Jump to content

Πανελλήνιες 2005

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως όταν έδινε η αδελφή μου, πριν 4 χρόνια, είχε δει τους βαθμούς και μετά τη σχολή που πέρασε από το ΥΠΕΠΘ. Ηταν η πρώτη χρονιά του συστήματος. Αλλά κι εγώ νομίζω οτι πλέον δεν τους ανακοινώνουν στο site.

Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com

spread it out!

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kανένας ρε παίδες που να ξέρει σίγουρα πότε βγαίνουν οι βαθμοί; Να μην πηγαίνουμε και τσάμπα στο σχολείο...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Λοιπόν εγώ πήρα πριν από λίγο τηλέφωνο μια καθηγήτρια μου και μου είπε ότι δεν τους έχουν έρθει ακόμα οι βαθμοί, αλλά από το υπουργείο τους έχουν στείλει με το πόρτα-πόρτα!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ :D :D

Μα καλά το υπουργείο τους βαθμούς μας τους στέλνει με το courier?

Τέλος πάντων, μου είπε ότι οι βαθμοί μας θα έχουν έρθει την Δευτέρα!

Πιθανών για τα παιδιά της Αθήνας να έρθουν και σήμερα, αλλά δεν σας παίρνω στον λαιμό μου :p

Σε εμάς τους βάλανε:

μαθηματικά γενικής: 6,5

βιολογία γενικής: 7,2

έκθεση: 8,3

φυσική γενικής: 3

ιστορία: 1,2

προγραμματισμός: 7,3

διοίκηση επιχειρήσεων: 6,5

φυσική κατεύθυνσης: 1,3

μαθηματικά κατεύθυνσης: 1,4

Πάω για προπό σήμερα με αυτά :p

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Για τα σχολεία της κεντρικής Αθήνας (Αττικής) δηλαδή του 1ου, 6ου και 7ου γραφείου τη Δευτέρα... Εν αναμονή (στην πρίζα)! Καλά αποτελέσματα σε όλους στο παρά 1'! :)

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

και στο δικό μου σχολείο ακόμη δεν έχουν έρθει βαθμοί... υπόμονη... μάλλον Δευτέρα...χωρίς να αποκλείεται να μας κάνουν καμία στραβή για Σάββατο όπως πέρσι που Σάββατο πρωι τα έβγαλε το σχολείο...

Σε μας η διευθύντρια είπε ότι σήμερα το απόγευμα περιμένουν τους βαθμούς της Β λυκείου. Καλά γιατί δεν τα στέλνουν μαζί με της Γ λυκείου?? Θα εξοικονομούσαν και χρήματα έτσι (βλ. courier)... lol

spread it out!

Ρε παιδιά, ξέρεται πότε περίπου καταθέτουν τα μηχανογραφικά;

Στο πράσινο βιβλιαράκι που δίνουν μαζί με το μηχανογραφ. έγραφε , από 10 Ιουλίου και μετά! Ισχύει αυτό;

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Χθες στις ειδήσεις άκουσα από 8 Ιουλίου. Τώρα για το πότε ακριβώς -λογικά- θα μας πουν στις επόμενες μέρες.

spread it out!

Σε εμας παντως (Νομός Ημαθίας) τα αποτελέσματα εχουν φτάσει απο χθες στο γραφείο 2βαθμιας εκπ/σης...Μου το 'πε ενας γνωστος απο μεσα... Οποτε σημερα πρεπει να βγουν... Αμαν ψυχοφθορα διαδικασια!!! Εγω παλι καλα ειμαι 2α....Αλλα το αγχος,αγχος... iRi εγω χθες ειδα στο in.gr οτι ελεγε μεχρι 30 Ιουνιου... Τρελλα πουλανε ολοι τους?????

Μέχρι 30 Ιουνίου θα έχουν βγει τα αποτελέσματα. Τα μηχανογραφικά μετά τις 8 Ιουλίου.

spread it out!

emas pantws, shmera to kollhsan sta parathyra!!! nai sabbatiatika!!!!!

wrea perasame mexri edw, me tis ekdromoules mas, tis kopanoules, ta saliarismata, apo edw kai pera ti??????????

me 15448 moria pou exw, pou proteinete na mpw? kati me plhroforikh thelw, h me mathimatika, h me fysikh!!!! basika skeftomoun gia efarmosmena mathimatika, sto hrakleio!!! perimenw tis apopseis sas, tekmhriwmenes!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος oxin_rain (27 Ιούν. 2004 , 02:20)

emas pantws, shmera to kollhsan sta parathyra!!! nai sabbatiatika!!!!!

wrea perasame mexri edw, me tis ekdromoules mas, tis kopanoules, ta saliarismata, apo edw kai pera ti??????????

me 15448 moria pou exw, pou proteinete na mpw? kati me plhroforikh thelw, h me mathimatika, h me fysikh!!!! basika skeftomoun gia efarmosmena mathimatika, sto hrakleio!!! perimenw tis apopseis sas, tekmhriwmenes!

Αν ήμουν στη θέση σου θα ζήταγα ΤΕΙ Πληροφορικής με 1000 γιατί είναι ενδιαφέρον έχει κι αποκατάσταση και μπορείς μετά να πας και σε ένα ΑΕΙ ανάλογο, αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου, ε; :o :p Για εφαρμοσμένα και τέτοια δεν το έχω ψάξει...

Όσο για το μηχανογραφικό 8-20 Ιουλίου είναι οι ημερομηνίες κατάθεσης και πάει ανά ομάδα σχολείων (και όχι αλφαβητικά)! One day left...

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

στο σχολείο μου τα τοιχοκόλλησαν σήμερα (κυριακή)... έχουμε και λέμε:

Ανάπτυξη Εφαρμογών: 97% 98% 19,5

Φυσική Κατεύθυνση: 100% 100% 20

ΑΟΔΕ: 95% 97% 19,2

Μαθηματικά Κατεύθυνση: 98% 92% 19

Φυσική Γενικής: 94% 93% 18,7

Μαθηματικά Γενικής: 93% 96% 18,9

Έκθεση: 86% 88% 17,4

Ιστορία 95% 97% 19,2

Βιολογία: 97% 97% 19,4

Μόρια: 19325!!!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...