0giorgos0 Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Μηπως γνωριζει κανεις επειδη εχω τον αδερφο μου να σπουδαζει σε αλλη πολη εγω μπορω να παρω μεταγραφη για θεσσονικη αν περασω καπου αλλου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αν υπάρχει το αντίστοιχο τμήμα και οι γονείς σου έχουν μέχρι ένα όριο ετήσιο εισόδημα μπορείς... ;) Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 ...και κανένα καλό βύσμα καλό θα είναι! :p http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 οκ ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Στην ίδια πόλη με τον αδερφό του (αν υπάρχει τετοιο τμήμα) δε θα πάει? Μπορεί να πάει και Θεσ/κη?? Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Εγώ κατάλαβα ότι ο αδερφός του είναι στη Θεσ/νίκη! Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Παιδια πως τη βλεπετε την σχολη Εφαρμοσμενων μαθηματικων και φυσικων επιστημων?Πολυ καλη μου φαινεται!Μακαρι να πεσει και λιγο!!! Λετε να τη δηλωσω πανω απο το οικονομικο της νομικης? 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Καλή σχολή η ΕΜΦΕ κάνουν από όλα και συμφέρουν, έχει και ωραίες κοπέλες! :happy: Στο ΕΜΠ πάντως τσακώνονται γιατί θέλουν να γίνουν μηχανικοί αλλά δεν τους αφήνει το ΤΕΕ και το ΤΣΜΕΔΕ. Η επιλογή είναι δική σου αλλά αν προτιμάς οικονομικά καλύτερα μην την βάλεις από πάνω... Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 o aderfos moy einai kabala kai ego an peraso se kapoio allo tmima ektos thessalonikis na ertho thess efoy yparxei tmhma edo alla den exo mallon ta moria.ok? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αααα εγώ νόμιζα ότι θα πήγαινες στην ίδια πόλη με τον αδερφό σου! (Δεν είχα δει που μένεις) Αυτό που ρωτάς δεν ξέρω αν γίνεται, ας μας δώσει κάποιος τα φώτα του... Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (12 Ιούλ. 2004 , 00:38) Καλή σχολή η ΕΜΦΕ κάνουν από όλα και συμφέρουν, έχει και ωραίες κοπέλες! :happy: Στο ΕΜΠ πάντως τσακώνονται γιατί θέλουν να γίνουν μηχανικοί αλλά δεν τους αφήνει το ΤΕΕ και το ΤΣΜΕΔΕ. Η επιλογή είναι δική σου αλλά αν προτιμάς οικονομικά καλύτερα μην την βάλεις από πάνω... Μίλησα για τους ΗΜΜΥ, για τη σχολή μου ας μιλήσει κανάς άλλος....Προσωπικά δεν θέλω να γίνω μηχανικός. Οι ΕΜΦΕ δεν πρέπει να γίνουν μηχανικοί...η δουλειά τους είναι η συνεργασία με τους μηχανικούς:) Anyway, ο καθένας ότι θέλει να κάνει στη ζωή του! Πάντος, βαριέμαι να σας αναλύσω τώρα! Εμένα ήταν 2η επιλογή μου...και πάλι αυτό θα ξαναδήλωνα! Αλλά ισχύουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια όσον αφορά τη δυσκολία που ανέλυσα παραπάνω... Υ.Γ: Ωραίες κοπέλες που σκατά τις είδες; Μήπως πρέπει να πατάω κυλικείο; ::p:p Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Όταν με είχε φέρει πέρυσι ο αδερφός μου στο ΕΜΠ μου είχε πει και μου είχε δείξει μερικές αρκετά αξιόλογες... :p Αρκετές από αυτές στο κυλικείο... :D Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (12 Ιούλ. 2004 , 00:38) Καλή σχολή η ΕΜΦΕ κάνουν από όλα και συμφέρουν, έχει και ωραίες κοπέλες! :happy: Στο ΕΜΠ πάντως τσακώνονται γιατί θέλουν να γίνουν μηχανικοί αλλά δεν τους αφήνει το ΤΕΕ και το ΤΣΜΕΔΕ. Η επιλογή είναι δική σου αλλά αν προτιμάς οικονομικά καλύτερα μην την βάλεις από πάνω... Mου αρεσουν βασικα πολυ τα μαθηματα της σχολης αυτης.Εχει ελαχιστα θεωρητικα μαθηματα που τα βαριεμαι και περισσοτερο προγραμματισμο και μαθηματικα κτλ που μου αρεσουν.Αλλα ποιες ειναι οι επαγγελματικες προοπτικες αυτης της σχολης?Δε μπορω να τις βρω... :worry: 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση γιατί ενώ έχω ψάξει με χιλιους τροπους δεν εχω βρει καμμια διευθυνση για το τμημα τουρκικων και συγχρονων ασιατικων σπουδων να δω τι περιπου ειναι,μηπως ξερει κανεις?Επισης το site της παντειου http://www.panteion.gr δεν είναι?προσπαθω εδω και μερες να μπω αλλα δεν ανοιγει το ατιμο,σαν να μην υπαρχει...ευχαριστω http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Εγώ αύριο δίνω μηχανογραφικό. Τελικά όπως έφτιαξα τις σχολές ΤΕΦΑ θα μπω λογικά. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ddd13 (12 Ιούλ. 2004 , 14:43) Mου αρεσουν βασικα πολυ τα μαθηματα της σχολης αυτης.Εχει ελαχιστα θεωρητικα μαθηματα που τα βαριεμαι και περισσοτερο προγραμματισμο και μαθηματικα κτλ που μου αρεσουν.Αλλα ποιες ειναι οι επαγγελματικες προοπτικες αυτης της σχολης?Δε μπορω να τις βρω... :worry: Ειλικρινά, βαριέμαι να εξηγώ...συγγνώμη :( Έχω γράψει χιλιάδες για τις σχολές :p Έχει τεράστιο άνοιγμα να ασχοληθείς (ειδικευτείς) σε ότι θέλεις...με ένα μεταπτυχιακό γίνεσαι άνετα και (το πολυπόθητο για πολλούς) μηχανικός. Αν έχεις όρεξη τα πάντα γίνονται. Όρεξη και κέφι και σου αρέσει αυτό που κάνεις. Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Εγώ κατέθεσα σήμερα. Πρώτη επιλογή: Πληροφορική στην ΑΣΟΕΕ. Άντε good luck to all :D http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (13 Ιούλ. 2004 , 01:05) Εγώ κατέθεσα σήμερα. Πρώτη επιλογή: Πληροφορική στην ΑΣΟΕΕ. Άντε good luck to all :D Σε περιμένουμε! :) :D Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Μεχρι ποτε ειναι η καταθεση? Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 μέχρι 20 του μήνα... και εγώ κλασσικά δίνω στις 19... :p http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Παιδια νομιζω οτι η η καταθεση μπορει να γινει οποτεδηποτε μεχρι τις 20 του μηνα.Και ας μου χεχουν πει π.χ στο σχολειο μου στις 16Το κανουν λεει αυτο για να αποφευγεται ο συνωστισμος...Τουλαχιστον ετσι μου ενας καθηγητης μου στο φροντιστηριο. Αληθεια εκεινη η σχολη μαθηματικων και φυσικων επιστημων ΕΜΠ που ανεφερα πιο πανω διαβασα οτι ειναι λεει καινουρια και οτι δεν εχει αποφοιτησει κανενας ακομα απο αυτη.Εσεις τι λετε?? 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Πράγματι μπορεί να γίνει η κατάθεση μέχρι 20 αλλά θέλει λίγο τρέξιμο αν δεν πας στη δικιά σου ημερομηνία. Όσο για την ΕΜΦΕ, καλή μου φαίνεται... :happy: Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Η αλήθεια είναι πως το υπουργειο εξυηρετεί όλους τους μαθητες όλες τις μερες. Απλά εχουν χωρίσει τα λύκεια για να υπάρχει οργάνωση .. τώρα αν κάποιος έχεο πρόβλημα και δεν πάει στην μέρα του δεν θα του κόψουν το κεφάλι... :eek: Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Ενας συμμαθητής μου πήρε αναβολή γιατί δεν είχε αποφασίσει τις σχολές ακόμα. Του δώσανε μια άλλη ημ/νία και του είπανε ότι αν δεν πάει τότε μπορεί να πάει και την τελευταία μέρα. Καλημέρα! Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 τώρα το λέτε ρε παίδες ότι μπορείς να πας ότι μέρα να 'ναι? άμα το ήξερα νωρίτερα τώρα θα είχα αράξει σε κανένα νησάκι... :( http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts