εχεις καποιο προβλημα? εμεις αφου προληπτικα το κανουμε. . . τεσπα http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (27 Σεπ. 2004 , 16:20) ναι δεν θα πάρω πτυχίο λόγω κοινωνιολογίας... ένω όλα τα υπόλοιπα θα τα περάσω με την πρώτη.. :rotfl: Κοινωνιολογία είναι το μονο που θα περάσεις με τη πρώτη, 10 πολλαπλές επιλογές έχει νομίζω! :D Αλλα απο την άλλη, μαλλον θα έπρεπε να πάρεις Ιστορία των Επιστημονικών και Φιλοσοφικών Ιδεών αντι για Κοινωνιολογία, γράφαμε σε 6 αίθουσες με 2 επιτηρητές και ο χαμηλότερος βαθμός ήταν 6! :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 που να το ξέρω αυτό... μου είπαν νόμιζω όμως ότι τουλάχιστον μπορώ να αλλάξω στην πορεία... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Η κοινωνιολογία που διδάσκεται σε όλα τα πανεπιστήμια (που δεν ειδικεύονται σε αυτή την επιστήμη) είναι από τα πιο εύκολα μαθήματα! κ αυτό γιατί τα βιβλία και οι παραδόσεις των καθηγητών δεν ειδικεύονται σε θέματα! αφορούν γενικές ιδεές της κοινωνιολογίας που ακόμη κ ένα μικρό παιδάκι ξέρει να απαντήσει αφού αφορούν καθημερινά φαινόμενα που συμβαίνουν στην κοινωνία μας!! μην φοβάστε την κοινωνιολογία!! (ιδιαίτερα μέσω chat σας παραδίδω εγώ!! χι χι!! μην πάει πουθενά αλλού το μυαλό σας... ο νοών νοείτω!) Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofia Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (28 Σεπ. 2004 , 14:52) Κοινωνιολογία είναι το μονο που θα περάσεις με τη πρώτη, 10 πολλαπλές επιλογές έχει νομίζω! :D Αλλα απο την άλλη, μαλλον θα έπρεπε να πάρεις Ιστορία των Επιστημονικών και Φιλοσοφικών Ιδεών αντι για Κοινωνιολογία, γράφαμε σε 6 αίθουσες με 2 επιτηρητές και ο χαμηλότερος βαθμός ήταν 6! :alien: Ιστορία των Επιστημών 4ever!πήρα 9 με μία μέρα διάβασμα,χωρίς να έχω παρακολουθήσει τίποτα όλο το εξάμηνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Εγω Σοφία με παρακολούθηση+διάβασμα 8! Εμα, αν είσαι λάκης και δεν ανοιγεις το βιβλίο καλά να πάθεις! Αφού ο ανθρωπος μου φωναζε "ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ"! Xexe! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (28 Σεπ. 2004 , 15:34) που να το ξέρω αυτό... μου είπαν νόμιζω όμως ότι τουλάχιστον μπορώ να αλλάξω στην πορεία... Ε δεν ήξερες, ε δεν ρώταγες;;! :) Πάντως χαλαρά, και τα δυο μαθήματα είναι της πλάκας, αλλου είναι το διάβασμα. :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Γράφτηκα και εγώ σήμερα :) Όλα μια χαρά, σε 10 λεπτάκια είχα τελειώσει (ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα). Και εμείς 11 του μηνού νομίζω πως αρχίζουμε. http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Κι εμείς γιατί στις 4??? Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Κι εμείς 4...αλλά εγώ θα λείπω στο εξωτερικό οπότε δεν με πολυνοιάζει!! χι χι!! Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Σέλω κι εγώ 11!!!! Γιατι να ανοίγει 4;;;; http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Κι εδώ 4 Οκτωβρίου... Από Δευτέρα τα κεφάλια μέσα... (;) :( Πόσα μαθήματα έχετε Α Εξάμηνο; Εγώ έξι. Θα είχα πέντε αλλά για φαντάσου τα φιλολογικά θα με κυνηγούν ακόμα και στην Πληροφορική: Σύγχρονη Βαλκανική Ιστορία! :wacko: Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts