fanzerb Δημοσιεύτηκε February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 10, 2011 Έχω αγοράσει αυτό το docking station και θα ήθελα τη βοήθειά σας για επιλογή σκληρού.. Έχω ψάξει αλλά έχω μπερδευτεί λίγο... Το docking station λέει ότι πιάνει έως 5Gbps, η επιλογή σκληρού 6Gbps θα είναι καλή ή όπως λένε δεν τα πιάνει με τίποτα; (το ότι είναι usb 3 δεν έχει να κάνει στην ταχύτητα του; ) Τα μοντέλα που έχω βρει είναι τα παρακάτω... WD Caviar Black WD Caviar Green WD Caviar Blue Για αποθήκευση τον θέλω αλλά με νοιάζει και η ταχύτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Ο Green είναι για συστήματα με μεγαλύτερη χωρητικότητα αλλά και την σωστή αναλογία επιδόσεων, αξιοπιστίας και εξοικονόμησης ενέργειας. Ο Black χάρις την νέα τεχνολογία Dual processor που ενσωματώνει, διπλασιάζει την επεξεργαστική ισχύ του δίσκου φτάνοντας τα 64 MB buffer και την απόδοση του στο μέγιστο. Παράλληλα, η κεφαλή δεν ακουμπάει ποτέ τον δίσκο εγγραφής, εξασφαλίζοντας μικρότερη φθορά στην κεφαλή του δίσκου με το πέρασμα του χρόνου, παρέχοντας επίσης ασφάλεια και κατά την μεταφορά του. Ο Blue αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση για όσους θέλουν μέγιστες επιδόσεις στο σύστημα τους. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Σε κανέναν δίσκο δεν ακουμπάει η κεφαλή την επιφάνεια εγγραφής. Ο Black απλά έχει το SecurePark το οποίο ίσως βοηθήσει κάποια στιγμή που θα υποστεί έντονους κραδασμούς ο δίσκος (απομακρύνει την κεφαλή ώστε να μην ακουμπήσει κατά λάθος). Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts