Jump to content

Πανελλήνιες 2005

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (30 Ιούν. 2004 , 15:57)

@aggelopas: Η σχολή Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού έχει βάση 2422 μόρια. :o

Νομιζω οτι για να βαλεις αυτη τη σχολη πρεπει να πληρεις καποιες προϋποθεσεις.Κανω λαθος? :o :confused:

Mutilator :shifty:

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φυσικά και γινεται να ειναι τοσο χαμηλή η βαση! Μην ξεχνάτε! Στον υπολογισμο του απολυτηρίου υπάρχουν τοσα αλλα μαθηματα αλλα δεν υπάρχει και η προσαρμογη προφορικου, ουτε το 70%-30%!

Καποιος με Μαθ Κατ 0,8/20 θα βγαλει 4000 μορια, ομως αν έχει 15 σχολείο θα έχει μεσο όρο στο μαθημα 8!

Να και τα δικά μου!

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Μαθηματικά:7,7

Φυσική:5,1

ΑΟΔΕ:11,7

ΑΕΠΠ:17,4

ΓΕΝΙΚΗ

Μαθηματικά:19,7

Φυσική:14,1

Ιστορία:9,7

Έκθεση:14,7

Βιολογία:16,1

ΑΟΘ:14,3

Έσκισα ε?

ΥΓ: Μήπως ξέρει κανείς αν από ΤΕΙ Ηλεκτρονικής υπάρχει κατεύθυνση για τεχνικός Η/Υ?

Παιδιά, το πα, το ξαναλέω και θα το ξαναλέω:

Ότι και να τελειώσετε, μετά μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε!!!!!!!!

Για να μην τα πολυλογούμε, έτσι; Φίλος τελείωσε μαθηματικό Ιωαννίνων και κάνει μεταπτυχιακό στην Ιατρική - Καρδιολογία. Σας ικανοποίησα; Thanks :p

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Να ρωτησω κατι....δινετε ολα τα μαθηματα εξετασεις?

Επειδη εμεις δινουμε μια φορα για το σχολειο και ακομα μια φορα για τα πανεπιστημια...Για μενα τελευταιο δινω το Σαββατο πληροφορικη!

Δινουμε Πανελληνίως (για Πανεπιστήμια):

Τα εξής γενικής παιδείας μαθήματα (δηλ. από όποια κατεύθυνση και αν είναι κανείς): Εκθεση, Μαθηματικά, Φυσική και Βιολογία

Και άλλα 4 κατεύθυνσης: Φυσική, Μαθηματικά, Αρχες οργάνωσης κ διοίκησης επιχειρήσεων, Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον (αυτά για την Τεχνολογική Κατεύθυνση 2)

Και μετά δίνουμε τα υπόλοιπα ενδοσχολικά μαθήματα(Θρησκευτικά, Κείμενα κλπ)

Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com

spread it out!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (30 Ιούν. 2004 , 01:54)

Eγώ μαζεύω κόσμο για να μπούμε Πληροφορική στην ΑΣΟΟΕ

Κι έτσι συντελείς στο να ανέβει η βάση εναντίων σου :p .

Αληθεύει ότι άμα την τελειώσεις παίρνεις πτυχίο οικονομολόγου (δλδ βγάζεις εύκολα άδεια);

Όχι.

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iRi ( 2 Ιούλ. 2004 , 09:58)

Δινουμε Πανελληνίως (για Πανεπιστήμια):

Τα εξής γενικής παιδείας μαθήματα (δηλ. από όποια κατεύθυνση και αν είναι κανείς): Εκθεση, Μαθηματικά, Φυσική και Βιολογία

Και άλλα 4 κατεύθυνσης: Φυσική, Μαθηματικά, Αρχες οργάνωσης κ διοίκησης επιχειρήσεων, Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον (αυτά για την Τεχνολογική Κατεύθυνση 2)

Και μετά δίνουμε τα υπόλοιπα ενδοσχολικά μαθήματα(Θρησκευτικά, Κείμενα κλπ)

Όλα αυτά μέχρι και το 2005 βεβαίως γιατί μετά θ' αλλάξει και θα 'ναι έξι...

Μην το συζητάς φίλε Κύπριε στην Κύπρο είναι κλάσεις ανώτερο το σύστημα. Το λέω επειδή είμαι κατά το ήμισυ Κύπριος και μπορούσα να δώσω από κει και το έψαξα αλλά δεν ήθελα να χάσω την παρέα μου.. :o

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn ( 2 Ιούλ. 2004 , 19:05)

Το "κλασεις ανωτερο συστημα" δεν ειναι λογω λιγότερων μθημάτων ή λογο μη ύπαρξης πανελληνίων στη Β λυκείου...

Κατ' εμέ οι πανελλήνιες στη Β λυκείου είναι πολύ χρήσιμες!

Τα μαθήματα όμως είναι περισσότερα εδώ και κυρίως.. άσχετα!

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear ( 2 Ιούλ. 2004 , 20:32)

Κατ' εμέ οι πανελλήνιες στη Β λυκείου είναι πολύ χρήσιμες!

Τα μαθήματα όμως είναι περισσότερα εδώ και κυρίως.. άσχετα!

1. Συμφωνώ:

Οι πανελλήνιες στη Β είναι τελικά ΠΟΛΥ καλες, μετα βεβαια την αλλαγή του Ευθυμίου και τον "προαιρετικό" τους χαρακτήρα. Μεγαλή χαζομάρα δε η καταργηση τους...

2.Διαφωνω:

Τα μαθήματα εδώ είναι περισσότερα και ορθά είναι! Και ΔΕΝ ειναι ασχετα!! Το ζητούμενο στο Λυκειο είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ, οχι οι 30 υποπεριπτώσεις της υποπερίπτωσης στα Μαθηματικα Κατεύθυνσης. Χιλιες φορές να μάθω για τα Οικοσυστήματα, τη Βιοσυσσώρευση, για την Τραγωδία, για την Μικρα Ασία παρά για το πως λύνουμε ειδικο θεμα υπολογισμου εμβαδού αναμεσα στην f και την αντίστροφή της...

Γενικά είμαι πολύ απογοητευμενος με της αλλαγες που θα ακολουθήσουν στον χώρο της παιδείας... Η κατάσταση φυσικά χρήζει πολλών βελτιώσεων αλλα δυστυχώς αυτες δεν είναι η καταργηση των Πανελλαδικών στη Β και η μείωση των μαθηματων στη Γ. ΟΙ ΔΕΣΜΕΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!

Loipon paidia epeidi tora girisa kai ego ebgala 18620 kathos ena oraiotato 13,5 apo enan paliom****a stin ekthesi me xantakose.Mexri kai to 15,5 pou eixa gtapsei perisi xoris idiaitera mou eftane gia na eimai dipla stous ΗΜΜΥ tou emp.Tora elpizoume(an kai den to nomizo-adinato) na pesoun 300 moria.Epeidi isos kaipoioi na eiste stis sxoles kai na xerete ti proteinete: pliroforikis kai tilepikoinoniwn athinas i to mixanikon ipologiston patras i pliroforikis tin assoe?????

Όντως θα ήθελα και εγώ μία απάντηση σε αυτό το ερώτημα που θέτει ο manos27m γιατί μπορώ να μπω σε όλες τις πληροφορικές καθώς και πολυτεχνείο στην επαρχία. Και λόγω του επερχόμενου νόμου (οικογένειες με 3 παιδιά θεωρούνται πολύτεκνες) είναι πιθανόν να έρθω Αθήνα. Από εσάς που έχετε εμπειρία ποια σχολή θεωρείτε την καλύτερη;

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

ΕΙναι πολλα τα κριτήρια...

Μεταξύ ΑΣΟΟΕ και Καποδιστριακού εγώ θα διάλεγα με βαση... το ποια με βολεύει στη μετακινηση!! Αλλη υπόθεση το να πηγαίνει σε 10' στην Πανεπιστημιούπολη με το αμαξι κλαι αλλο να ξεσκίζομαι 1.30' για να πάω κεντρο καθε μερα.

Τωρα για το αν μπορεί να παιχθεί κατι με μεταγραφη δεν γνωρίζω τι πρέπει να κανεις. Πρεπει να δεις τι θες περισσότερο. πχ αν σε έχει ηδη τραβήξει ο προγραμματισμός ασε τους ΗΜΜΥ κια άντε σε πληροφορική.

@Papajohn: Και να μου φας τη θέση στη σχολή επειδή παπαγάλισες (όχι εσύ γενικά μιλάω) καλά την επανάσταση του 1822 και τη βιοσυσσώρευση, μια σχολή όμως που είναι εντελώς άσχετη με αυτά ενώ έχω πάρει 20άρια φυσικομαθηματικά; Είναι δίκαιο; ΟΧΙ! Καλή και χρήσιμη η γενική μόρφωση αλλά όχι και να κρίνει η Ιστορία το αν θα μπω εκεί που θέλω στο 4ο πεδίο, έλεος!

@manos27m: Ομοιοπαθών κι εγώ, πέρυσι χωρίς ιδιαίτερα περισσότερο από το 13.3 που μου έβαλαν φέτος δύο κατεστραμμένοι φιλόλογοι στην Έκθεση.

Εγώ μένω δίπλα στο ΟΠΑ (10 Λεπτά με τα πόδια) παρόλαυτα διαλέγω δαγκωτό Di γιατί είναι σύμφωνα με τα λεγόμενα των πάντων η πιο αμιγώς πληροφορική σχολή στην Ελλάδα..

To ΟΠΑ που ακριβώς είναι; Δεν θα μου έπεφτε άσχημο το πολυτεχνίο (θα ήμουν κοντά στο φυσικό μου περιβάλλον, βλ Στουρνάρη) αλλά αν είναι κοντύτερα στο σπίτι το ΟΠΑ...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear ( 4 Ιούλ. 2004 , 14:22)

@Papajohn: Και να μου φας τη θέση στη σχολή επειδή παπαγάλισες (όχι εσύ γενικά μιλάω) καλά την επανάσταση του 1822 και τη βιοσυσσώρευση, μια σχολή όμως που είναι εντελώς άσχετη με αυτά ενώ έχω πάρει 20άρια φυσικομαθηματικά; Είναι δίκαιο; ΟΧΙ! Καλή και χρήσιμη η γενική μόρφωση αλλά όχι και να κρίνει η Ιστορία το αν θα μπω εκεί που θέλω στο 4ο πεδίο, έλεος!

Γιατί βρε ειναι δίκαιο να μου φας εσύ τη θεση στη σχολή επειδή στον ΟΡΙΣΜΟ του εσωτερικού γινομένου έγραψες πως α*β=0 αν ¦α¦ή¦β¦=0 και εγώ εχασα 0,6 του βαθμού επειδή θεώρησα ότι περιλαμβάνετε στο α*β=¦α¦¦β¦cosφ;;; (τυχαίο παραδειγμα απο Β λυκείου, το θυμάμαι επειδή το έκανα λάθος! :))

Και γιατι να μη μπω εγώ στη σχολή που παροτι εγραψα 2 βαθμούς κατω μαθηματικα κατ και φυσικη κατ εντουτοις βγαζω 2 μορια παραπανω επειδή ναι, έγραψα καλύτερα απο σενα σε όλα τα αλλα μαθηματα;;; Επειδή ΔΕΝ παπαγάλισα απλα αλλα ΚΑΤΑΛΑΒΑ και έγραψα 20 πεντακαθαρο ιστορία χωρίς να παραλείψω το οτιδηποτε και γράφοντας ακομα και δικα μου κριτικα σχόλια;; Επειδή εγώ έγραψα 17 έκθεση ενω εσυ δεν ξερεις να γραψεις το ονομα σου και έγραψες 13;; (και γω 13! :D )

Και στο κατω κατω γιατι κριτήριο για να μπεις σε μια σχολη πρεπει να ναι ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ;; Δηλαδη οι καλοί ηλεκτρολόγοι θα ναι αυτοί που έγραψαν στο Λυκειο 19 Μαθηματικα και και οι κακοι αυτοί που έβγαλαν 17;; Αν το πεις σε κανα πρωτοδεμίτη αυτό ξερεις τι θα σου πει;; "Φυγετε ρε αστειοι που γραψατε 19 σε αυτα τα ΓΕΛΟΙΑ θέματα! Εγω έγραψα 19 σε 3 φορες πιο δύσκολα!". Τι, αυτός θα ναι καλύτερος απο σενα;; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Και γιατι να μη μετραει το ΠΟΣΟ θελει κανεις να μπει στη σχολή;; Οταν με το καλο μπεις και θα ακους "εεε να μπηκα εδω οχι γιατι μου αρέσει ιδαίτερα αλλα γιατι δεν ήθελα Ιατρικη" θα είσαι έτοιμος να δολοφονήσεις!

Το συμπερασμα κατ εμε ξερεις πιο είναι;; Το συστημα των ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΑ πασχει! Κανενα εξεταστικο συστημα δεν μπορεί να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ 10000% ακριβοδίκαιο, ειδικά όταν μιλαμε για τοσο μικρες διαφορες 10 μορίων, δηλαδή 1 τοις εκατο!

Παρολα αυτά το συστημα Ευθυμίου είχε βρει τη χρυσή τομη. Γιατι εγω που στη Β Λυκειου διαβασα σοβαρα και έβγαλα 19,5 να μη στη σχολή ενώ φίλος που στη Β ****βαραγε και έβγαλε 17, σκίστηκε ΜΟΝΟ στη Γ και μπήκε 5ος με υποτροφία;; Επειδή ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ έγραψα 17,1 Μαθ κατ, επειδή 2 χρονια εξετάσεις ΚΟΛΛΗΣΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΝ ΜΑΘ ΚΑΤ;;; Άυτος έριξε το 1/2 του δικού μου διαβασματος!!

Με το συστημα των λιγων μαθηματων, χωρις εξετάσεις στη Β, εγώ θα ήμουν εντελώς έξω και θα έχανα και 2ο χρόνο διαβαζοντας ΕΝΤΕΛΩΣ αχρηστες υποπεριπτώσεις των υποπεριστώσεων, γιατι ΑΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΟ ΕΜΒΑΔΟ ΜΕΤΑΞΥ F KAI F-1 ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΦΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ!!! Φυσικα το οτι είχα και γαμω τις κριτικες σκέψεις και μπορούσα να γραψω Ιστορια και Εκθεση δεν θα είχε καμμια μα καμμια σημασια! Να τα καταργήσουμε!

Και για τους θεωρήτικους φίλους μας που ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ για να τους βγάλουν τα μαθηματικα και τη φυσική, ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ να κανουν σωστα πράξεις στα Μαθηματικα ενω ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΧΡΗΣΤΟ το να μαθουν απο που βγαίνει η ρημάδα η ενεργεια που έκανε τοσα εκατομμυρια ανθρώπους να πεθάνουν στη Χειροσίμα!

Μη τελλαθώ! Ναι, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να ξερει ΑΡΧΑΙΑ και ΛΑΤΙΝΙΚΑ ο δικηγόρος;; Δεν νομίζω! Να βλεπει ποτε καηκε μια λαμπα όμως ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΑΜΩΤΟ!

Τεσπα αυτά απο μενα σε όσους θελουν 3 μαθηματιακια να αγαπιομαστε...

3 μαθηματα, κραταμε βαθμολογίες, δίνουμε 1 το χρονο και κπαινουμε μετα απο 3 χρόνια! Φυσικα θα ξερουμε αριχτσα μαθηματικα και φυσική! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!

ΥΓ. Σορρυ για το μακροσκελές....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 4 Ιούλ. 2004 , 19:06)

To ΟΠΑ που ακριβώς είναι; Δεν θα μου έπεφτε άσχημο το πολυτεχνίο (θα ήμουν κοντά στο φυσικό μου περιβάλλον, βλ Στουρνάρη) αλλά αν είναι κοντύτερα στο σπίτι το ΟΠΑ...

πολυτεχνείο=ζωγράφου και οχι στουρναρη. στουρναρη μονο αρχιτεκτονες

ΟΠΑ=μετα το ΕΜΠ στη στουρναρη, 7λεπτα με τα πόδια.

Και emu, οι δικές μου πηγές που περιλαμβάνουν και γνωμες πανεπιστημιακων λένε ΠΟΛΥ καλα λόγια για την πληροφορική του ΟΠΑ. Και γω DI είχα βαλει δευτερο αλλα δεν ήξερα... Αν είναι και κοντα στο σπιτι σου ΜΕ ΤΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ(!!!!) είσαι τρελλα τυχερός! Δεν ξέρεις τι αναθεμα θα ρίξεις να πας καθε μερα Ζωγραφου! (εκτός βεβαια και αν δε πας οπότε είναι αλλο θεμα :D )

Μόλις γύρισα από Ομόνοια και τρισευτυχισμένος οπότε μπορώ να σου πω φίλε papajohn πως και εγώ έχω φοβερή κριτική σκέψη αλλά έχω τους φελλολόγους να με εμπαίζουν με τις αναβαθμολογήσεις. Η εκθεσή μου πιστεύω ότι σε διαγωνισμό εφημερίδας θα κέρδιζε το πρώτο βραβείο αλλά είχε πολύ δηκτικό ύφος και τους έτσουξε γι' αυτό με τσακίσανε, γιατί εγώ δεν έκατσα να μάθω παπαγαλία τις τελίτσες και τις παυλίτσες που μοιράζουν σε 1000άδες φωτοτυπίες τα φροντιστήρια και τα σχολεία. Σε κάθε περίπτωση, προτιμούσα να μαθαίνω κουφές όπως τις λες αντικαταστάσεις στα ολοκληρώματα παρά να παπαγαλίσω τη διοίκηση επιχειρήσεων η οποία δε μ' αφορά και καλά να πάθω που δεν θα μπω στους ΗΜΜΥ αφού αντιτάχθηκα στο σύστημα που έχει σαν υπεραξία την παπαγαλία. Εγώ πάντως πιστεύω ότι οι Δέσμες ήταν έτη φωτός μπροστά και η μεταρρύθμιση η φετινή δεν είναι τίποτα άλλο παρά σύγκλιση σε αυτές (άργησε αλλά κατάλαβε η πολιτεία).

Ο αδερφός μου έδωσε το 1994 από την πρώτη δέσμη και μπήκε δεύτερος στους ΗΜΜΥ με υποτροφία. ;)

Μαγκιά σου που διάβασες στη Β Λυκείου και έβγαλες 19.5 και μαγκιά μου στη Β που τα φόρτωσα στον κόκορα και έβγαλα 17.2 :p

Papajohn, με εντελώς φιλική διάθεση, αφού ξέρεις πόσο σε συμπαθώ... ;) :D

Ωραια ολα αυτα παιδια αλλα δεν βλεπω κανεις να απανταει στο πια σχολη προτεινει....Μηχανικων υπολογιστων και πληροφορικης πατρας,πληροφιρικης και τηλεπικοινωνιων αθηνας ή οπα????

Συμφωνώ απόλυτα με τον papajohn. Δεν θέλω να το αναλύσω μακροσκελώς γιατί ποιος κάθεται να διαβάζει....

Ένα λάθος στις Δέσμες (που το άγχος ήταν πολαπλλασιασμένο επί ν) σε άφηνε έξω από τη σχολή για ένα έτος. Εδώ ένα λάθος δεν στοιχίζει το ίδιο!

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

ναι άλλα με τις δέσμες μπορούσες να κρατήσεις βαθμούς... τώρα άμα απόφασισεις να ξαναδώσεις άντε πάλι από την αρχή και τα 9 μαθήματα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 5 Ιούλ. 2004 , 12:20)

ναι άλλα με τις δέσμες μπορούσες να κρατήσεις βαθμούς... τώρα άμα απόφασισεις να ξαναδώσεις άντε πάλι από την αρχή και τα 9 μαθήματα...

Και αυτό ήταν καλο;;; Ξερεις ποιο ήταν η συνέπεια;;

Το γεγονός ότι εγω δεν εχω ουτε ΕΝΑΝ γνωστό που να πέρασε σε σχολή υψηλής ζήτησης με τη πρώτη. Ολοιοι καημένοι δίναν 2 χρονια τουλάχιστον Πανελλαδικές και χαναν ένα χρόνο τουλαχιστον απ τη ζωή τους...

Αν επαναφερουν και τη δυνατοτητα να κρατας μαθηματα νομίζω οτι θα κανουν το μεγαλύτερο εγκλημα που έχει γίνει ποτε στο χώρο της παιδίας...

Τεσπα, emu θα σου απαντησω αργότερα! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos27m ( 5 Ιούλ. 2004 , 11:31)

Ωραια ολα αυτα παιδια αλλα δεν βλεπω κανεις να απανταει στο πια σχολη προτεινει....Μηχανικων υπολογιστων και πληροφορικης πατρας,πληροφιρικης και τηλεπικοινωνιων αθηνας ή οπα????

Λοιπόν εγώ επειδή θα ήθελα να μείνω Αθήνα και μη λαμβάνοντας υπ οψην το αν είσαι κονται σε κάποια απ τις σχολές θα έβαζα:

1.ΟΠΑ

2.Καποδιστριακο

3.Πατρα

Αν δε με πείραζε να φυγω κια παιζει και τπτ για καμμια μεταγραφη

1.Πατρα

2.ΟΠΑ

3.Καποδιστριακο

Τι εβαλα εγω πέρισυ;

1.Καποδιστριακο

2.Πατρα

3.ΟΠΑ

:)

Φυσικά πρωτα ΣΗΜΜΥ!

Και έβαλα πρώτα Καποδιστριακο γιατι

1.Είναι κοντα στο σπίτι μου

2.Δεν είχα ψαξει το ΟΠΑ καλα...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...