cddaraa Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 δεν έχω ακούσει τίποτα γι'αυτό σας ρωτάω....δεν ανοιξα όλοκληρη χρονιά βιβλίο και μέσα στην τάξη ταξίδευα στο -άπειρο.... Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Τις καρτες πότε μας τις δίνουν; Ξέρετε? Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Εμάς αύριο νομίζω. http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Ωχου δηλ. αυριο πρεπει να παω σχολείο? Χμμ... Αν παίξουμε και μπουγέλο μαλλον θα παω! Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Κάρτες πήραμε από Παρασκευή και το κλείσαμε το μαγαζί :whistle: :p. Έχω ένα προαίσθημα ότι στην Ιστορία θα αντλήσουν θέματα περισσότερα από το πρώτο βιβλίο... Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 ΣΟΣ!!!! ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!! ΦΕΤΟΣ ΜΠΗΚΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΥΛΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Α' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!! Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Καλά εεε...και εθνική αντίσταση δεν ξέρω ΤΙΠΟΤΑ....την πουλέψαμε :( http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Δύσκολη η αντίσταση, πολλά αρχικά και πολλές ημερομηνίες.. Ένας χαμός. :( Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Δυσκολη οντως η αντισταση αλλά θα την καμψουμε. Οσο για το Κυπριακό δε νομιζω να βαλουνε διοτι δεν εχει κατι "ζουμερό" να γραψουμε. (προσωπική αποψη) Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 :o Σήμερα με έκραξαν οι γονείς μου και μου είπαν να μην ξανά μπω μέχρι να τελειώσω τις εξετάσεις. :o Έχουν δίκιο, αλλά... δεν αντέχω. Θα μπαίνω ίσως μέσω wap. Καλή επιτυχία σε όλους παίδες. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Oυτε εγω βλεπω να ξαναγραφω στο myphone.. Mαγκες,ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους (και σε μενα )!!!! :p ;) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arter8619 Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Wirelessly posted (MOT-V500/0B.09.1DR MIB/2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από bomber21 Oυτε εγω βλεπω να ξαναγραφω στο myphone.. Mαγκες,ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους (και σε μενα )!!!! :p ;) :) nai paidia kalh epituxia se olous mas.ante na teliwnoume... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Ρε παίδες. Να κανονίσουμε να μπαίνουμε και στο chat του wap στις 10 το βράδυ να τα λέμε. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Kalh mas epituxia mages....ante enas mhnas einai tha perasei...na perasoume ki emeis omws.....! :) :) Kalo diavasma kai kalo kouragio se olous mas....ante kai tou xronou sto AEI-TEI pou epithimoume.....! http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (14 Μάι. 2004 , 00:01) Ρε παίδες. Να κανονίσουμε να μπαίνουμε και στο chat του wap στις 10 το βράδυ να τα λέμε. :) Εγώ είμαι μέσα! Εγώ την αντίσταση την έμαθα κάνοντας το εξής: έγραψα πολλές φορές σε ένα χαρτί όλα τα αρχικά των οργανώσεων, τι σήμαιναν και τους αρχηγούς τους... Με τις πολλές τα έμαθα και τα θυμάμαι τώρα... Κύπρος δεν νομίζω να πέσει γιατί είναι ακόμα πολύ πρόσφατα γεγονότα και άκομα βράζουν σχετικά τα αίματα... Όσο για συνέπειες Α' Παγκοσμίου δεν νομίζω... Δεν λέει και τίποτα το σπουδαίο το κείμενο αλλά μακάρι να πέσει γιατί είναι και εύκολο... Για την βίολογια που λεγάμε πίο πάνω η ύλη μας έχει πια "βελτιωθεί" κατά πολύ... Πριν από 2 χρόνια που έδινε η αδερφή μου τους είχαν να μαθαίνουν (για γενική μιλάμε πάντα) κάτι τρέλα αντιβιώτικα έναντι σε ποίους μικροργανισμούς είναι απότελεσματικό το καθένα από αυτά κλπ... Κάτι τεράστιες λίστες και τελείως κούφα... Για να φανταστείτε μερικά δεν τα ήξερε ούτε ο Πατέρας μου που είναι γιατρός κ δεν πρέπει να τους τα είχαν κάνει καν στην ιατρική ποτέ... Δεν μπορεί να συγκριθεί η ύλη που είχανε τότε με αυτά που κάνουμε φέτος... Μπροστά σε αυτά τα φετινά είναι σαν να διαβάζεις περιοδικό πίστεψτε με... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από antonis_wrx Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (14 Μάι. 2004 , 00:01) Ρε παίδες. Να κανονίσουμε να μπαίνουμε και στο chat του wap στις 10 το βράδυ να τα λέμε. :) Εγώ είμαι μέσα! Εγώ την αντίσταση την έμαθα κάνοντας το εξής: έγραψα πολλές φορές σε ένα χαρτί όλα τα αρχικά των οργανώσεων, τι σήμαιναν και τους αρχηγούς τους... Με τις πολλές τα έμαθα και τα θυμάμαι τώρα... Κύπρος δεν νομίζω να πέσει γιατί είναι ακόμα πολύ πρόσφατα γεγονότα και άκομα βράζουν σχετικά τα αίματα... Όσο για συνέπειες Α' Παγκοσμίου δεν νομίζω... Δεν λέει και τίποτα το σπουδαίο το κείμενο αλλά μακάρι να πέσει γιατί είναι και εύκολο... Για την βίολογια που λεγάμε πίο πάνω η ύλη μας έχει πια "βελτιωθεί" κατά πολύ... Πριν από 2 χρόνια που έδινε η αδερφή μου τους είχαν να μαθαίνουν (για γενική μιλάμε πάντα) κάτι τρέλα αντιβιώτικα έναντι σε ποίους μικροργανισμούς είναι απότελεσματικό το καθένα από αυτά κλπ... Κάτι τεράστιες λίστες και τελείως κούφα... Για να φανταστείτε μερικά δεν τα ήξερε ούτε ο Πατέρας μου που είναι γιατρός κ δεν πρέπει να τους τα είχαν κάνει καν στην ιατρική ποτέ... Δεν μπορεί να συγκριθεί η ύλη που είχανε τότε με αυτά που κάνουμε φέτος... Μπροστά σε αυτά τα φετινά είναι σαν να διαβάζεις περιοδικό πίστεψτε με... Prwi prwi se vlepw Antonh :p ante kalo mas diavasma paidia! kai egw to idio pragma ekana stin istoria den mathenontai alliws, ELAS,PEEA,SKE,AKE,KKE,ALD... Eleos ekeino to komati einai to pio palouki kai apo ta duo vivlia.Ena onoma mono de tha ksexasw... Ton TSOLAKOGLOU :lol:. Pantos gia kupriako de nomizw na pesei giati to exoun oloi gia standar thema! H vdomada h prwti pantos tha perasei eukola, Istoria,ekthesi,viologia. Feugoun amesws amesws tria eukola.:) The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 ε ναι... λίγο myphone μετά μπανάκι με μετά ιστορία... Για όσους είπαν ότι δεν θα ξαναμπούν στο myphone όσο είναι οι εξετάσεις καλή επιτυχία... Με τους υπόλοιπους τα ξαναλέμε! :) http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (13 Μάι. 2004 , 23:24) :o Σήμερα με έκραξαν οι γονείς μου και μου είπαν να μην ξανά μπω μέχρι να τελειώσω τις εξετάσεις. :o Έχουν δίκιο, αλλά... δεν αντέχω. Θα μπαίνω ίσως μέσω wap. Καλή επιτυχία σε όλους παίδες. :) Kai mena mia apo ta idia :( Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Wirelessly posted (SE T610 or N3510i: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Kala k egw ta prwina mpainw pou oi dikoi mou einai douleia giati den 3erw kata poso me afhnoun na ka8omai tosh wra.Tespa osoi pistoi prosel8ete to vradaki sta chat tou wap! :cool: http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Egw pantws paides tha prospathisw na to kopsw....to poly to myphone...kalh epityxia se olous kai propantwn kalo strwsimo kai ta kefalia katw gia tis epomenes 3 bdomades!Me to myphone den ginetai douleia....Ta leme stis meres apeleytherwshs...an kai tha arghsw na postarw genika sto forum dioti me to pou teleiwnw oi dikoi mou tha kanoyn meeeres na me doun:D:D!!! TA LEME!!!GOOD LUCK TO EVERYONE!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Κ εγώ θα ερχομαι Τριτη-Πεμπτη-Σαββατο αφοού θα μπαινω για να κατεβαζω τις λυσεις των θεματων... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Egw vasika sxedon kathe mera tha mpainw....otan tha kanw kana dialleimataki ligo surfing einai oti prp.....(to opoio sunodeuetai apo ena tsigaraki....... ;) ) :) http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Wirelessly posted (SE T610 or N3510i: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από NeTBoY Egw vasika sxedon kathe mera tha mpainw....otan tha kanw kana dialleimataki ligo surfing einai oti prp.....(to opoio sunodeuetai apo ena tsigaraki....... ;) ) :) K egw ta idia an e3aireseis gia to tsigaro! :p http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Wirelessly posted (SE T610 or N3510i: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από NeTBoY Egw vasika sxedon kathe mera tha mpainw....otan tha kanw kana dialleimataki ligo surfing einai oti prp.....(to opoio sunodeuetai apo ena tsigaraki....... ;) ) :) K egw ta idia an e3aireseis gia to tsigaro! :p http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iRi (14 Μάι. 2004 , 12:24) Κ εγώ θα ερχομαι Τριτη-Πεμπτη-Σαββατο αφοού θα μπαινω για να κατεβαζω τις λυσεις των θεματων... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Kαλυτερα να μην τις βλεπεις τις λυσεις!Εγω ποτε δε τις κοιταω..Ασε που μπορει να σου ριξουν και την ψυχολογια.. Αντε,ρε π..τη μου ενα 16αρακι να βγαλω να περασω Πειραια να τελειωνουμε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts