Antonis1314 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα..Εχω ενα ps2 slim και παρουσιαζει ενα προβλημα..Οταν το συνεδεσα με μια παλια και μικρη τηλεοραση εμφανιζε στην οθονη κατι ασπρες γραμμες..Εβγαλα το καλωδιο της κεραιας απο την τηλεοραση και οι γραμμες αυτες εξαφανιστηκαν..Οταν το συνεδεσα ομως με την αλλη τηλεοραση η οποια ειναι πολλων ιντσων και σχετικα καινουριας τεχνολογιας συνεχιζε να εμφανιζει αυτες τις γραμμες και αφου εβγαλα και εκει το καλωδιο της κεραιας..Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα σε αυτην την τηλεοραση εχουμε και αποκωδικοποιητη για ψηφιακη..Αν μπορει να βοηθησει καποιος θα του ημουν ευγνωμων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snas Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 ρεσιντεντ εβιλ 5... το καλυτερο για το πσ2... Παράθεση Keep The Scene UP... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 ρεσιντεντ εβιλ 5... το καλυτερο για το πσ2... Και το Metal Gear 2/3 - God Of War τι είναι ???? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Και το Metal Gear 2/3 - God Of War τι είναι ???? Και το grand turismo 4 Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Και το Metal Gear 2/3 - God Of War τι είναι ???? Και το grand turismo 4 Sent from my GT-I5800 using Tapatalk αντε μια ανακοινωση του 5 :cry: και του gow4... καλα gt4 700 αυτοκινητα οταν ολα τα αλλα της εποχης ειχαν... 100 με το χορι :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Και το grand turismo 4 Sent from my GT-I5800 using Tapatalk FF X ????? To 12 ???????? To Black ????????? Ace Combat, Killzone, Prince Of Persia, Burnout, Kingdom Hearts, Onimusha, Splinter Cell, Soul Calibur, Tekken, Tourist Trophy ... Δεν υπάρχει καλύτερο παιχνίδι ... Για αυτό βγήκε η καλύτερη κονσόλα της γενιάς της .... Και για αυτό παρακαλάμε να χει το PSV την δυνατότητα να παίζει παιχνίδια PS2 ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Ace Combat Tekken το καλυτερο παιχνιδι με αεροπλανα, ειδικα το 3 στο psone... δυστυχως μου χε χαλασει αλλα φετος πηγα ελβετια εκδρομη και το βρηκα σε ενα παζαρι! 5 φραγκα... μεχρι να συννενοηθω με αυτον εχασα και το γκρουπ μου :lol: τεκεν επισης το 3 στο psone :D περιμενω tekken X street fighter :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 (edited) Ναι, το Ace Combat 3 το αγάπησα αλλά το 5, αχ το 5 το ξέσκισα .... Αν ήταν γυναίκα θα το παντρευόμουν ... Το τερμάτιζα ξανά και ξανά και ξανά, όλα τα μετάλια, σε κάθε δυσκολία κάθε πίστα ήταν στο S, κάθε αεροπλάνο είχε την μπάρα KILL γεμάτη, μιλάω για σίγουρα πάνω από 200 ώρες πτήσης !!!!!!!! Edited June 16, 2011 by kaluas Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 δυστυχως την "εχασα" την σειρα μετα το 3... αλλα τωρα... τωρα περιμενω το assault horizon :D :D :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 δυστυχως την "εχασα" την σειρα μετα το 3... αλλα τωρα... τωρα περιμενω το assault horizon :D :D :D Το 4 ήταν μία ελαφρά βελτίωση του 3 ... Το 5 ήτανε ...... Όνειρο !!!!!! Και το 6 (Ace Combat Zero) ήταν αρκετά καλό αλλά το παράκαναν λίγο με τα όπλα ... Αλλά και αυτό φοβερό, δεν πρόλαβα να το λιώσω τόσο, μου κάηκε το ματάκι :( Και τα παιχνίδια στο PSP ήταν και τα δύο φοβερά !!!!... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 εγω ΕΛΙΩΝΑ το πρωτο της σειρας καααποτε (air combat) "enemy in sight!" "hoorayy!!!" "mission accomplished" κλπ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 WARNING! TOO LOW :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 αααχχχ , περασανε τα χρονια αδερφεεεε Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Ας επανέλθουμε στο θέμα μας σιγά σιγά κύριοι! :) Θεμιτό το χαλαρό κλίμα (άλλωστε για παιχνίδια μιλάμε) αλλά να μην ξεφεύγουμε πολύ σας παρακαλώ. Ευχαριστώ :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Γεια σας, Εχω ενα playstation 2 και θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να κανω κατι ετσι ωστε να παιζει αντεγραμμενα παιχνιδια .Αν υπαρχει καμια οικονομικη λυση ή αν μπορω να κανω κατι εγω μονος μου . Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Γεια σας, Εχω ενα playstation 2 και θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να κανω κατι ετσι ωστε να παιζει αντεγραμμενα παιχνιδια .Αν υπαρχει καμια οικονομικη λυση ή αν μπορω να κανω κατι εγω μονος μου . Ευχαριστω Δες εδώ http://greekgamerz.ace.st/t402-topic πρέπει να κάνεις εγγραφεί. Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 κατεβαζω το αρχειο ομως δεν ξερω με ποιο προγραμμα ανοιγει .Μηπως μπορει καποιος να μου πει τα βηματα για τσιπαρισμα χωρις τσιπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Πρώτα, για να μην βρεθείς και προ εκπλήξεως και στην περίπτωση που μιλάμε για το FreeMcBoot 1.8, δες τι μοντέλο έχεις .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 το playstation 2 που εχω ειναι slim .Μπορει καποιος να μου πει τα βηματα που χρειαζονται για να παιξει αντεγραμμενα παιχνιδια χωρις τσιπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Ναι, το καταλάβαμε αυτό .. Ποιο slim, τι αριθμό λέει από πίσω ???? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 SCPH-77008 αυτο ειναι το μοντελο.αν μπορειται πειτε μου τα βηματα διοτι απο το λινκ δε μπορω να βγαλω ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Θα πρέπει είτε να αγοράσεις το FreeMcBoot, είτε να βρεις κάποιον που έχει ήδη κάνει SoftMod την κάρτα μνήμης του ... Είτε να αγοράσεις μία έτoιμη μνήμη Memento32, θα την βρεις στο http://www.ebw.gr ... Είτε να το πας για chipάκι στο ίδιο μέρος ... Έχεις επιλογές ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Αποφασισα να παρω μια μεμορι .Θα ηθελα να ρωτησω εαν με αυτη τη μεμορι θα μπορω να παιζω αντεγραμενα παιχνιδια. http://www.ebw.gr/el-GR/Product/5455/PS2-Memento-Card-Custom-Made-MEMORY-CARD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%BF-McBoot-%CE%A6%CE%BF%CF%81%CF%84%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-iso-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B1-%CE%B1%CF%83 ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Προφανώς, αφού λέει φορτώστε .iso και αντίγραφα ασφαλείας ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Aν μπορειται πειταιμου στα σιγουρα αν παιζει ή οχι για να μην το παρω χωρις λογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts