Jump to content

Πρόβλημα με woofer logitech

energeiakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά. Έχω αυτό το σετ ηχείων logitech:

http://vengineers.net/store/components/com_virtuemart/shop_image/product/Logitech_X210_2._49c9f242a322b.jpg

και ξαφνικά σταμάτησα να ακούω από το woofer. Δηλαδή ότι ακούω το ακούω από τα δύο μικρά. Τι μου προτείνετε να κάνω;

Υπάρχει περίπτωση να είναι το πρόβλημα λογισμικό από τα windows 7; Αυτό πως το κοιτάω;

Ευχαριστώ.

http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif

• 2 months later...

Ειχα το ιδιο προβλημα ακριβως.

Πρωτο κ ασφαλεστερο κ απλουστερο κλπ, ειναι ΑΝ εχεις εγγυηση να το πας για ελεγχο η αντικατασταση. Οτι σου πουνε.

Τωρα, εγω λοιπον εχω καποια παρομοια Logitech ηχειακια 2.1 κ μου εχει τυχει κ εμενα το ιδιο πραγμα 2-3 φορες μεσα σε ενα χρονο που τα εχω.. ξαφνικα σταματαει να παιζει το woofer.. και το μονο που εχω κανει, ειναι να κουνησω λιγο με δυναμη (μεσα-εξω η πανω-κατω, μεχρι να πιασει) το κουμπι-ροδελα που εχει επανω του το δικο μου wooferακι. Προφανως στο δικο μου, απλα δεν κανει καλη επαφη κατι εκει μεσα..

Μπακαλιστικο αυτο που κανω εγω, αλλα ενταξει, πιανει. Τωρα πρεπει να εχει κατι μηνες να ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. :O

Εγώ θα σου πρότεινα να το πας σε κάποιον ηλεκτρονικό να τσεκάρει το ολοκληρωμένο (1 από τα 3 ή 4 που έχει). Προφανώς έχει καεί. 1,5 € κοστίζει, το εχω κάνει σε παρόμοιο σετ ηχείων της Trust.

Εκτός εαν έχεις εγγύηση οπότε το πας πίσω

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως