Jump to content

Πανελλήνιες 2005

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρώτη φορά το ακούω! Βρήκα όμως http://www.math.uoa.gr/web/greek/under/Yp_Math.htm ! Ενδιαφέρον Ακούγεται . . .
Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:cry: :( :cry:

Χάλια... αυτό μόνο έχω να πω.

Κατεύθυνσης

Μαθηματικά: 40/40 = 8

Φυσική: 50/51 = 10,1

ΑΟΔΕ: 86/82 = 16,8

Πληροφορική: 98/88 = 18,6

Γενικής παιδείας

Ιστορία: 50/55 = 10,5

Μαθηματικά: 95/97 = 19,2

Φυσική: 84/85 = 16,9

Έκθεση: 74/76 = 15

Βιολογία: 75/78 = 15,3

Βαθμός πρόσβασης: 14,73

Μόρια: 13.651

Με βλέπω να ξανά δίνω. :(

Στην πληροφορική με μάμισε ο δεύτερος βαθμολογητής. Τον είδα τι ******* ήταν. Αλλά και ιστορία δεν περίμενα τόσο χάλια. Όπως και μαθηματικά κατεύθυνσης περίμενα γύρω στο 10,5. :o :mad:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (28 Ιούν. 2004 , 22:33)

Ελα να σου πω, οι περιπτώσεις μας είναι πανομοιότυπες, τι σημασία έχει που εγώ περίμενα άνοδο; Περισυ οι επιστημονικότατες και αντικειμενικοτατες εκτιμήσεις για τις βασεις στην καλύτερη περίπτωση είχαν τους ΣΗΜΜΥ στα 19.100 και έφταναν μεχρι 19.400 με τον μεσο όρο να λέει 19.200. Όπως καταλαβαίνεις είχα ψιλοτρελλαθει. Ημουν μόλις 71 μόρια πανω απο τη βαση.

Πια η διαφορά με σένα;; Εσυ είσαι 150 κάτω όταν οι επιδόσεις σε Μαθηματικα και Φυσικη Κατ. είναι σημαντικά χείρότερες απο πέρισυ. Σε μενα οι επιδόσεις Μαθηματικα Κατ ήταν ιδιες, Φυσικη Κατ. πολύ καλύτερες, όπως και σε όλα τα γενικης. Μην ανυσυχείς, σου λέω πως έχεις ΠΟΛΛΕΣ πιθανοτητες να είσαι μεσα. Πιστεψε το οσο πιο πολύ μπορείς, και αν το θες όσο εγώ πέρισυ σου λέω πως η επιθυμία σου θα "εισακουστεί", ξέρεις τι γράφει ο Coehlo στον Αλχισμιστή ε;

Τα λέμε στη σχολή τον Οκτώβρη! ;)

ΥΓ. Η αλλαγη στην αναβαθμολόγηση δεν επηρεάζει μόνο εσένα!

Πω πω είσαι φοβερός με γεμίζεις αισιοδοξία, οι ΗΜΜΥ είναι τα καλύτερα παιδιά... :p :)

Μια αντικειμενική διαφορά είναι πως εσύ ήσουνα "μέσα" και φοβόσουν μήπως ανέβουν και βγεις ενώ εγώ δεν είμαι "μέσα" και ελπίζω να πέσουν μπας και μπω. Κατά τα άλλα έχεις δίκιο, πάντως τα ΜΜΕ λένε πως δε θα πέσουν πολύ τα υψηλόβαθμα τμήματα για να δούμε, μακάρι να συνωμοτήσει το σύμπαν και για μένα και να κάνω βίδες το κρεβάτι μου.. :D

Αύριο το πρωι πάντως θα πάω πανεπιστημιούπολη να δω τι παίζει στο di.

@oxin_rain: Καλό φαίνεται το "υπολογιστικά μαθηματικά" και δεν είναι διόλου απίθανο να πέσει το Μαθηματικό όπως και όλα τα μεσαία και τα χαμηλά. ;) Ζήτα το!

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (29 Ιούν. 2004 , 01:44)

Στην πληροφορική με μάμισε ο δεύτερος βαθμολογητής. Τον είδα τι ******* ήταν. Αλλά και ιστορία δεν περίμενα τόσο χάλια. Όπως και μαθηματικά κατεύθυνσης περίμενα γύρω στο 10,5. :o :mad:

Πραγματικά ορισμένοι βαθμολογητές είναι για ξ*λο, προσθέτουν λάθος τα μόρια και δεν κάνουν τον κόπο να το ελέγξουν διορθώνουν ελαφρά τη καρδία χωρίς να σκέφτονται ότι κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον ενός νέου... Τι να πεις; Κουράγιο!

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

αφού το 242 δεν λέει κατέχακη - πολυτεχνιούπολη? Λογικά δεν πρέπει να πηγαίνει? Τέσπα αυτά είναι λεπτομέριες... Κάτσε πρώτα να έχω περάσει αν και δεν νομίζω πια να ανέβει καμία 400άρα μόρια και να το χάσω... τόσο γκαντέμης?

Λοιπον το 242 πάει απο το σταθμό του μετρό της Κατεχάκη μεσα στη πολυτεχνειούπολη όπου κανει τη περίμετρο της. Παίρνεις ή αυτό ή το 140 ώστα να πας ΕΜΠ<>Κατεχάκη. Γινεται και με ποδια αλλα ποιος το κάνει...

Το 222 τωρα εξυπηρετεί και Πανεπιστημιούπολη και σε αφήνει στην πάνω πύλη, απο Ζωγράφου μεριά.

Σημείωση: το αυτοκίνητο/μηχανακι είναι must!

Summer Mode: on που λέει και ο Αντώνης κια προσοχη στο μηχανογραφικο! Βαλτε ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗΣ κια οχι εκεί μου νομίζετε οτι θα μπείτε! Εν ανάγκη μη κοιτάτε καν τις περισινες βάσεις!

Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα ειδικά μαθήματα (αγγλικα,γερμανικα...?)
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

8 Ιουλίου αν δεν κάνω λάθος...

Ιστορία: 11,5 --> 12,1

Εκθεση: 18,2 --> 18,4

Βιολογία: 18,9 --> 19,2

Μαθηματικά Γενικής: 15,4 --> 16,0

Φυσική Γενικής: 18,2 --> 18,7

Μαθηματικά Κατ.: 9,3 --> 9,9

Φυσική Κατ.: 12,0 --> 12,6

Αρχες Οργάνωσης: 15,7 --> 16,3

Ανάπτυξη Εφαρμογών: 20.0 --> 20,0

Οπως καταλαβαίνεται εκεί που έπρεπε να γράψω καλά πάτωσα!

Ετσι έχουμε 15225 μόρια για 2ο και 4ο πεδίο

Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com

spread it out!

Μιας και λέμε βαθμούς ακριβώς, να ποστάρω και εγώ :

Μαθ. Κατ. 17.8

Φυσ. Κατ. 17.8

ΑΟΔΕ 16.5

Πληροφορική 18.8 (<-ξεφτύλα)

Έκθεση 16.6

Ιστορία 13.5 (<-λάθος γραπτό διόρθωσαν, περίμενα μαξ 10)

Μαθ. Γεν. 18.7 (<-ξεφτύλα νο 2)

Βιολογία 16.3

Οικονομία 18.7

Εσείς τα μόριά σας πως τα υπολογίσατε;

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

@iRi: Πάντως έγραψες εξαιρετική έκθεση! Σε καίνε τα δύο βαρύτητας και τα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας που μπορούσες να γράψεις έως και 20. Θα πέσουν όμως οι βάσεις, που θα πάει;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (29 Ιούν. 2004 , 15:43)

ΑΟΔΕ 16.5

Εσείς τα μόριά σας πως τα υπολογίσατε;

Με το πρόγραμμα που επισυνάπτω και κατέβασα από το site του papajohn!

Ρε τι δεκαεξάρι έχει πέσει στο ΑΟΔΕ μας ξεσκίσανε, έλεος...

Χμ...με αυτό το προγραμματάκι βγάζω λίγα παραπάνω :)

17944 στα 2ο και 4ο

και 18019 στο 5ο

:)

Καθόλου άσχημα!!

Επίσης παιδιά μην ξεχνάτε πως όσοι πήγατε καλύτερα πέρυσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 30% του Β.Π. της Β Λυκείου!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (29 Ιούν. 2004 , 15:43)

@iRi: Πάντως έγραψες εξαιρετική έκθεση! Σε καίνε τα δύο βαρύτητας και τα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας που μπορούσες να γράψεις έως και 20. Θα πέσουν όμως οι βάσεις, που θα πάει;

Περίμενα στην έκθεση κανα 15,5 το πολύ 16. Αλλά δεν είναι δυνατόν να μου έχουν κόψει τόσο πολύ στα Μαθηματικά Γενικής. Δε γίνεται!

Τεσπα. Τώρα περιμένουμε να δούμε πώς έχω πάει στο σχέδιο.

Οι βάσεις της Αρχιτεκτονικής πρέπει να πέσουν πολύ για να περάσω! (Ξάνθη ή έστω Χανιά)

spread it out!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (18 Απρ. 2004 , 10:07)

και μετά σκευτείτε για το μηχανογραφικό σας με προσοχή και ΜΗΝ βάλετε στρατιωτικές σχολές. Ούτε καταλάθως όπως εγώ. Τσάμπα ένας χρόνος από την ζωή σας μέχρι το επόμενο μηχανογραφικό.

ΑΥΤΑ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ!!! :)

Ειναι κρίμα να εκφραζεις μια καθαρα προσωπικη αποψη για τις στρατιωτικες σχολες διχως να την αιτιολογεις γιατι ετσι αρκετα παιδια που εχουν καποια ονειρα απομακρυνονται απο αυτα....

Ειτε επειδη εσενα δεν σου εκανε η στρατιωτικη σχολη που περασες ειτε δεν ενιωθες ικανος να αντεξεις μια τετοια σχολη δεν σημαινει οτι πρεπει να περνας αυτο που νιωθεις σε 17χρονων παιδια που τωρα προετοιμαζουν και διαλεγουν το μελλον τους.....

Και οι στρατιωτικες σχολες ειναι μέσα στο μηχανογραφικο...και σε μερικες για να περασεις θελεις πολλα περισσοτερα πραγματα απο ενα μυαλο που ειναι μαθημενο στο διαβασμα..θες και ψυχη και πεισμα...

Αυτα..

Παντα φιλικα :)

θοδωρης

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Τα υπολογιστικά Μαθηματικά για μεταπτυχιακό δεν είναι?

spread it out!

Λοιπον να κ τα δικα μου....Β λυκειου:

Φυσικη γενικης: 20

Αλγεβα: 20

Χημεια Κατ: 20

Φυσικη Κατ: 18,8

Αρχαια: 18,7

Μαθηματικα Κατ: 19,6

Γλωσσα: 13,1 <----------(Α Ι Σ Χ Ο Σ)

Ιστορια: 16,8

Γεωμετρια: 19,8

Σε γενικες γραμμές καλά....Μοναδική εξαίρεση η εκθεση...Τα αδέσποτα έβαλαν το χεράκι τους... Ευτυχως λογω των αλλων βαθμων ο ΓΜΟ παει στο 18,78 ...Αρκετα καλα αν κ ηθελα λιγο παραπανω..Δεν πειραζει ομως!!

ma to leei kathara "Προτείνεται η θέσπιση ειδίκευσης του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στα Υπολογιστικά Μαθηματικά με τις εξής υποχρεώσεις για τους φοιτητές" proptyxiako, kai tha arxisei na leitourgei apo auto to akadimaiko etos!!!! telika me auto to programma mou bgenoun parapano apo opws ta ekana monos mou, kai etsi exw 15610!!!!! eimai pio konta :P

lete na me deite athina tou xronou!?????

an kai tha ithela poly na mpw kai egw HMMYH, lew na ksanadwsw tou xronou!!!!! epeidh exw ena poly kalo filaraki, pou einai ekei, kai tou eixa yposxethei, oti kapote tha me dei kai emena ekei mesa!!! :P

Eγώ μαζεύω κόσμο για να μπούμε Πληροφορική στην ΑΣΟΟΕ

Αληθεύει ότι άμα την τελειώσεις παίρνεις πτυχίο οικονομολόγου (δλδ βγάζεις εύκολα άδεια);

Μετα από αρχιτεκτινή κ εγώ λέω να δηλώσω Πληροφορική Οικον.Πανεπ.Αθηνών. Όχι ότι θα την πιάσω...!

spread it out!

έμενα τα μόρια μου τα υπολόγισε η μαθηματικός... ελπίζω να είναι σωστά γιατί βαριόμουν (όχι ότι ήξερα πως) να τα υπολογίσω!

Μπορει να μου εξηγησει καποιος αυτο που ακουσα σημερα στις ειδησεις,πως δηλαδη καποιος με 4 μπορει να περασει σε σχολη??? μπλινκ,γουακο...
Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nyo_One (30 Ιούν. 2004 , 01:01)

Σε γενικες γραμμές καλά....Μοναδική εξαίρεση η εκθεση...Τα αδέσποτα έβαλαν το χεράκι τους... Ευτυχως λογω των αλλων βαθμων ο ΓΜΟ παει στο 18,78 ...Αρκετα καλα αν κ ηθελα λιγο παραπανω..Δεν πειραζει ομως!!

Μια χαρά είσαι εγώ πέρυσι τα έιχα φορτώσει στον κόκορα και έβγαλα Β.Π. 17.19 ενώ φέτος 18792 μόρια οπότε εσύ έχεις και καβάτζα το 30% της Β αν (ω μη γένοιτο) συμβεί κάτι. Η Έκθεση είναι πάντα αγκάθι έτσι όπως διορθώνουν και με τα θέματα που βάζουν...

@aggelopas: Η σχολή Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού έχει βάση 2422 μόρια. :o

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...