donjimbeam Δημοσιεύτηκε January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 13, 2011 Παιδια καλησπερα ενδιαφερομαι να ανοιξω ενα μαγαζι κ θελω να μαθω τις προσφορες που μου δινουν για χοντρικη?σε ολα τα παιχνιδια κ τις κονσολες?που μπορω?Γενικα τι παιζει με την φαση?Ας βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jery Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 το κερδος ειναι πολυ μικρο, εκτος αν κανεις εσυ εισαγωγη, δεν ξερω αν αξιζει το μαγαζι να πουλαει μονο τετοια πραγματα μεχρι και αυτα που εκαναν αντιγραφες εκλεισαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Video club είχε ένας φίλος και έπαιρνε ταινίες χοντρική περίπου 20 ευρώ και παιχνίδια playstation με 30, οπότε σίγουρα δεν αξίζει.. Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Παιδια καλησπερα ενδιαφερομαι να ανοιξω ενα μαγαζι κ θελω να μαθω τις προσφορες που μου δινουν για χοντρικη?σε ολα τα παιχνιδια κ τις κονσολες?που μπορω?Γενικα τι παιζει με την φαση?Ας βοηθησει καποιος? Βλέπω ότι το θέμα το έχεις πιάσει πολύ σοβαρά, αφού ρωτάς σε κάποιο φόρουμ για το τί ''παίζει''. Μήπως να ρώταγες πρώτα κάποιο κατάστημα που κάνει εισαγωγές για συνεργασία :( ? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts