gaizka Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Συνύθως ενα χρόνο, αλλα εξαρτάτε απο την συσκευή. Αυτή τη στιγμή εχω 2 κινητά, με δεύτερο το παλιό μου που πλέον το έχω 3 χρόνια! το καινούριο το έχω ήδη 6 μήνες και θα το αλλάξω μόνο αν βγει κάτι που θα μου αρέσει, όπως συνέβη και με αυτό!:) :) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 guro stous 5-6mhnes kratao ta kinita!!ta agorazo metaxeirismena opote ta perno pio fthna!!:) Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios69 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Καμιά 1-1.5 χρόνια ή μέχρι να εγκριθεί επιδότηση, οπότε και αλλάζω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 kratisa poly ligo ena c350 tis motorola giati poly apla den eixe tipota panw tou , twra exw to 6230 mou 19 mines kai de nomizw na to allaxw gia kanena xrono akomi... afou plirei oles mou tis apaitiseis den yparxei logos na to allaxw...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Πριν ποστάρουμε, καλό είναι να κοιτάμε λίγο τις ημερομηνίες. Το παρόν θέμα ξεκίνησε πριν από σχεδόν δύο χρόνια. Υπάρχει νεώτερο θέμα με πολύ πιο πρόσφατες απαντήσεις, το οποίο θα βρείτε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=33116 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts