aytach Δημοσιεύτηκε February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 6, 2011 Γεια σε ολους,εδω και 2 μερες πεφτει το Ιντερνετ συνεχεια για καποιο λογο.Αποφασισα λοιπον να καλεσω το Κ.Ε.Π. της Forthnet και μου ειπαν να αλλαξω τα φιλτρακια.Τι ειναι αυτα τα φιλτρακια που πρεπει να αλλαξω?Μπορει να βοηθησει καποιος?Εγω δεν βλεπω φιλτορ πουθενα :) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Κάθε τηλεφωνική συσκευή στο σπίτι σου, πριν συνδεθεί στην τηλεφωνική πρίζα του τοίχου, συνδέεται σε ένα μικρό "κουτάκι", το οποίο είναι το φίλτρο. Στην ουσία φιλτράρει τις συχνότητες που θα περάσουν στην τηλεφωνική γραμμή, ώστε να μένει το ADSL ανεπηρέαστο - χωρίς αυτά, όποτε σηκώνεις τηλέφωνα ή χτυπάει το σταθερό, θα πέφτει και το ADSL. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. February 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Κάθε τηλεφωνική συσκευή στο σπίτι σου, πριν συνδεθεί στην τηλεφωνική πρίζα του τοίχου, συνδέεται σε ένα μικρό "κουτάκι", το οποίο είναι το φίλτρο. Στην ουσία φιλτράρει τις συχνότητες που θα περάσουν στην τηλεφωνική γραμμή, ώστε να μένει το ADSL ανεπηρέαστο - χωρίς αυτά, όποτε σηκώνεις τηλέφωνα ή χτυπάει το σταθερό, θα πέφτει και το ADSL. Βασικα για δοκιμη εχω συνδεση κατευθειαν το ρουτερ με την πριζα αλλα το προβλημα συνεχιζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts