Lurker Δημοσιεύτηκε February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 15, 2011 Καλημέρα σας, Η βασική μου ερώτηση είναι αν ξέρετε κάποιον ΚΑΛΟ proxy server σαν το Ivacy (http://www.ivacy.com). Μιλάω πάντα για paid proxy, δηλαδη με συνδρομή. Η δεύτερη ερώτηση είναι αν ξέρετε κάποιον torrent client για τον Firefox, σαν το Firetorrent αλλά να δουλεύει σωστά (το firetorrent crashάρει τον firefox). Ευχαριστώ! Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 (edited) Η βασική μου ερώτηση είναι αν ξέρετε κάποιον ΚΑΛΟ proxy server σαν το Ivacy (www.ivacy.com). Μιλάω πάντα για paid proxy, δηλαδη με συνδρομή. Υπάρχουν άπειρες υπηρεσίες paid vpn (πιο βολικό από proxy :happy:). Θες να χεις IP από USA ή UK ή όπου να είναι ή συνδυασμό? Θα χρησιμοποιείς P2P ή όχι? Μέχρι πόσα δίνεις το μήνα? Θα σε ενδιέφερε να πληρώνεις λιγότερα και να έχεις περιορισμό στο bandwidth? Πρωτόκολλο/τρόπος διασύνδεσης: PPTP, OpenVPN ή L2TP/IPsec? Όπως καταλαβαίνεις, προτάσεις υπάρχουν πολλές ανάλογα με τις ανάγκες σου ;) Edited February 15, 2011 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. February 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Υπάρχουν άπειρες υπηρεσίες paid vpn (πιο βολικό από proxy :happy:). Θες να χεις IP από USA ή UK ή όπου να είναι ή συνδυασμό? Θα χρησιμοποιείς P2P ή όχι? Μέχρι πόσα δίνεις το μήνα? Θα σε ενδιέφερε να πληρώνεις λιγότερα και να έχεις περιορισμό στο bandwidth? Πρωτόκολλο/τρόπος διασύνδεσης: PPTP, OpenVPN ή L2TP/IPsec? Όπως καταλαβαίνεις, προτάσεις υπάρχουν πολλές ανάλογα με τις ανάγκες σου ;) Χμμμ.. Θα προτιμούσα να έχω δυνατότητα επιλογής μεταξύ UK και USA (ή και άλλου server αν έχει) όπως έχει το ivacy (UK, USA, Russia). Θα το χρησιμοποιούσω και για p2p και για direct download, άρα δεν θέλω περιορισμό στο bandwidth. Όσον αφόρα το πρωτόκολλο διασύνδεσης, δεν γνωρίζω τις διαφορές, το ivacy παντως με εξυπηρετούσε όσον αφορα τα direct downloads και το browsing (έχει extension για firefox) αλλά όχι για p2p. Το Ivacy Monitor πχ δεν έχει "Bypass Proxy and Firewall restrictions" και το Ivacy EasyConnect δεν μου έκανε ποτέ..connect (μάλλον λόγω proxy που έχουμε εδώ). Όσον αφορά το πόσα δίνω.. στο ivacy το 3μηνο έχει 25 €. Κάπου εκεί πάνω κάτω θέλω να δώσω. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον :-) Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 (edited) Με βάση αυτά που ζητάς, θα πρότεινα το πακέτο (Premium) US/UK/NL από εδώ: http://www.hideipvpn.com Edited February 19, 2011 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. February 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Με βάση αυτά που ζητάς, θα πρότεινα το πακέτο (Premium) US/UK/NL από εδώ: http://www.hideipvpn.com Σ' ευχαριστώ φίλε μου :) Το εξετάζω το site και δείχνει ενδιαφέρον. Μια ερωτησούλα ακόμη. Από ότι είδα, τα 3 πρώτα premium πακέτα αφήνουν και torrent traffic. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν μπορούν και τα 3 να δουλέψουν μέσω proxy, δηλαδή εγώ βγαίνω Internet μέσω δικού μας proxy server. Σε ευχαριστώ και πάλι :) Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 (edited) Πιστεύω το βασικό είναι ότι μπορείς έστω και μέσω του δικού σου proxy να δεις τον server του hideipvpn. Απο εκεί και πέρα όλη η δρομολόγηση θα γίνεται από εκείνον τον server και δεν θα χεις θέμα. Από εκεί και πέρα, ίσως υπάρχουν και άλλα κόλπα, όπως να παρακάμψεις τον δικό σου proxy, τα οποία δεν τα κατέχω τόσο καλά, αλλά αν χρειαστεί θα το ψάξουμε. Για να δεις αν παίζει πάντως, στην σελίδα των πακέτων κάνε click εκεί που λέει "Get a Free US/UK/NL/DE VPN account" για να σου δώσει δωρεάν πρόσβαση για 1 ώρα. Οι ρυθμίσεις που θα πρέπει να κάνεις θα είναι βαση των premium πακέτων, όχι βάση του free. Edited February 20, 2011 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. February 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Δούλεψε φίλε μου :) Σ' ευχαριστώ! Για torrents θέλει OpenVPN. Δεν πιάνει φοβερές ταχύτητες αλλά δεν "βιάζομαι" κι όλας Thanks και πάλι! Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Προσπαθώ να κατεβάσω κάτι σειρές manga, που είναι ανεβασμένες ανά επισόδειο σε διάφορα site τύπου rapidshare. Το θέμα είναι οτι επειδή έχω σταθερό ip πρέπει να περιμένω μισή ώρα για να κατεβάσω ένα αρχειάκι των 2mb.. Ψάχνω έναν καλό δωρεάν proxy ή ίσως κάποιο plugin για browser ωστέ να μπορέσω να κάνω την δουλειά μου. Ευχαριστώ. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts