costasmarkoglou Δημοσιεύτηκε February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 13, 2011 Καλημερα σε ολους! Προσφατα αγορασα ενα Western Digital USB 3 My Passport σκληρο δισκο. Στην αρχη ολα δουλευαν κανονικα. Αλλα μετα απο λιγο καιρο ο υπολοιγστης μου σταματησε να τον αναγνωριζει οταν τον συνδεω σε USB3 θυρα(σε οποιαδηποτε απο τις δυο που διαθετω). Τον αναγνωριζει κανονικοτατα οταν τον συνδεσω σε απλη USB2 θυρα, αλλα οταν παω να τον συνδεσω σε μια που να ειναι USB3 ο σκληρος παιρνει ρευμα κανονικα αλλα δν τον αναγνωριζει καν ο υπολογιστης. Δηλαδη δεν κανει ουτε τον ηχο των Windows οταν συνδεεις μια συσκευη, ουτε φαινεται πουθενα στη Διαχειρηση Συσκευων. Να πω οτι εχω περασμενους τους τελευταιους Drivers της μητρικης μου και του USB3 Controller της και οτι ενας αλλος USB3 σκληρος που εχω λειτουργει αψογα στις συγκεκριμενες θυρες. Τι μπορω να κανω? Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts