modechristo Δημοσιεύτηκε February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 7, 2011 παιδια καλησπερα εχω ενα παλιο mp3 και συγκεκριμενα το iriver h10 6gb.... εχω το εξης προβλημα μου παιζει τα τραγουδια με παρασιτα σαν μασιμενη κασετα καπως..... :confused: ειμαι σχεδον σιγουρος οτι φταιει ο δισκος.... εκανα format και update το καινουργιο firmware αλλα τπτ... υπαρχει καποιο προγραμματακι το οποιο να διορθωνει σφαλματα στον δισκο..?? μηπως και φτιαξει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Παράξενο ακούγεται, τέτοιο πρόβλημα σε ψηφιακό μέσο. Μήπως τα ακουστικά έχουν πρόβλημα; Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Αν είχε πρόβλημα ο δίσκος, πιο πιθανό είναι να μην έπαιζε καθόλου συγκεκριμένα τραγούδια (ή και όλα), παρά αυτό που λες. Κάτι άλλο συμβαίνει, ίσως κάποιο πρόβλημα στο κύκλωμα που οδηγεί τα ακουστικά, όπως λέει και ο XPhys. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. February 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 αμα ειχε προβλημα με τα ακουστικα παιδια η το προβλημα που λεει ο φιλος mcde τοτε λογικα πιστευω πως θα ειχε προβλημα και στο ραδιοφωνακι του .... οταν βαζω ραδιοφωνο ακουω μια χαρα.... τα τραγουδια μονο κρασαρει.....!! παντως ετρεξα καποια διαγνωστικα και δεν βρηκα καποιο προβλημα στο δισκο...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts