neo24gr Δημοσιεύτηκε January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 16, 2011 προσπαθω να εκτελεσω αυτην την εντολη,αλλα συνεχεια μου ζηταει των cd των xp. αρχικα η εγκατασταση ειχε γινει με windows xp home edition sp2. πλεον ομως εχει sp3. οταν λοιπον παω να τρεξω αυτην την εντολη,μου ζηταει cd! εχω δοκιμασει ολα τα ειδη slip stream,αλλα τιποτα. εβαλα το φακελο i386 στον c,εδω και την διαδρομη c:\i386 στην registry εκει που πρεπει,αλλα τιποτα.! τι πρεπει να γινει τελικα? θελω να κανω ελεγχο αρχειων,γιατι ξαφνικα αρχησαν να λαγκαρουν τα παιχνιδια μου,που πριν δεν το εκαναν! και συγκεκριμενα τα ιδια παιχνιδια σε windwos 7 τρεχουν κανονικα χωρις κοληματα. εκανα και Update directx 9.c την τελευταια εκδοση,τελευταια drivers καρτας γραφικων,αλλα τιποτα! :cry: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts