Jump to content

Πανελλήνιες 2005

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (16 Σεπ. 2004 , 17:29)

EDIT: Μόλις πήρα τηλέφωνο την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών ΟΣΕ (1110) και μου είπανε ότι όντως η Β'Θέση κάνει 14,10 στο απλό τρένο και 20,80 στο Intercity. Το απλό λένε ότι κάνει 6 ώρες να φτάσει. Τώρα πόσο κάνει στ'αλήθεια... Θα το διαπιστώσω τη Δευτέρα!

Αν είναι έτσι όπως τα λες τότε όταν πήγαμε εμείς είχαν ανεβάσει τις τιμές των εισητηρίων λόγω Ολυμπιακών Αγώνων...!!! :mad: Με αυτό το δεδομένο δεν αποκλείω και την περίπτωση να έκανε περισσότερες στάσεις από τις προγραμματισμένες για τον ίδιο ακριβώς λόγο με αποτέλεσμα να αργήσει κιόλας :confused:

EDIT: Ιδού το εισητήριο της ντροπής το οποίο έχει δύο σκέλη, ένα που κοστίζει 18,90 και ένα 14,10 !!!

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (17 Σεπ. 2004 , 07:46)

Αν είναι έτσι όπως τα λες τότε όταν πήγαμε εμείς είχαν ανεβάσει τις τιμές των εισητηρίων λόγω Ολυμπιακών Αγώνων...!!! :mad: Με αυτό το δεδομένο δεν αποκλείω και την περίπτωση να έκανε περισσότερες στάσεις από τις προγραμματισμένες για τον ίδιο ακριβώς λόγο με αποτέλεσμα να αργήσει κιόλας :confused:

Λες να το ανέβασαν 12 περίπου ευρώ λόγω Ολυμπιακών; Δεν ξέρω...πάρα πολλά μου ακούγονται... Μήπως είχατε πάρει καλύτερη θέση; Εγώ ρώτησα για τη Β' που μάλλον είναι η πιο φτηνη.

έμενα από την γραμματεία μου είπαν ότι για εγγραφή πάω όποια μέρα να 'ναι από 20-30/9 μόνο στο γιατρό πρέπει να πάω συγκεκριμένη μέρα... στέκει αυτό?

Σήμερα πήρα το χαρτί απο το σχολείο... Σειρά εισαγωγής: 104...:( Ε, τουλάχιστον είμαι πάνω απο τη μέση...

Εγώ πάλι έμαθα πως αυτό το χαρτί δεν είναι απαραίτητο, είναι περισσότερο για εμάς για να ξέρουμε και επίσημα την σειρά εισαγωγής μας. Η κάθε σχολή ξέρει ποιοί πέρασαν και πως.

Και Michelle να ξέρεις ότι δεν έχει σημασία με ποιά σειρά μπήκες (εκτός αν μπεις πρώτος...), αλλά με ποιά σειρά θα βγεις!

Για το εισητήριο που λες, όχι ήταν 100% Β΄ θέση, άλλωστε το γράφει πάνω στο εισητήριο.

Ρε παιδιά, οι ιατρικές εξετάσεις που μας ζητούν (για την ΑΣΟΕΕ είναι ακτινογραφία θώρακος, παθολογική και δερματολογική γνωμάτευση) πρέπει να γίνουν σε κρατικό νοσοκομείο ή μπορεί να γίνουν και σε κάποιο ΙΚΑ; Επίσης πρέπει πρώτα να περάσω από την ΑΣΟΕΕ να πάρω το παραπεμπτικό ή μπορώ απλά να πάω σε ένα νοσοκομείο-ΙΚΑ και να ζητήσω τα απαραίτητα πιστοποιιτικά;

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

έμενα μου είπαν ότι πρέπει να γίνουν σε δημόσιο νοσοκομείο και να τα παραδώσω συγκεκριμένη μέρα (αντίθετα με τις εγγραφές) στον παθολόγο του ΕΜΠ. Δεν ανέφεραν ότι χρείαζεται να έχω κάποιο χαρτί από την σχολή σου.

το πιστοποιητικό πρόσβασης έμενα μου είπαν ότι χρείαζεται και μάλιστα επικυρωμένο από τον λυκειάρχη..

Στο site της AΣΟΕΕ γράφουν πως οι εξετάσεις πρέπει να γίνουν σε δημόσιο νοσοκομείο ή άλλο δημόσιο φορέα...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

εσάς από την γραμματεία σας έχουν πει συγκεκριμένες μέρες ή γενικά και αόριστα όποτε να 'ναι από 20-30/9?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (17 Σεπ. 2004 , 14:20)

Ρε παιδιά, οι ιατρικές εξετάσεις που μας ζητούν (για την ΑΣΟΕΕ είναι ακτινογραφία θώρακος, παθολογική και δερματολογική γνωμάτευση) πρέπει να γίνουν σε κρατικό νοσοκομείο ή μπορεί να γίνουν και σε κάποιο ΙΚΑ; Επίσης πρέπει πρώτα να περάσω από την ΑΣΟΕΕ να πάρω το παραπεμπτικό ή μπορώ απλά να πάω σε ένα νοσοκομείο-ΙΚΑ και να ζητήσω τα απαραίτητα πιστοποιιτικά;

Οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν μόνο σε κρατικό νοσοκομείο.

Αν τις έχεις όταν έρθεις να γραφτείς θα είναι καλύτερα.

Αν δεν τις έχεις θα σου δώσουν παραπεμπτικό και θα γραφτείς, αλλά... δε θα πάρεις πάσο πριν τις φέρεις! :wacko:

Κουφό ε;

Είδες ποιά μέρα γράφεσαι;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατ'αρχήν παιδιά συγχαρητήρια σε όλους (βλέπω ασοεε, εμπ....). Λοιπόν, ή εγώ είμαι ΤΕΛΕΙΩΣ απληροφόρητος ή οι Πατρινοί είναι πολύ χαλαροί τύποι.. Πέρασα μηχανικός η/υ και πληροφορικής Πανεπιστημίου Πατρών και ούτε για εξετάσεις λένε τίποτα, ούτε για συγκεκριμένη μέρα εγγραφής. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι: Αίτηση για εγγραφή.

Τίτλο απόλυσης: απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του σχολείου από το οποίο αποφοίτησε ή νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών.

Σε περίπτωση που υποβάλλεται απολυτήριο ή πτυχίο στην πρωτότυπη έκδοσή του, αυτό μπορεί να αποσυρθεί, όταν ο ενδιαφερόμενος προσκομίσει αντίστοιχο αποδεικτικό η φωτοαντίγραφο.

Αντίγραφο της βεβαίωσης της παρ.13 του άρθρου 1 του Ν.2525/97 όπως συμπληρώθηκε με την παρ.1 του άρθρου 1 του Ν.2909/2001.

Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία ο εισαγόμενος δηλώνει ότι δεν είναι γραμμένος σε άλλο τμήμα από αυτά που προβλέπονται στο άρθρο 1 της παρούσας.

6 φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.

Τα ίδια ακριβώς έχω δει και για τα άλλα πανεπιστήμια. Για τις ημερομηνίες ανάλογα με το επώνυμο υποθέτω είναι θέμα πανεπιστημίου.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Έχω την εντύπωση ότι αυτό με το επώνυμο είναι για να μην υπάρχει συνωστισμός όμως και άλλη μέρα να πας απο αυτή που θα σου πούνε δεν υπάρχει πρόβλημα, γράφεσαι κανονικότατα.

Ρε παίδες, εγώ πήρα σήμερα τη Βεβαίωση προσβασης και είναι αντίγραφο αυτής που μας είχαν δώσει μαζί με το απολυτήριο (αυτή που είχα για το μηχανογραφικό). Το αντίγραφο ήταν επικυρωμένο από τη διευθύντρια. Δεν έλεγε τπτ για το πού περνάω ούτε σειρά....

Επίσης, η Γραμματεία δε μου είπε (δε ρώτησα βέβαια...) να πάω κάποια συγκεκριμένη μέρα

Τι γίνεται?

Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com

spread it out!

Κι εγκώ τέλω επικυρωμένο αντίτυπο της βεβαίωσης πλόσβασηηηηης!!! Γκιατι δεν μου δωσανεεεεεεεεεεε;;;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iRi (17 Σεπ. 2004 , 21:36)

Ρε παίδες, εγώ πήρα σήμερα τη Βεβαίωση προσβασης και είναι αντίγραφο αυτής που μας είχαν δώσει μαζί με το απολυτήριο (αυτή που είχα για το μηχανογραφικό). Το αντίγραφο ήταν επικυρωμένο από τη διευθύντρια. Δεν έλεγε τπτ για το πού περνάω ούτε σειρά....

Επίσης, η Γραμματεία δε μου είπε (δε ρώτησα βέβαια...) να πάω κάποια συγκεκριμένη μέρα

Τι γίνεται?

Πρέπει να προμηθευτείς το Ατομικό Δελτίο Επιτυχίας που θα λέει πού πέρασες και τη σειρά σου! ;)

Εγώ πέρασα 28ος... :o

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (17 Σεπ. 2004 , 23:53)

Εγώ πέρασα 28ος... :o

28ος;; Μπράβο ρε συ!! Είναι πολυ καλή σειρά! :up:

Αφού δεν παίρνω υποτροφία να την βράσω την καλή σειρά! Ευχαριστώ πάντως... :o

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Εγώ πήρα τηλέφωνο στην γραμματεία των τεφα και δεν τους βρίσκω. Μόνο την ακτινογραφία έχω. :o
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (18 Σεπ. 2004 , 00:12)

Αφού δεν παίρνω υποτροφία να την βράσω την καλή σειρά! Ευχαριστώ πάντως... :o

Η υποτροφια αν δεν κανω λαθος ειναι οτι σου δινουν δωρεαν τα βιβλια :alien:

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (18 Σεπ. 2004 , 00:54)

Η υποτροφια αν δεν κανω λαθος ειναι οτι σου δινουν δωρεαν τα βιβλια :alien:

Καμία σχέση. Απ'όσο ξέρω τα βιβλία τα παίρνεις δωρεάν ούτως η άλλως. Με την υποτροφία σου παρέχεται νομίζω απλά ένα στάνταρ χρηματικό ποσό κάθε χρόνο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (18 Σεπ. 2004 , 00:58)

Καμία σχέση. Απ'όσο ξέρω τα βιβλία τα παίρνεις δωρεάν ούτως η άλλως. Με την υποτροφία σου παρέχεται νομίζω απλά ένα στάνταρ χρηματικό ποσό κάθε χρόνο.

Α ναι? :worry:

Πως ειχα την εντυπωση...και υποτροφια παιρνουν οι πρωτοι δεκα,σωστα?

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (18 Σεπ. 2004 , 01:02)

Α ναι? :worry:

Πως ειχα την εντυπωση...και υποτροφια παιρνουν οι πρωτοι δεκα,σωστα?

Δεν είμαι σίγουρη γι'αυτο αλλά τότε που το είχε ψάξει ο πάτερας μου (παλιότερα ήθελα να περάσω σε μια σχετικά χαμηλόβαθμη σχολή οπότε υπήρχε πιθανότητα να είμαι στους 10 πρώτους αν δήλωνα αυτή 1η επιλογή) και του είπανε ότι μετράει και η φορολογική δήλωση των γονιών και μπορεί κάποιος να είναι δεύτερος κ να μην πάρει ενώ κάποιος που είναι 12ος να πάρει :whistle:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...