iRi Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Πάντως όταν έδινε η αδελφή μου, πριν 4 χρόνια, είχε δει τους βαθμούς και μετά τη σχολή που πέρασε από το ΥΠΕΠΘ. Ηταν η πρώτη χρονιά του συστήματος. Αλλά κι εγώ νομίζω οτι πλέον δεν τους ανακοινώνουν στο site. Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 K εγω ακουσα παρασκευη...Ειναι ομως βασιμη η πληροφορια? Κ να ανεβουν οι βαθμοι στο ypepth.gr θα εχει τοση κινηση που δεν θα ανοιγει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Πήρε η μητέρα μου σήμερα το υπουργείο και της είπαν από δευτέρα. :o http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 To in.gr grafei paraskevi alla pote den eho dei sinepeia apo to ipourgeio. Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 αντε παιδια καλη επιτυχια να χαρειτε το καλοκαιρακι κεφατοι :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Kανένας ρε παίδες που να ξέρει σίγουρα πότε βγαίνουν οι βαθμοί; Να μην πηγαίνουμε και τσάμπα στο σχολείο... http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Τελικά πιο πιθανό είναι μαλλον το ενδεχομενο της δευτερας κ μετα....Ειδικοτερα μετα το Post του Spyrou... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Λοιπόν εγώ πήρα πριν από λίγο τηλέφωνο μια καθηγήτρια μου και μου είπε ότι δεν τους έχουν έρθει ακόμα οι βαθμοί, αλλά από το υπουργείο τους έχουν στείλει με το πόρτα-πόρτα! ΧΑΧΑΧΑΧΑ :D :D Μα καλά το υπουργείο τους βαθμούς μας τους στέλνει με το courier? Τέλος πάντων, μου είπε ότι οι βαθμοί μας θα έχουν έρθει την Δευτέρα! Πιθανών για τα παιδιά της Αθήνας να έρθουν και σήμερα, αλλά δεν σας παίρνω στον λαιμό μου :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Εμας μας τους δωσανε σημερα. Πηγα πολυ καλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Σε εμάς τους βάλανε: μαθηματικά γενικής: 6,5 βιολογία γενικής: 7,2 έκθεση: 8,3 φυσική γενικής: 3 ιστορία: 1,2 προγραμματισμός: 7,3 διοίκηση επιχειρήσεων: 6,5 φυσική κατεύθυνσης: 1,3 μαθηματικά κατεύθυνσης: 1,4 Πάω για προπό σήμερα με αυτά :p Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Wirelessly posted (Siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) lolololol! kana 5 diladi e? bale kai ena 7 diko mou: 5+7=12 kai oi 2 mazi den pername se AEI! :p http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Για τα σχολεία της κεντρικής Αθήνας (Αττικής) δηλαδή του 1ου, 6ου και 7ου γραφείου τη Δευτέρα... Εν αναμονή (στην πρίζα)! Καλά αποτελέσματα σε όλους στο παρά 1'! :) Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 και στο δικό μου σχολείο ακόμη δεν έχουν έρθει βαθμοί... υπόμονη... μάλλον Δευτέρα...χωρίς να αποκλείεται να μας κάνουν καμία στραβή για Σάββατο όπως πέρσι που Σάββατο πρωι τα έβγαλε το σχολείο... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Σαββατιατικα?? Α καλο....Υπαρχει τετοια περιπτωση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 αφού έγινε πέρσι γιατί να μην γίνει και φέτος? http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες πάντως....δεν είναι πράγματα αυτά ρε γμτ... http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Σε μας η διευθύντρια είπε ότι σήμερα το απόγευμα περιμένουν τους βαθμούς της Β λυκείου. Καλά γιατί δεν τα στέλνουν μαζί με της Γ λυκείου?? Θα εξοικονομούσαν και χρήματα έτσι (βλ. courier)... lol Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Ρε παιδιά, ξέρεται πότε περίπου καταθέτουν τα μηχανογραφικά; Στο πράσινο βιβλιαράκι που δίνουν μαζί με το μηχανογραφ. έγραφε , από 10 Ιουλίου και μετά! Ισχύει αυτό; Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Χθες στις ειδήσεις άκουσα από 8 Ιουλίου. Τώρα για το πότε ακριβώς -λογικά- θα μας πουν στις επόμενες μέρες. Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Σε εμας παντως (Νομός Ημαθίας) τα αποτελέσματα εχουν φτάσει απο χθες στο γραφείο 2βαθμιας εκπ/σης...Μου το 'πε ενας γνωστος απο μεσα... Οποτε σημερα πρεπει να βγουν... Αμαν ψυχοφθορα διαδικασια!!! Εγω παλι καλα ειμαι 2α....Αλλα το αγχος,αγχος... iRi εγω χθες ειδα στο in.gr οτι ελεγε μεχρι 30 Ιουνιου... Τρελλα πουλανε ολοι τους????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Μέχρι 30 Ιουνίου θα έχουν βγει τα αποτελέσματα. Τα μηχανογραφικά μετά τις 8 Ιουλίου. Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxin_rain Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 emas pantws, shmera to kollhsan sta parathyra!!! nai sabbatiatika!!!!! wrea perasame mexri edw, me tis ekdromoules mas, tis kopanoules, ta saliarismata, apo edw kai pera ti?????????? me 15448 moria pou exw, pou proteinete na mpw? kati me plhroforikh thelw, h me mathimatika, h me fysikh!!!! basika skeftomoun gia efarmosmena mathimatika, sto hrakleio!!! perimenw tis apopseis sas, tekmhriwmenes! http://briefcase.pathfinder.gr/download/thanasis987/36005/470252/0/logo.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος oxin_rain (27 Ιούν. 2004 , 02:20) emas pantws, shmera to kollhsan sta parathyra!!! nai sabbatiatika!!!!! wrea perasame mexri edw, me tis ekdromoules mas, tis kopanoules, ta saliarismata, apo edw kai pera ti?????????? me 15448 moria pou exw, pou proteinete na mpw? kati me plhroforikh thelw, h me mathimatika, h me fysikh!!!! basika skeftomoun gia efarmosmena mathimatika, sto hrakleio!!! perimenw tis apopseis sas, tekmhriwmenes! Αν ήμουν στη θέση σου θα ζήταγα ΤΕΙ Πληροφορικής με 1000 γιατί είναι ενδιαφέρον έχει κι αποκατάσταση και μπορείς μετά να πας και σε ένα ΑΕΙ ανάλογο, αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου, ε; :o :p Για εφαρμοσμένα και τέτοια δεν το έχω ψάξει... Όσο για το μηχανογραφικό 8-20 Ιουλίου είναι οι ημερομηνίες κατάθεσης και πάει ανά ομάδα σχολείων (και όχι αλφαβητικά)! One day left... Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 στο σχολείο μου τα τοιχοκόλλησαν σήμερα (κυριακή)... έχουμε και λέμε: Ανάπτυξη Εφαρμογών: 97% 98% 19,5 Φυσική Κατεύθυνση: 100% 100% 20 ΑΟΔΕ: 95% 97% 19,2 Μαθηματικά Κατεύθυνση: 98% 92% 19 Φυσική Γενικής: 94% 93% 18,7 Μαθηματικά Γενικής: 93% 96% 18,9 Έκθεση: 86% 88% 17,4 Ιστορία 95% 97% 19,2 Βιολογία: 97% 97% 19,4 Μόρια: 19325!!!! http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Μαγκας Αντώνης! :) Πως τα καταφερες βρε και έγραψες ετσι Μαθ & Φυσικη Γεν;; :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts