mertaghon2 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) να μη μας αντιμετωπίζουν σαν αγελάδες για άρμεγμα..:rolleyes: τα πάντα θέλω σε προσιτές τιμές..ομιλια,σμσ,νετ, Edited April 12, 2011 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Τα θέλω όλα !!!! & επίσης θέλω όλα αυτά που μας υπόσχονται να γίνονται πραγματικότητα, το ξέρω πολύ δύσκολο αλλά το θέλωωωω!!! Άντε μην τους βάλω καμιά βόμβα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ g@ΜΟΛΕΞΙΚΟ,ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Την κάλυψη δικτύου γιατί δεν την έχεις βάλει σαν επιλογή; Εγώ πλέον δεν έχω καθόλου κάλυψη...και που...στο Π. Φάληρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 ε ρε φίλε ακρη θεού μένεις κ εσύ πια..:rolleyes::lol: κι εγώ κηφισιά..παιδιά είτε μέσα είτε έξω από το σπίτι ΔΕΝ πιάνει..:p Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-maniac Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Χαμηλότερες Χρεώσεις Oμιλίας/sms φυσικά. Αν μπορούσανε να δώνουνε και πιο πολλά λέπτα ομιλίας κάθε μήνα καλό θα ήτανε. Παράθεση Creative your world!! :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Με 10€ απεριόριστα για το δίκτυό τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 να μας φερουν καμια χρεωση απο εξω ! απεριοριστη ομιλια,sms,MB αμερικη με 70$ νομιζω... απεριοριστη εντελως Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 να μας φερουν καμια χρεωση απο εξω ! απεριοριστη ομιλια,sms,MB αμερικη με 70$ νομιζω... απεριοριστη εντελως Καλά εσύ παιδί μου με το κινητό πρέπει να μιλάς με αμερική; Πάρτε και οι 2 με 70 ευρώ ένα skypephone και μία συνδρομή να βρείτε την υγεία σας!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Καλά εσύ παιδί μου με το κινητό πρέπει να μιλάς με αμερική; Πάρτε και οι 2 με 70 ευρώ ένα skypephone και μία συνδρομή να βρείτε την υγεία σας!;) παμε παλι... χρεωσεις στην αμερικη ειναι 70$ απεριοριστα τα παντα... ΣΤΗΝ αμερικη, ΟΧΙ ΜΕ αμερικη... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 να μας φερουν καμια χρεωση απο εξω ! απεριοριστη ομιλια,sms,MB αμερικη με 70$ νομιζω... απεριοριστη εντελως Δες τη λύση της intertelecom γιατί θα περιμένεις χρόνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 1. Κατανόηση. Αυτό σημαίνει καλύτερες προσφορές είτε αφορά επιδοτήσεις είτε εκπτώσεις στο πάγιο. Αν δεν μπορούν να δίνουν επιδοτήσεις (προφανώς γιατί το ποσό βγαίνει από το ταμείο τους και πηγαίνει στις εταιρίες px samsung,sony,lg κτλ ας κάνουν καλύτερες εκτπώσεις στο πάγιο. Ευτυχώς ή δυστυχώς το κινητό μας έχει γίνει απαραίτητο και ο καιρός που δεν το είχαμε ανάγκη φαντάζει πολύ μακρινός. 2. Δικαιοσύνη. Ούτε στα σπασμένα των μη πληρωμένων συμβολαίων να τα πληρώνουν οι υπόλοιποι (βάζω όλους μαζί συνδρομητές συμβολαίου - καρτοκινητού) ούτε και όμως τις προσφορές τις καρτοκινητής να τις πληρώνουν οι συνδρομητές. (πχ με ανανέωση 10 ευρώ, 1500 λεπτά δώρο, ο συνδρομητής συμβολαίου πρέπει να ένιωθε πολύ ....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 1. Κατανόηση. Αυτό σημαίνει καλύτερες προσφορές είτε αφορά επιδοτήσεις είτε εκπτώσεις στο πάγιο. Αν δεν μπορούν να δίνουν επιδοτήσεις (προφανώς γιατί το ποσό βγαίνει από το ταμείο τους και πηγαίνει στις εταιρίες px samsung,sony,lg κτλ ας κάνουν καλύτερες εκτπώσεις στο πάγιο. Ευτυχώς ή δυστυχώς το κινητό μας έχει γίνει απαραίτητο και ο καιρός που δεν το είχαμε ανάγκη φαντάζει πολύ μακρινός. 2. Δικαιοσύνη. Ούτε στα σπασμένα των μη πληρωμένων συμβολαίων να τα πληρώνουν οι υπόλοιποι (βάζω όλους μαζί συνδρομητές συμβολαίου - καρτοκινητού) ούτε και όμως τις προσφορές τις καρτοκινητής να τις πληρώνουν οι συνδρομητές. (πχ με ανανέωση 10 ευρώ, 1500 λεπτά δώρο, ο συνδρομητής συμβολαίου πρέπει να ένιωθε πολύ ....) Ενστάσεις: 1. Τα κινητά τα αγοράζουν χονδρική, και τα πουλάνε πολύ πιο ακριβά από το πιο ακριβό κατάστημα στην Ελλάδα, οπότε νομίζω ακυρώνεται αυτό που λες. 2. Πάλι θα διαφωνήσω. Οι κλήσεις εντός δικτύου είναι δωρεάν, άρα ακόμα και κάποιος να μην πληρώσει (που έχει προπληρώσει ένα πάγιο, μην το ξεχνάμε αυτό) πάλι η εταιρεία δεν χάνει. Επίσης, τις κλήσεις προς άλλους παρόχους τις αγοράζουν χονδρική, κάτω από 10cent/λεπτό και τις πουλάνε 3-5 φορές πάνω... Συνεχίστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Θα ήθελα να έχουν ίδιες τιμές και προγράμματα με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές τους. Για την Vodafone πχ, ίδια προγράμματα και προσφορές/τιμές με την Vodafone Αγγλίας και για την Cosmote ίδια με της T-Telekom. Για μένα είναι αυτό που έπρεπε να συμβαίνει ήδη... Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Φτηνοτερο internet ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Φτηνοτερο internet ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Ρεεεεεε...+1000 :p Sent from my Defy. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts