LENOX86 Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Wirelessly posted (MOT-V500/0B.09.1DR MIB/2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) egw athina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 και εγώ την ψιλοφοβάμαι την θεωρία γιατί δεν μπορώ να πω οτι την διάβασα και τέλεια... αλλά πιστεύω ότι φτάνει το διάβασμα. τουλάχιστον τα παλιότερα της θεωρίας τα έγραφα χαλαρά... btw, και εγώ αθήνα είμαι. http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LENOX86 Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Wirelessly posted (MOT-V500/0B.09.1DR MIB/2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) gamw th m@l@ki@ mou dhladh!!!to mono la8os pou ekana htan h taksinomish kata alfabhtikh seira.kana 19 dhladh.giati gamwto giati? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Που την λεει την *%$&%αλφαβ. ταξινομηση το %$@%&@βιβλιο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Μια χαρά πήγε και σήμερα στο ίδιο μήκος κύματος με τα υπόλοιπα μαθήματα τα θέματα δηλαδή πιο δύσκολα από τα περυσινά. Ευτυχώς που ήξερα τη θεωρία, ευτυχώς, ευτυχώς! :) Απίστευτο μένουν μόλις δύο και μετά..... όοοοοοοοοοοολε!!! :D Cheer up και πάμε γερά και με καθαρό μυαλό για τη Φυσική Κατεύθυνσης. ΥΓ. Αθήνα κι εδώ. Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Και εγω καλα σημερα.Κανα 17.Τα δυο τελευταια ερωτηματα ουτε που τα αγγιξα... Και εγω Αθηνα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Πως γράψατε στην Ανάπτυξη Εφαρμογών?... Δεν ήταν και πολύ δύσκολα νομίζω, ε? Και εγώ κάπου στο 17 γυρίζω. το σάββατο έρχεται και θα ξεσαλώσουμε!!! Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 sorry LENOX86! Εύβοια εγώ. Σήμερα έσκισα! 19-20 υπολογίζω :) Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ramparter ( 1 Ιούν. 2004 , 12:15) Που την λεει την *%$&%αλφαβ. ταξινομηση το %$@%&@βιβλιο; σελ 68 του σχολικού βιβλίου - Αλγόριθμος φυσαλίδα. Για την αλφαβητική ταξινόμηση προσαρμόζεις το αλγόριθμο της ταξινόμησης βασικά Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iRi ( 1 Ιούν. 2004 , 12:57) σελ 68 του σχολικού βιβλίου - Αλγόριθμος φυσαλίδα. Για την αλφαβητική ταξινόμηση προσαρμόζεις το αλγόριθμο της ταξινόμησης βασικά Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι! :D Ήθελε όμως λίγη πονηρια, έτσι δεν είναι; Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Την ήθελε, αλλά ας μην επεκταθούμε γιατί δεν πρεπει να λέμε λύσεις εδώ μέσα. Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 και εγώ έγραψα τέλεια! Μόνο ένα απ' αυτό με τα ΓΙΑ ΑΠΟ ΜΕΧΡΙ έχασα το οποίο έπιανε μόνο 1%. Δεν έχω βρει τίποτα άλλο οπότε παίζει για 99% (το ψηλότερο που έχω πάρει στις πανελλήνιες και πέρσι και φέτος - μάλλον). Και από Σάββατο κατά τις 12 και κάτι: Στον πλανήτη happy κανείς δεν κλείνει μάτι κάθε μέρα και άλλο Party... Νησάκια ετοιμαστείτε να μας υποδεχτείτε! :up: http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Όλα άψογα. Ελπίζω να μην είναι μαμάκες και μου κόψουν από πουθενά στη θεωρία χωρίς λόγο. Πάντως ήθελα να πέσουν ποιο δύσκολα αρκετά, στις ασκήσεις για να πέσουν οι βάσεις. :D http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Πάντως ήθελα και εγώ πιο δύσκολα ρε παιδιά. Αυτά ήταν GTP τα θέματα. BTW και γω στο 19 βρίσκομαι. http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 EIMAI ENAS M@L@K@S KAI MISOS!!!!! TI EIMAI????????????? ENAS M@L@K@S EIMAI!!!!!!! **** THN TUXH MOU ****!!!!!!! Ola swsta, ante na exw kanei kai kamia mikrh m@l@kioula sth thewria ekei pou ithele anaptuxh kai tetoia, 3o-4o thema oloswsto ap'oti eida mexri twra alla o anwmalos ekana lathos to pinakaki!!!!! An einai dunaton.....tetoia xontrada den thn exw xanakanei.....htan anagh twra?????E re gantemia...... Tespa, ti na kanoume......as elpisoume oti mono auto exw kanei lathos.... :( http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 1 Ιούν. 2004 , 14:26) Πάντως ήθελα και εγώ πιο δύσκολα ρε παιδιά. Αυτά ήταν GTP τα θέματα. BTW και γω στο 19 βρίσκομαι. συμφωνω. Εστω καμια συναρτηση ή διαδικασία από το 10ο. Anyway. Τι σημαίνει GTP? Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Wirelessly posted (Siemens C55: SIE-C55/18 UP.Browser/5.0.3.3 (GUI)) ego exasa to teleutaio erotima apo malakia mou. pantos itan sxetika eukola. den ksero an auto simainei kati gia tin fisiki pou erxetai... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Λες?? Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LENOX86 Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Wirelessly posted (MOT-V500/0B.09.1DR MIB/2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από iRi Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 1 Ιούν. 2004 , 14:26) Πάντως ήθελα και εγώ πιο δύσκολα ρε παιδιά. Αυτά ήταν GTP τα θέματα. BTW και γω στο 19 βρίσκομαι. συμφωνω. Εστω καμια συναρτηση ή διαδικασία από το 10ο. Anyway. Τι σημαίνει GTP? GTP shmaindi Gia Ton Pou...(eisai kai koritsi.Semnaaa....) lol Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 α μαλιστα! Κι ειχα φαει το κορμί μου να το βρω. Λοιπόν, back to study...http://www.langkawi.dk/w79.gif Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Wirelessly posted (Siemens C55: SIE-C55/18 UP.Browser/5.0.3.3 (GUI)) Ti askisi proteinete gia tin fysiki? Grapste kai se poio biblio h boithima yparxei an thelete Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear ( 1 Ιούν. 2004 , 13:05) Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι! :D Ήθελε όμως λίγη πονηρια, έτσι δεν είναι; Οπως το παρει κανεις. Που να ξερα οτι μπορεις να συγκρινεις λεξεις σαν να ειναι αριθμοι :( . Μαλλον ηθελε προγραμματιστικη εμπειρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (31 Μάι. 2004 , 15:19) Τι δυσκολα ρε παιδια??Ας βαλουν κατι οπως τις αλλες χρονιες,να περασουμε πουθενα της προκοπης.. Εσεις θελετε μονο οι 19αρηδες να γραψουν... Εμεις του 16 να παμε να πνιγουμε?? Pes ta re dike mou!!!!!!! :D Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aristos87 ( 1 Ιούν. 2004 , 18:48) Pes ta re dike mou!!!!!!! :D Δικιο δεν εχω??Εμεις δεν ειμαστε ανθρωποι?? Οσο για τα δυο τελευταια ερωτηματα που σκοτιζεστε,εγω δεν τα εκανα καθολου και ησυχασα...Λουκια ε?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ramparter ( 1 Ιούν. 2004 , 18:08) Οπως το παρει κανεις. Που να ξερα οτι μπορεις να συγκρινεις λεξεις σαν να ειναι αριθμοι :( . Μαλλον ηθελε προγραμματιστικη εμπειρια. Έχεις δίκιο φίλε μου πάνω σ' αυτό για να είμαστε ειλικρινείς. Εκτός από αυτό το ερώτημα ήταν μάλλον εύκολα τα θέματα. Υπάρχει μια φήμη που λέει ότι αυτή τη βδομάδα θα ευκολέψουν (ωραίο ρήμα ε;, καλά, καλά μην πετάτε ντομάτες αγαπημένοι μου θεωρητικοί :p) για να διατηρηθουν οι βάσεις στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. Προσωπική εκτίμηση: Το 4ο θέμα στη Φυσική θα είναι παλούκι... :whistle: Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts