TiNaKiCiOuS Δημοσιεύτηκε February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 25, 2011 Καλησπερα σας, προσφατα μου περασανε κατι αρχεια στο σκληρο μου δισκο,και μου τον μετατρεψανε απο εξωτερικο δισκο σε κεντρικο.τωρα καποια αρχεια δεν διαγραφονται γιατι δεν βρισκει τη "ρίζα" τους...που βρίσκονται δλδ τη θέση τους...τι μπορώ να κάνω για αυτό πέρα απτο να συνδεσω το δίσκο στη μοναδα που περαστηκαν τα αρχεία...? ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Κατέβασε το Unlocker, κάνε δεξί κλικ και διαγραφή στους φακέλους που θέλεις να διαγραφούν. ΠΡΟΣΟΧΗ. Βεβαιώσου ότι όντως δεν υπάρχει η ρίζα τους. Βέβαια υπάρχει και η λύση του Format Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Σε ένα usb stick έχει ένα φάκελο με κάτι αρχεία τα οποία δεν τα διαγράφει ούτε ο unlocker. Σκεφτόμουν να μεταφέρω όλα τα δεδομένα στο δίσκο και μετά format αλλά είναι αρκετά gb. Τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Δοκίμασε πρώτα κάποιο utility που κάνει ανασυγκρότηση ή έλεγχο για προβλήματα. Αυτό που αναφέρεις μπορεί να είναι ένδειξη προβλήματος στο file system. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts