antonis_wrx Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Wirelessly posted (SE T610 or N3510i: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Egw akousa oti ektos apo to 8ema eixan kapoia provlhmata k orismenes askhseis.Anamenetai leei rekor anava8mologisewn fetos sthn ek8esh.Toutestin 8a eimaste teleiws sto eleos tou ka8e xlimitzoura dior8wth. Den agxwnomaste omws.Pame na grapsoume apsoga sta upoloipa prokeimenou na kalupsoume tis apwleies! Gia to emp rd g..wto! http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Ante na doume ti tha doume aurio me thn viologia....xreiazomai arketh tuxh gia na grapsw aurio kathws einai apta xeirotera mou mathimata...ektos tou oti olh thn xronia den eixa anoixei vivlio.... :( http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 μην μου πείτε οτι δεν γράψατε βιολογία???? γελοίααααα!!!!!! μα καλά πού θα φτάσουν οι βάσεις φέτος???? καλή ξεκούραση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Wirelessly posted (Siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) paei kai auto. eukola... http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Εύκολη η βιολογία σχετικά, τα 96 μόρια ήταν θεωρία! Όσον αφορά την έκθεση άκουσα πάρα πολλά. Σήμερα οι μισοί μου έλεγαν ότι το θέμα θα διορθωθεί με επιείκια και οι άλλοι ότι κρύβει παγίδες και θα φανεί στους χαμηλούς βαθμούς μας... :( Το κακό είναι ότι κάθε κέντρο διόρθωσης δρα με τη δική του λογική άρα η κρίση θα γίνεται με πολλά μέτρα και σταθμά! Επίσης άκουσα πως θα δεχτούν σωστό ως απάντηση και τον παραγωγικό και τον επαγωγικό συλλογισμό αλλά και την ορθότητα ή μη του παρακμιακού αυτού συλλογισμού. Τέλος, άκουσα πως έγιναν καταγγελίες για τη δύσκολη γλώσσα του Παπανούτσου. Όλα αυτά με πάσα επιφύλαξη! Άντε βγάλτε άκρη... :wacko: :blink: :confused: Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (22 Μάι. 2004 , 11:54) Τέλος, άκουσα πως έγιναν καταγγελίες για τη δύσκολη γλώσσα του Παπανούτσου Δυσκολη η γλωσσα, του Παπανουτσου; :worry: Μα γενικα τα δοκιμια του αν και γραφτηκαν πριν απο αρκετα χρονια, ειναι και γλωσσικα και νοηματικα απο τα πιο ευκολα και κατανοητα! Που να βαζανε και τον π@π@ρολογο τον Μπαμπινιωτη... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Γελοία!!! Αλλα την περιγραφή για το φρυγανικό τη σκότωσα. Χαθηκε να βαλλουν καμια καμπια? εστω μια γριπη βρε αδερφέ!! Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stephen (22 Μάι. 2004 , 12:04) Δυσκολη η γλωσσα, του Παπανουτσου; :worry: Μα γενικα τα δοκιμια του αν και γραφτηκαν πριν απο αρκετα χρονια, ειναι και γλωσσικα και νοηματικα απο τα πιο ευκολα και κατανοητα! Που να βαζανε και τον π@π@ρολογο τον Μπαμπινιωτη... :p Η γλώσσα του Παπανούτσου είναι δύσκολη γενικά και μάλλον λεξιθηρική (βλ. το δίκαιο της πυγμής) αλλά το συγκεκριμένο δοκίμιο μου φάνηκε μάλλον ευ-κατανόητο! Μόλις έφτασε στα αυτιά μου η φήμη ότι ο ντόρος προκλήθηκε εσκεμμένα από τα φροντιστήρια γιατί κανένα δεν είχε πολυ-ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα για τη βελτίωση της εκπαίδευσης. Εγώ δεν πάω φρο, όσοι πάτε ξέρετε κάτι; Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Wirelessly posted (antonis_wrx_wireless: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Polu eukolh h viologia.An k kapoia apo ta mme den sumfwnousan gia thn eukolia h oxi tou 8ematos... :confused: Egw pantws eimai polu euxaristhmenos me auta pou egrapsa.Na mhn leme megala logia alla perimenw panw apo 19. To derby arxizei apo thn pempth... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (22 Μάι. 2004 , 13:18) Wirelessly posted (antonis_wrx_wireless: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Polu eukolh h viologia.An k kapoia apo ta mme den sumfwnousan gia thn eukolia h oxi tou 8ematos... :confused: Egw pantws eimai polu euxaristhmenos me auta pou egrapsa.Na mhn leme megala logia alla perimenw panw apo 19. To derby arxizei apo thn pempth... Εγώ πάλι έχω αντίθετη άποψη για την βιολογία. Μάλλον δύσκολα θα τα χαρακτήριζα. Εγώ δυστυχώς γύρω στο 15. :( http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Den kserw an to proseksate alla to gprs itan mplokarismeno mexri tis 12:30!:( gamoto kai etimaza megali kompina sta mathimatika kateuthinsis:mad: Ma pws mporei na to provlepsan auto; mou fenete apisteuto! Eleos oute high tech skonaki den mporei na kanei kaneis!:cry: The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Τι σχέση έχουν τα μαθηματικά κατεύθυνσης με χθες το βράδυ? :confused: http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Ευκολα αλλα τον θερισμο τον ψιλοσκοτωσα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Wirelessly posted (antonis_wrx_wireless: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Duskola den htan.Anti-sos pantws htan. http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arter8619 Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Wirelessly posted (MOT-V500/0B.09.1DR MIB/2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από antonis_wrx Wirelessly posted (antonis_wrx_wireless: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Duskola den htan.Anti-sos pantws htan. paidia asxhma nea...Ema8a oti sthn epitroph twn ma8hmatikwn kateu8unshs ebalan autous pou eixan balei to 1993,1997 kai eixame to megalutnro pososto apotuxias!!!elpizw na mhn sumbei to idio gia trith xronia fetos...egw psilodiabaza olh th xronia.psilo...alla fobamai.pos proteinete na diabasw gia tis panelladikes? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Re paidia den nomizw pws stekoun kati tetoia....einai dunaton se OLA ta kentra vathmologishs na exoun valei OLOUS osoi htan to 1993 kai 1997?? Den xerw alla mou fantazei kapws apithano.... Den lew,mporei na exoun valei arketous pou diorthwnan kai tote...alla oxi kai oloi.... Antonis_wrx: Nomizw pws to palikari pou eipe gia math kateuthinsis paei 2a lukeiou...ap'oti fainetai apo thn hlikia toulaxiston... :) http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Όταν λέει επιτροπή, εννοεί αυτούς του π@π@ρες που βγάζουν τα θέματα... Πάντως ρε παιδιά τα σημερινά στην βιολογία ήταν εντελώς αντι-σος. Το τελευταίο θέμα μία ανάγνωση του είχα κάνει μόνο (το πέρασα για παράδειγμα) αλλά κάτι έγραψα (Thank God :) ). Δεν έβαζαν κανέναν κύκλο του αζώτου ή του νερού οι άνθρωποι να ησυχάζαμε; <-----1800!!! http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από antonis_wrx Τι σχέση έχουν τα μαθηματικά κατεύθυνσης με χθες το βράδυ? :confused: De milaw gia xthes to vradu! To gprs htan mplokarismeno apo tis 7 to prwi ews tis 12:30. To eixa dei kai proxthes auto alla lew tha itan provlima duktiou ki omws triti-pempti-savvato to gprs autes tis wres itan down!:( tha to ksanakoitaksw ti triti na dw an sumvainei to idio... The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 De milaw gia xthes to vradu! To gprs htan mplokarismeno apo tis 7 to prwi ews tis 12:30. To eixa dei kai proxthes auto alla lew tha itan provlima duktiou ki omws triti-pempti-savvato to gprs autes tis wres itan down!:( tha to ksanakoitaksw ti triti na dw an sumvainei to idio... Sinomosia enantion soy...! :lol: Oysiastika eixe MONO 8ewria i Biologia, tin tixi moy! :mad: Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arter8619 Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Wirelessly posted (MOT-V500/0B.09.1DR MIB/2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από iRi De milaw gia xthes to vradu! To gprs htan mplokarismeno apo tis 7 to prwi ews tis 12:30. To eixa dei kai proxthes auto alla lew tha itan provlima duktiou ki omws triti-pempti-savvato to gprs autes tis wres itan down!:( tha to ksanakoitaksw ti triti na dw an sumvainei to idio... Sinomosia enantion soy...! :lol: Oysiastika eixe MONO 8ewria i Biologia, tin tixi moy! :mad: 3h lukeiou paw kai legontas epitroph enow autous pou bazoun ta 8emata,opos leei kai o shodanjr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 News Update: Στην ιστορία η επιτροπή έδωσε διαταγή ζητώντας στη διόρθωση και τα πολιτικά σφάλματα για τη β πηγή αλλά οι διορθωτές κάναν ένσταση από σχεδόν όλα τα κέντρα και κατηγόρησαν ορθώς την επιτροπή ότι μάλλον δεν ξέρει να χειρίζεται τη γλώσσα. Τελικά ευτυχώς για μας, τελικά απαιτούνται μόνο τα στρατιωτικά σφάλματα, τα ελάχιστα που γνωρίζαμε ως ιστορικό κείμενο. ΥΓ. Για το gprs δε νομίζω να είναι σκόπιμο... Έλεγξες και τα άλλα δίκτυα; ΥΓ2. arter8619 είναι καλές οι πηγές πληροφόρησης σου; Γιατί το να έχει διαρρεύσει η επιτροπή συνιστά λόγο σε ακραίες περιπτώσεις μέχρι και για ακύρωση των εξετάσεων! Θα ρωτήσω το βράδυ πάντως μήπως μάθω κι εγώ τίποτα... Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (23 Μάι. 2004 , 11:59) News Update: Στην ιστορία η επιτροπή έδωσε διαταγή ζητώντας στη διόρθωση και τα πολιτικά σφάλματα για τη β πηγή αλλά οι διορθωτές κάναν ένσταση από σχεδόν όλα τα κέντρα και κατηγόρησαν ορθώς την επιτροπή ότι μάλλον δεν ξέρει να χειρίζεται τη γλώσσα. Τελικά ευτυχώς για μας, τελικά απαιτούνται μόνο τα στρατιωτικά σφάλματα, τα ελάχιστα που γνωρίζαμε ως ιστορικό κείμενο. Δηλαδη ,δε χρειαζοταν να γραψουμε και για την επεκταση της ελληνικης διοικησης σε ολη σχεδον την περιοχη του Αιδινιου??Ε??ΜΟΝΟ για τα στρατιωτικα σφαλματα!ε?? ΕDIT: Εγω εχω αλλα νεα οσον αφορα την ιστορια.Παιδι που μιλησε με βαθμολογητρια μου ειπε οτι τους ηρθε εντολη να διορθωσουν και τα πολιτικα σφαλματα αλλα με επιεικη βαθμολογηση ! Ακομα,ειπε απο οτι τα μεχρι τωρα διορθωμενα, θα εχουμε ρεκορ αναβαθμολογησεων.Το ιδιο ακουστηκε και για εκθεση. Μου ειπαν οτι στο βημα δημοσιευτηκε πως το 50% στην ιστορια κατω απο τη βαση... :cry: :cry: :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arter8619 Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Wirelessly posted (MOT-V500/0B.09.1DR MIB/2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από bomber21 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (23 Μάι. 2004 , 11:59) News Update: Στην ιστορία η επιτροπή έδωσε διαταγή ζητώντας στη διόρθωση και τα πολιτικά σφάλματα για τη β πηγή αλλά οι διορθωτές κάναν ένσταση από σχεδόν όλα τα κέντρα και κατηγόρησαν ορθώς την επιτροπή ότι μάλλον δεν ξέρει να χειρίζεται τη γλώσσα. Τελικά ευτυχώς για μας, τελικά απαιτούνται μόνο τα στρατιωτικά σφάλματα, τα ελάχιστα που γνωρίζαμε ως ιστορικό κείμενο. Δηλαδη ,δε χρειαζοταν να γραψουμε και για την επεκταση της ελληνικης διοικησης σε ολη σχεδον την περιοχη του Αιδινιου??Ε??ΜΟΝΟ για τα στρατιωτικα σφαλματα!ε?? ΕDIT: Εγω εχω αλλα νεα οσον αφορα την ιστορια.Παιδι που μιλησε με βαθμολογητρια μου ειπε οτι τους ηρθε εντολη να διορθωσουν και τα πολιτικα σφαλματα αλλα με επιεικη βαθμολογηση ! Ακομα,ειπε απο οτι τα μεχρι τωρα διορθωμενα, θα εχουμε ρεκορ αναβαθμολογησεων.Το ιδιο ακουστηκε και για εκθεση. Μου ειπαν οτι στο βημα δημοσιευτηκε πως το 50% στην ιστορια κατω απο τη βαση... :cry: :cry: :mad: einai sxedon bebaio gia thn epitroph,kai sugekrimena to atomo pou bazei ta eksalla einai proedros ths epitrophs!Re paidia rthn istoria de zhtage ta politika sfalmata.zhtage kseka8ara mono ta stratiwtika.plz ma8ete ti 8a ginei me th ba8mologish panw se auto to 8ema. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Guys, δε θα το αντεξω να ειμαι παλι κατω από τη βαση στην ιστορία! Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iRi (23 Μάι. 2004 , 19:41) Guys, δε θα το αντεξω να ειμαι παλι κατω από τη βαση στην ιστορία! Ουτε εγω.. :cry: Περσι περιμενα 16 και ηρθε 9... Τελικα για την ιστορια τι ισχυει??Αν ισχυουν οι πληροφοριες μου,ειναι ΑΔΙΚΟ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΚΟ ... Μαμωτο,αφου ελεγε ξεκαθαρα:''λαθη της στρατιωτικης ηγεσιας''... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts