atsouch Δημοσιεύτηκε March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 23, 2004 Ετοιμάζω τις φωτογραφίες που τράβηξα στην Cebit και σύντομα θα υπάρχει εκτενές αφιέρωμα στο site του Club. Αν κάποιος είναι ανυπόμονος (Αλέξη πρόσεχε...) ας ρωτήσει. Συγκεκριμένες ερωτήσεις, εντάξει; Όχι "Τι καινούργιο βγήκε"! Ελπίζω να προλάβω να ανεβάσω τις φωτογραφίες πριν φύγω ξανά ταξίδι... Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Pote tha tis anevasis Andrea? Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Πάντα τέτοια Ανδρέα :) αρχικά έχω να σε ρωτήσω κάτι.. είδες κάτι καλό στον πάγκο της ΗΡ ή τπτ ακόμα? (ερώτηση για ζέσταμα) :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. March 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (23 Μάρ. 2004 , 11:40) αρχικά έχω να σε ρωτήσω κάτι.. είδες κάτι καλό στον πάγκο της ΗΡ ή τπτ ακόμα? (ερώτηση για ζέσταμα) :) Πολύ καλή ερώτηση και έχω καταπληκτική απάντηση: Η hp δεν είχε περίπτερο φέτος στην έκθεση! Για το κομμάτι που αφορά consumers, δηλαδή εκτυπωτές, scanners, PPCs κλπ. Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 κορυφαία απάντηση ;) συνεχίζω, πώς σου φάνηκε το asys mypal 730 + Benq P50? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Ανδρεα αν δε σε κουραζουμε, κανε μας και ενα μικρο σχολιο για το mpx. το ειδες? το επιασες? πως σου φανηκε το qwerty απο κοντα? τα πληκτρα ειναι ικανοποιητικα μεγαλα για εισαγωγη κειμενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 kai mia erotisi apo emena i o8oni tou (mpx) pos sou fenete ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 ελπίζω να μην ληταν dummy όπως στο 3GSM. :worry: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. March 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (23 Μάρ. 2004 , 13:12) κορυφαία απάντηση ;) συνεχίζω, πώς σου φάνηκε το asys mypal 730 + Benq P50? To 730 είναι με την VGA οθόνη; Φαίνεται καλό αλλά το είχαν σε γυάλα γιατί ακόμη δεν είναι διαθέσιμα τα Windows Mobile με την σωστή υποστήριξη. Κάποιοι έλεγαν για 2-3 μήνες... Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος atsouch (23 Μάρ. 2004 , 17:05) To 730 είναι με την VGA οθόνη; Φαίνεται καλό αλλά το είχαν σε γυάλα γιατί ακόμη δεν είναι διαθέσιμα τα Windows Mobile με την σωστή υποστήριξη. Κάποιοι έλεγαν για 2-3 μήνες... είσαι άπαιχτος ;) με λίγα λόγια πρέπει πρώτα να βγουν τα νέα παράθυρα και μετά να κκλοφορήσει. :o Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. March 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill (23 Μάρ. 2004 , 13:40) Ανδρεα αν δε σε κουραζουμε, κανε μας και ενα μικρο σχολιο για το mpx. το ειδες? το επιασες? πως σου φανηκε το qwerty απο κοντα? τα πληκτρα ειναι ικανοποιητικα μεγαλα για εισαγωγη κειμενου? Συνολικά καταπληκτικό. Ειδικά ο διπλός μηχανισμός. Η οθόνη αποδεκτή. Όχι κάτι το φοβερό. Το πληκτρολόγιο όμως ελπίζω να ήταν προσωρινό. Αυτή η φαεινή ιδέα κάθε πλήκτρο να έχει διπλή χρήση δεν με ενθουσιάζει. Πρέπει να σκεφτούν κάτι άλλο. Απ'ότι φαίνεται έχουν καιρό ακόμη... Ο κακομοίρης ο Frontier δεν έπαιξε γιατί του είπαν ότι δεν είναι ακόμη έτοιμα και έχουν μόνο dummy στην έκθεση. Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 σαν μέγεθος? καλό? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. March 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Μικρό, πολύ μικρό και ελαφρύ... Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 :) τέτοια λέγε μου :) τελικά είτο dummy ή όχι? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. March 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Δεν ήταν dummy. Δούλευε κανονικά. Και με το πληκτρολόγιο και με stylus. Και είχε wifi και dialer. Βέβαια έδειχνε λίγη μνήμη... Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 αχα. 64/64 έχει? είδες μήπως τι έγραφε στο about? 4.21? (όπως το asus) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 δεν νομίζω να έχει κακιά οθόνη. απλά όχι τέλεια όπως το 610 ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος justme (23 Μάρ. 2004 , 22:11) Κρίμα γιατί οι οθόνη και το πληκτρολόγιο ίσως είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός PDA μετά φυσικά από τις ίδιες τις επιδόσεις. Γιατί πόσα pda έχουν πληκτρολόγιο και είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 γλυκούλι :) με τη μικροσκοπική οθονούλα: http://www.pocketpcitalia.com/cebit2004/moto_mpx_qtek2020_3.jpg Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justme1629397774 Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Η ναυαρχίδα της Palm και η ναυαρχίδα της Symbian. Επίσης και κάποια PPC. Για κάποιους που χρειάζονται να εισάγουν μεγάλο όγκο πληροφοριών στο PDA τους είναι απαραίτητο το ενσωματωμένο QWERTY keyboard. Τίποτα δυστυχώς δεν μπορεί να το αντικαταστήσει μέχρι να φτάσουμε σε πραγματικά γρήγορες και πιστές αναγνωρίσεις κειμένου και φωνής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 αν θες να γράψεις πολύ τα μαπέ qwerty keys των pdas-wdas-wan δεν σου κάμουν. το ελάχιστο που θες είναι laptop ή ένα ppc με φορητό πληκτρολόγιο ;) μόνο για μέιλς, ποστς και σμς είναι καλά αυτά τα 'δείγματα' keyboard. :p Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Προσωπικά θεωρώ πολύ πιο χρήσιμο το πρόσθετο keyboard για πολλούς λόγους.. 1) Το παίρνεις μαζί σου μόνο όποτε το χρειάζεσαι πραγματικά 2) Είναι και μια βάση που μετατρέπει το Pocket pc σου σε ένα Mini laptop 3) Έχει μεγάλα πλήκτρα και κανονικής διάταξης πληκτρολόγιο και επίσης το Ppc στηρίζεται και δε χρειάζεται να το κρατάς στο χέρι για να πληκτρολογείς.. Αυτά βέβαια είναι προσωπική άποψη.. Και επειδή αν εξαιρέσεις το 4150 ΔΕ νομίζω ότι υπάρχει άλλο pocket pc (όχι hce) με ενσωματωμένο qwerty keyboard (και επειδή εδώ είναι το forum για τα ppc) , δε νομίζω ότι μπορεί να αποτελεί το απόλυτο κριτήριο το qwerty keyboard, γιατί τότε όλοι θα έπρεπε να πάρουμε το 4150 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr (24 Μάρ. 2004 , 00:25) Προσωπικά θεωρώ πολύ πιο χρήσιμο το πρόσθετο keyboard για πολλούς λόγους.. 1) Το παίρνεις μαζί σου μόνο όποτε το χρειάζεσαι πραγματικά 2) Είναι και μια βάση που μετατρέπει το Pocket pc σου σε ένα Mini laptop 3) Έχει μεγάλα πλήκτρα και κανονικής διάταξης πληκτρολόγιο και επίσης το Ppc στηρίζεται και δε χρειάζεται να το κρατάς στο χέρι για να πληκτρολογείς.. Αυτά βέβαια είναι προσωπική άποψη.. Και επειδή αν εξαιρέσεις το 4150 ΔΕ νομίζω ότι υπάρχει άλλο pocket pc (όχι hce) με ενσωματωμένο qwerty keyboard (και επειδή εδώ είναι το forum για τα ppc) , δε νομίζω ότι μπορεί να αποτελεί το απόλυτο κριτήριο το qwerty keyboard, γιατί τότε όλοι θα έπρεπε να πάρουμε το 4150 :) ακριβώς αυτό θέλω να πω :) αν σκεφτούμε ότι ακόμα και το πληκτρολόγιο του φορητού δεν είναι και το όσο καλό όσο του 'σπιτικού' καταλαβαίνουμε ότι να γράφουμε έκθεση σε ένα thumb keyboard ή τελος πάντων σε ένα μικρό πληκτρολόγιο είναι σαν να γράφουμε σε γραφομηχανή με τα πόδια :) Υ.Γ. το μοντέλο είναι το 4350 που έχει μέτριο προς χάλια πληκτρολόγιο... όπως άλλωστε και τα περίσσότερα αυτού του τύπου :o Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Σωστός.. Το 4350 έχει το qwerty keyboard και την πολύ καλή μπαταρία.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. March 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος justme (23 Μάρ. 2004 , 22:11) Και μετά λέγαμε την Toshiba ότι δεν ενδιαφέρεται για τους καταναλωτές. Κοτζάμ CeBIT και ούτε ένα προϊόν, έστω για έκθεση έστω για eye-candy... :( Δεν ειπα ότι δεν έβλεπες προϊόντα hp. Υπήρχαν παντού, στην κυριολεξία παντού. Απλά δεν τα είχε σε κάποιο περίπτερο. Τα consumer electronics... Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts