energeiakos Δημοσιεύτηκε January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 18, 2011 Γεια σας παιδιά. Έχω αυτό το σετ ηχείων logitech: http://vengineers.net/store/components/com_virtuemart/shop_image/product/Logitech_X210_2._49c9f242a322b.jpg και ξαφνικά σταμάτησα να ακούω από το woofer. Δηλαδή ότι ακούω το ακούω από τα δύο μικρά. Τι μου προτείνετε να κάνω; Υπάρχει περίπτωση να είναι το πρόβλημα λογισμικό από τα windows 7; Αυτό πως το κοιτάω; Ευχαριστώ. Παράθεση http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forall Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Ειχα το ιδιο προβλημα ακριβως. Πρωτο κ ασφαλεστερο κ απλουστερο κλπ, ειναι ΑΝ εχεις εγγυηση να το πας για ελεγχο η αντικατασταση. Οτι σου πουνε. Τωρα, εγω λοιπον εχω καποια παρομοια Logitech ηχειακια 2.1 κ μου εχει τυχει κ εμενα το ιδιο πραγμα 2-3 φορες μεσα σε ενα χρονο που τα εχω.. ξαφνικα σταματαει να παιζει το woofer.. και το μονο που εχω κανει, ειναι να κουνησω λιγο με δυναμη (μεσα-εξω η πανω-κατω, μεχρι να πιασει) το κουμπι-ροδελα που εχει επανω του το δικο μου wooferακι. Προφανως στο δικο μου, απλα δεν κανει καλη επαφη κατι εκει μεσα.. Μπακαλιστικο αυτο που κανω εγω, αλλα ενταξει, πιανει. Τωρα πρεπει να εχει κατι μηνες να ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Εγώ θα σου πρότεινα να το πας σε κάποιον ηλεκτρονικό να τσεκάρει το ολοκληρωμένο (1 από τα 3 ή 4 που έχει). Προφανώς έχει καεί. 1,5 € κοστίζει, το εχω κάνει σε παρόμοιο σετ ηχείων της Trust. Εκτός εαν έχεις εγγύηση οπότε το πας πίσω Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts