antonis_wrx Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Wirelessly posted (antonis_wrx_over_gprs: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Oloi talantwsh me kroush lene oti 8a pesei.Egw pantws den nomizw na pesei giati etsi 8a einai tragika polu provlepsimo. http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 2 Ιούν. 2004 , 22:07) Wirelessly posted (antonis_wrx_over_gprs: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Oloi talantwsh me kroush lene oti 8a pesei.Egw pantws den nomizw na pesei giati etsi 8a einai tragika polu provlepsimo. Mακαρι!Να γραψουμε και εμεις τιποτα!! :p :p Αντε τα λεμε,εχω ενα κεφαλαιο ακομα... Καλη επιτυχια για αυριο! Σε ολους!Και σε μενα... :confused: :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Wirelessly posted (antonis_wrx_over_gprs: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ontws paides kalh epituxia k oti einai na ginei as ginei.Panw ap ola psuxraimia! http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Wirelessly posted (antonis_wrx_over_gprs: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ontws paides kalh epituxia k oti einai na ginei as ginei.Panw ap ola psuxraimia! http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Kati mou leei oti aurio tha pesei 4o thema kati sxetika me kulindro! (akouste me de tha xasete...) The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Εγώ καλά είμαι, έχω ακόμα...διαβάζω ταλαντώσεις (έχω βγάλει τα κύμματα και το στερεό). GOod Luck everybody!!!! http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fetzisjr Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Οσο για τα μορια προσβασεις στις σχολες: 80% του βαθμου προσβασης ταξης 13% του βαθμου του πρωτου μαθηματος βαρυτητας 7% του βαθμου του δευτερου μαθηματος βαρυτητας! Π.χ. εχουμε βγαλει γενικο βαθμο προσβασης 15,3 Βαθμος 1ου Μ.Β. --->18 Βαθμος 2ου Μ.Β. --->16 Συνολο μοριων προσβασης: 15700! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fetzisjr Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Επισης στον προγραμματισμο αν κανατε τον πινακα μονο με τα αποτελεσματα δεν θεωριτε λαθος ! Απλα για να ησασταν τελοιοι επρεπε στον πινακα μετα τα α,β,etc να βαζατε και μια στηλη με ''εκτυπωση'' και κατω τους αριθμους με την σειρα... Αλλα και παλι δεν ειναι λαθος! Δειχνει οτι τρεξατε το προγραμμα και οτι βρηκατε τα αποτελεσματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Εγώ απάντησα ως εξής: "Στην πρώτη επανάληψη ο αλγόριθμος θα εμφανίσει: μπλα μπλα μπλα Στην 2η επανάληψη: μπλα μπλα μπλα κλπ" Δεν είναι λάθος απ'ότι ακούω. http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 3 Ιούν. 2004 , 00:10) Εγώ απάντησα ως εξής: "Στην πρώτη επανάληψη ο αλγόριθμος θα εμφανίσει: μπλα μπλα μπλα Στην 2η επανάληψη: μπλα μπλα μπλα κλπ" Δεν είναι λάθος απ'ότι ακούω. Και εγω ετσι απαντησα.Δεν ειναι λαθος.Τη φυσικη πως την ειδατε?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Το 4ο θεμα στη φυσικη ειναι ΛΑΘΟΣ. Οι Μ****ΕΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ramparter ( 3 Ιούν. 2004 , 12:23) Το 4ο θεμα στη φυσικη ειναι ΛΑΘΟΣ. Οι Μ****ΕΣ. Γιατι??Και τωρα τι θα γινει??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Τι λέτε ρε;;; Μια χαρά βγαίνει το 4ο θέμα... http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 από που και ως που λάθος? έβγαινε... δεν ξέρω πως πήγα. Επιφυλάσσομαι ακόμα... Σε κάποια φάση μας είπαν ότι θα έστελναν κάποια διευκρίνιση αλλά τελικά δεν έστειλαν τίποτα... έγινε το ίδιο και στα σχολεία σας? http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Oχι,δεν μας ειπαν τιποτα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Εύκολα ήταν! Σχεδίασα λάθος την τριβή στο 4ο αλλά έβαλα σωστά το μείον μετά και τα έχω βρει σωστά όλα τα αποτελέσματα, πόσο λέτε να μου κόψουνε; Και τα έξι μόρια του 2ου ερωτήματος; Περιμένω από 94-97! Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Εγω ξερω οτι αυτες οι μ*****ς και τα ψιλολαθακια που λετε οτι κανατε στα διαφορα μαθηματα καθοριζουν τους απλως καλους απο τους αριστους.Τι παει να πει εκανα μ****α?Τοσο αξιζες-τοσο εγραψες.Ευτυχως δηλαδη που γινονται κι αυτα τα λαθη γιατι αλλιως ολοι γιατροι θα γινοταν.Καλη επιτυχια :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 τι εύκολα ρε συ?τα είδα όλα μέχρι να τα βγάλω! όλοι στο σχόλειο παγώμενοι ήταν με τα θέματα! http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 τα θέματα ήταν κατά πολύ δυσκολότερα απο τα περυσινά....παρόλα αυτά νομίζω πως έγραψα....βέβαια όχι τέλεια... P.S. μόλις τελειώσουν οι μαμημένες εξετάσεις κάψτε αυτο το thread :!: :!: :!: :!: :!: :devil: :devil: :devil: :devil: :ninja: Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 3 Ιούν. 2004 , 12:55) από που και ως που λάθος? έβγαινε... δεν ξέρω πως πήγα. Επιφυλάσσομαι ακόμα... Σε κάποια φάση μας είπαν ότι θα έστελναν κάποια διευκρίνιση αλλά τελικά δεν έστειλαν τίποτα... έγινε το ίδιο και στα σχολεία σας? Ήρθε διευκρίνιση για τα Αρχαία οπότε οι δικοί σου ίσως μπερδεύτηκαν και νόμισαν αρχικά ότι έρχεται για τη Φυσική. @Nevermind: Πράγματι. @Ramparter: Δεν μου φαίνεται λάθος, για εξηγήσου... Στο in.gr: Υπό το φως αποκαλύψεων για διαρροή των θεμάτων στο Διαδίκτυο συνεχίζονται την Πέμπτη, για όγδοη ημέρα, οι Πανελλήνιες Εξετάσεις. Σε ποιο site θα βρω warez του ΑΟΔΕ; :p :p :p :p Αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο θα ακυρωθούν όλες οι εξετάσεις και εγώ θα αυτοκτονήσω... :( :( Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Ego 17-18 egrapsa :D Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 3 Ιούν. 2004 , 12:39) Τι λέτε ρε;;; Μια χαρά βγαίνει το 4ο θέμα... Εγω βαζοντας την τριβη προς τα κατω οπως πρεπει εβρισκα την επιταχυνση 28/3 ομως ετσι δεν εβγαινε το δ. Ετσι εβαλα την τριβη προς τα πανω και βγηκε κανονικα α=4, Στ=1,6, υ=4 ομως η τριβη δε μπορει να πηγαινει προς τα πανω. Ισως εκανα λαθος σε καποιο προσημο. :( edit: Και στο φροντηστηριο ο καθηγητης μου λαθος το βρηκε. Αληθεια εσεις την τριβη πως την βαλατε να πηγαινει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fetzisjr Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Εγω πιστευω πως ηταν αρκετα δυσκολα τα θεματα... ΠωΠω! Βλεπω τις βασεις σε 2ο και 4ο πεδιο να πεφτουν κατακορυφα... Με Μαθ. Κατ. και Φυσ. Κατ τοσο χαλια... Ας ειναι καλα το 5ο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Παιδεια σορυ λαθος. Το θεμα ειναι ενταξει απλα μου φανηκε παραλογο (σε μενα οπως και πολλους αλλους στο σχολειο μου) να πηγαινει η τριβη πανω. Ομως ετσι ειναι το ψαξα. Αλλο ενα 20 λοιπον. Τωρα ομως ερχεται το λουκι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Fetzisjr ( 3 Ιούν. 2004 , 14:11) Εγω πιστευω πως ηταν αρκετα δυσκολα τα θεματα... ΠωΠω! Βλεπω τις βασεις σε 2ο και 4ο πεδιο να πεφτουν κατακορυφα... Με Μαθ. Κατ. και Φυσ. Κατ τοσο χαλια... Ας ειναι καλα το 5ο... Kαι εγω στο 5ο ελπιζω..Αν ημουν για 4ο ουτε 10000 μορια δε θα εβγαζα... :p :p :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts