soublaki-3 Δημοσιεύτηκε January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 27, 2011 Στο φροντιστήριο που δουλεύω η ιδιοκτήτρια με έχει φεσώσει ήδη μία φορά και πάει να με φεσώσει και δεύτερη. Σκέφτηκα να της κάνω μια καταγγελία αλλά φοβάμαι αυτό θα έχει επίπτωση σε μελλοντική μου δουλειά. Μίλησα με ένα φίλο και μου πρότεινε να της εγκαταστήσω σε όλους τους υπολογιστές το Antivirus Pro 2010. Τι ζημιά μπορεί να προκαλέσει; Θα καταλάβει ο τεχνικός όταν έρθει ότι έβαλα εγώ αυτό το πράγμα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Σου έχω λύση , ρώτησα έναν φίλο μου ο οποίος μου είπε τα εξής: 1ον Πρέπει πρώτα από όλα να κάνεις σωστές κινήσεις όταν το εγκαταστήσεις .όσον αφορά εάν κάνει μεγάλη ζημιά το συγκεκριμένο antivirus ,δεν νομίζω μόνο εάν κάτεβει ιός. 2ον Αυτό που θα δει ο τεχνικός , είναι η ημερομηνία που μπήκε το συγκεκριμένο αρχείο. & 3ον Όσον αφορά εάν το πει ο τεχνικός στην αφεντικίνα σου , υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το πει , οπότε πρόσεχε.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Το Antivirus Pro 2010 είναι malware αν δεν κάνω λάθος και δεν θα συζητήσουμε πως να κάνουμε ζημιά σε μηχανήματα άλλων. Επίσης δεν καταλαβαίνω σε τι μπορεί να σε βοηθήσει να το εγκαταστήσεις, μόνο μπελάδες μπορεί να έχεις. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts