Ivan Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Ama eixa 3 meres zois 8a ekana SEX-FAEI-SKATA kai IPNO :p :p :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (23 Μάρ. 2004 , 01:43) Θα έσπαγα στο ξύλο κάποιους που μου την δίνουν τρομερά (μπορεί και να τους σκότωνα, αφού θα πεθάνω who gives a fuck?). Θα έλεγα κάποια πράγματα σε ένα άτομο που θα έπρεπε να τα έχω ήδη πει. Θα ζήτηγα συγγνώμη από κάποιους. Θα έσκαγα στο φαί και στο ποτό. Αυτά... Αυτά και για εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 ...στενοχωριέμαι, μόνο που το σκέφτομαι... ...να μην ξαναδώ τα προσωπάκια των παιδιών μου ?... :( Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Mias egine niksi gia aftoktonia,den ksero an eidate stis eidiseis ena tipo pou pidikse apo ton 16 orofo enos ktiriou,kai pano pou leo oti tha skasei kato oi kolopirosvestes eihan valei stromata!!:D:D Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grkostis Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Egw pantws tha pigaina ston Kotsovolo , tha tou sikona to magazi apo agores pou i proti dosi arxizei to 2006. :D Παράθεση https://www.youtube.com/c/konstantinosvrachopoulos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 οτι δεν μπορω να κανω τωρα..χωρις φοβο και παθος... :whistle: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Εγώ θα έκανα όλες τις φαντασιώσεις μου πραγματικότητα, θα έκλεβα ότι ήθελα και κάθε μια ώρα σεξ! :p 24ώρες * 3μέρες = 72 φορές! :p Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xraysr0x (23 Μάρ. 2004 , 16:31) Εγώ θα έκανα όλες τις φαντασιώσεις μου πραγματικότητα, θα έκλεβα ότι ήθελα και κάθε μια ώρα σεξ! :p 24ώρες * 3μέρες = 72 φορές! :p Οπως και εγω... :) Τελικα αμα ξερουμε οτι δεν προκειται να μας τιμωρησει κανεις για τιποτα,ολα τα κανουμε... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 η χρονικη διαρκεια 3 μερες ,νομιζω οτι ειναι ελαχιστες . Συνηθως το μαθαινεις κανα μηνα πριν,εκτος κ αν εισαι στα τελευταια σου αλλα νομιζω πως κ οι ιδιοι γνωριζουν ποτε θα τους συμβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rude_Girl Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 xmm....tha epefta me ta moutraaaa sto pagwto....kai den xerw ti allo mono afto mou erxete....na prolavw na xortasw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 Θα αυτοκτονούσα πιο πριν... :blink: Καλύτερα όταν υπάρχουν τα όρια, να τα βάζω εγώ παρά να περιμένω απλά να... την κάνω! Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 Υπάρχουν δύο εκδοχές: 1. δεν υπάρχει μετά θάνατον ζωή 2. υπάρχει μετά θάνατον ζωή Αν δεν υπάρχει, ό,τι και να κάνεις, είναι μάταιο, σε τρεις μέρες θα είναι άνευ σημασίας. Αν πάλι υπάρχει, τότε μάλλον θα διέπεται από τους κανόνες κάποιας θρησκείας, και όλες οι θρησκείες από όσο ξέρω συστήνουν αποτροπή από κλοπές, φόνους και ακολασίες... :) Εγώ προσωπικά, θα έγραφα μερικά γράμματα σε συγγενείς και φίλους, θα χάριζα τα πάντα στον αδερφό μου, και θα έκανα μερικούς περιπάτους με τα πόδια σε μέρη που έχω καιρό να πάω... αυτά μου αρκούν πιστεύω. Παράθεση sakis for the masses, θου for the few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 Day 1 : Tha eperna to autokinhto kai tha trakara osous perissoterous asyniditous (gia na mhn xrhsimopoihsw varyterous xaraktirismous) odhgous taxi kai ix Day 2 : Tha kapniza 3 paketa tsigara kanontas paralila sex(to exw kopsei to tsigaro edw kai liges meres kai mou leipei to gam@@@@@) Day 3: Tha skotona ton G. Bush Jr gia na symvalw ston polemo kata tis tromokratias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts