Jump to content

Android app για διαχείριση του What'sUp

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι χρεωσιμα αυτα τα μηνυματα; Πηρα τωρα τηλεφωνο και εχω 0.03€ οποτε αν μπορεσω το απογευμα θα βαλω για να το δοκιμασω.
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

• Απαντήσεις 251
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι χρεωσιμα αυτα τα μηνυματα; Πηρα τωρα τηλεφωνο και εχω 0.03€ οποτε αν μπορεσω το απογευμα θα βαλω για να το δοκιμασω.

Όχι, δεν είναι χρεώσιμα (εντελώς δωρεάν δηλαδή είναι), αλλά οι εταιρίες απαιτούν να έχεις ένα ελάχιστο ποσό στο υπόλοιπο σου για να μπορείς να στέλνεις (ακόμη κ δωρεάν) SMS...

Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Το απογευμα θα βαλω. (περιμενα η αληθεια να μπει ο Φεβρουαριος για να βγαλουν τα καινουργια πακετα, γιατι αυτο με τα 1500 ισχυει μεχρι 31-01-2011.) Συγχαρητηρια για την δουλεια που εχεις κανει
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Το απογευμα θα βαλω. (περιμενα η αληθεια να μπει ο Φεβρουαριος για να βγαλουν τα καινουργια πακετα, γιατι αυτο με τα 1500 ισχυει μεχρι 31-01-2011.) Συγχαρητηρια για την δουλεια που εχεις κανει

τι 1500 ειναι αυτα; υπάρχει κάποιο πρόγραμμα whats up που δινει 1500 mb;

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Ναι δυστυχώς!Θα σε ενημέρωσω για ότι νεότερο!

Πήρα την Cosmote αλλά δεν είχε κάποιο πρόβλημα ο αριθμός μου...Έβαλα και την SIM σε άλλη συσκευή και λειτούργησε κανονικά...Υπάρχει κάποιος τρόπος να κανώ πλήρη απεγκατάσταση όλων των στοιχείων της εφαρμογής και να την ξαναπεράσω?

Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Πήρα την Cosmote αλλά δεν είχε κάποιο πρόβλημα ο αριθμός μου...Έβαλα και την SIM σε άλλη συσκευή και λειτούργησε κανονικά...Υπάρχει κάποιος τρόπος να κανώ πλήρη απεγκατάσταση όλων των στοιχείων της εφαρμογής και να την ξαναπεράσω?

είναι rooted η ROM σου;

Επίσης, δοκίμασες δηλαδή με απεγκατεστημένο το myWhatsup και ακομη δεν απαντάει η Cosmote ούτε στις χειροκίνητες ερωτήσεις υπολοίπων;

Edited by hypest

Δεν έχω αλλάξει Rom...Έχω την stock της συσκευής...Δεν δέχομαι μνμ από τις υπηρεσίες χειροκίνητα και χωρίς την εφαρμογή...
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Όλα οκ τελικά!Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε με full restore της συσκευής!!! Ευχαριστώ Hypest!!

• 2 weeks later...

φοβερό πρόγραμμα, μπράβο!

μήπως όμως σιγά σιγά να κάνεις αναβάθμιση; γιατί δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόγραμμα με 1500 όπως ρωτάει και φίλος πιο πάνω..

επίσης στο widget, το πλαίσιο του κόβει λίγο πιο πάνω απ όσο πρέπει και δεν φαίνεται το "Πακ SMS 0SMS"

Keep Coding ;)

φοβερό πρόγραμμα, μπράβο!

thanx ;)

μήπως όμως σιγά σιγά να κάνεις αναβάθμιση; γιατί δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόγραμμα με 1500 όπως ρωτάει και φίλος πιο πάνω..

Το πρόγραμμα δεν υπάρχει μεν για νέες ενεργοποιήσεις, αλλά όσοι έχουν κάνει αρκετά αργά την ενεργοποίηση, έχουν ακόμη υπόλοιπο και έτσι το myWhatsup τους το δείχνει... εγώ πχ είμαι ένας από αυτούς ;)

Αυτό που μπορείς πάντως να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις το συγκεκριμένο υπόλοιπο αν έχει πλέον σε εσένα λήξει :).

Παράλληλα, για να πω την αλήθεια, τις λήξεις των προγραμμάτων/προσφορών δεν τις έχω ψηλά στις αιτίες για αναβάθμιση της εφαρμογής, ακριβώς λόγω της δυνατότητας για απενεργοποίηση που έχω βάλει στις ρυθμίσεις...

επίσης στο widget, το πλαίσιο του κόβει λίγο πιο πάνω απ όσο πρέπει και δεν φαίνεται το "Πακ SMS 0SMS"

ναι, το έχω υπόψη το πρόβλημα, αλλά thanx για την αναφορά/επιβεβαίωση!

Το πρόγραμμα δεν υπάρχει μεν για νέες ενεργοποιήσεις, αλλά όσοι έχουν κάνει αρκετά αργά την ενεργοποίηση, έχουν ακόμη υπόλοιπο και έτσι το myWhatsup τους το δείχνει... εγώ πχ είμαι ένας από αυτούς ;)

Αυτό που μπορείς πάντως να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις το συγκεκριμένο υπόλοιπο αν έχει πλέον σε εσένα λήξει :).

Παράλληλα, για να πω την αλήθεια, τις λήξεις των προγραμμάτων/προσφορών δεν τις έχω ψηλά στις αιτίες για αναβάθμιση της εφαρμογής, ακριβώς λόγω της δυνατότητας για απενεργοποίηση που έχω βάλει στις ρυθμίσεις...

ξέχασα να πώ πως τώρα αντί για αυτήν την προσφορά υπάρχει αυτή που ειναι με 1200 λεπτά και 1200 μηνύματα, καθώς και μια με 600 λεπτά.. δεν τα έχω δεί ακόμα, αλλά δες τα μήπως τα θέλει κόσμος.

Καλή συνέχεια ;)

ξέχασα να πώ πως τώρα αντί για αυτήν την προσφορά υπάρχει αυτή που ειναι με 1200 λεπτά και 1200 μηνύματα, καθώς και μια με 600 λεπτά.. δεν τα έχω δεί ακόμα, αλλά δες τα μήπως τα θέλει κόσμος.

Καλή συνέχεια ;)

δεν το έχω εξαντλήσει, αλλά υπάρχει περίπτωση να υποστηρίζονται από το υπάρχον myWhatsup... απλά θα είναι λάθος ο τίτλος τους... Αν έχεις ενεργοποιήσει τη νέα προσφορά, δοκίμασε και πες μας μήπως δουλεύει ;)

• 2 weeks later...
Δεν τα υποστηρίζει σε μένα...Γιατί έχουμε τα 600 που δίνουν δωρεάν με την ανανέωση και τα 1200+1200 που μπαίνουν με το PLUS...Όποτε θα πρέπει να κοιτάξεις να τα ξεχωρήσεις! :)

Δεν τα υποστηρίζει σε μένα...Γιατί έχουμε τα 600 που δίνουν δωρεάν με την ανανέωση και τα 1200+1200 που μπαίνουν με το PLUS...Όποτε θα πρέπει να κοιτάξεις να τα ξεχωρήσεις! :)

ναι, πρέπει να το ψάξω ;)

Και μια βοήθεια απο κάποιον που να έχει ήδη ενεργοποιημένο το νέο 1200 αλλά να έχει λάβει κ τα 600' λόγω ανανέωσης: τι sms έρχονται με "Υ" στο 1313;

Βλέπω πχ σε μένα που δεν έχω ενεργό ούτε τα 600' (5€) ούτε τα 1200' (7€) ότι έρχονται 2 sms, το ένα λέγοντας ότι έχω δωρεάν λόγω ανανέωσης και ένα που λέει ότι ΔΕΝ έχω δωρεάν...

Edited by hypest

Εγώ τα έχω και τα 2 ενεργοποιημένα και μου έρχονται 2 sms...Το 1ο ενημερώνει για τα δωρεάν 600' από την ανανέωση των 10€ και το 2ο για το plus...

Βλέπω πχ σε μένα που δεν έχω ενεργό ούτε τα 600' (5€) ούτε τα 1200' (7€) ότι έρχονται 2 sms, το ένα λέγοντας ότι έχω δωρεάν λόγω ανανέωσης και ένα που λέει ότι ΔΕΝ έχω δωρεάν...

Και σε εμένα 2 τέτοια SMS έρχονται. Επίσης, αν πάρω από το Reloadit δωρεάν SMS μου έρχεται και ένα τρίτο που λέει πόσα έχω δωρεάν από το reloadit.

Ανανέωσα την εφαρμογή (v0.8.16) ώστε να υποστηρίζει τον δωρεάν χρόνο ομιλίας από το δώρο της απλής ανανέωσης...

Συγχαρητήρια

Να κάνω όμως μια δυο παρατηρήσεις.. (λεγε με και feedback :P)

Λοιπόν, μήπως καταρχήν γίνεται να μας αναναιώνεται η ενημέρωση χωρίς όμως να μας έρχονται μηνύματα του τύπου:

"Απο το Whats Up Reload It εχεις 268 SMS προς όλο τον κόσμο του Whatsup"

και

"Θέλεις να έχεις 600 SMS προς όλη τη Whatsup παρέα; Στείλε τώρα SMS600 στο 1313 και 600 SMS θα είναι δικά σου μόνο με 5€"

και

"Το επιλεγμένο πακετο Cosmote Internet on the phone έληξε"

Ξέρω οτι μπορώ να απενεργοποιήσω το CIOTP αλλά είναι λίγο σπαστικό να έρχονται μηνύματα για κάτι που στην ουσία η τιμή του θα έπρεπε να είναι μηδέν (ή έχει αριθμό, όπως στο παραδειγμά μου "268 SMS"). Και μελλοντικά ίσως να βάλω το ιντερνετ δώρο απο την Reload It προσφορά.. οπότε ρωτάω μήπως γίνεται κάτι τέτοιο;

ΥΓ. τα δύο πρώτα μηνύματα έρχονται απο την WhatsUp και το τελευταίο απο την Cosmote

Επίσης η ενημέρωση για την ετικέτα "Δώρο 1500" δεν ολοκληρώνεται ποτέ και γράφει άγνωστο - άγνωστο. Δεν έχω βάλει την νέα προσφορά με τα 1200 μηνύματα και λεπτά αλλά απορώ που δεν ολοκληρώνεται αναγράφοντας κάτι, πχ "δεν υπάρχει προσφορά". Θα μπορούσε να υπάρχει όριο αναμονής πχ μιας ώρας και μετά να ενημερώνεται απο το πρόγραμμα. Ο λόγος είναι πως αν βάλει κάποιος 10 ευρώ όπως εγώ, δεν θα έχει την προσφορά, αλλά αν μελλοντικά βάλει 20 ευρώ θα την έχει, και θα πρέπει να θυμάται να ενεργοποιήσει την ενημέρωση για την συγκεκριμένη ετικέτα.

Το Call Them All έχει ενημέρωση χωρίς όμως να δίνει ημερομηνία λήξεως (άγνωστο) και έχει τιμή 0' ενώ έχω την προσφορά των 600 λεπτών προς όλους του WhatsUp (εφόσον "έβαλα" 10 ευρώ στην κάρτα Whatsup)

Παρομοίως η ενημέρωση της ετικέτας "Πακέτα SMS" ολοκληρώνεται μεν, αλλά μου δείχνει τιμή 0SMS ενώ έχω πάρει την προσφορά απο το Reload It που δίνει 300 SMS προς όλους του WhatsUp.

Καλή συνέχεια

Edited by ipnotistis

Συγχαρητήρια

Να κάνω όμως μια δυο παρατηρήσεις.. (λεγε με και feedback :P)

ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις ipnοtistis!

Πριν σχολιάσω πιο αναλυτικά το post σου, να πω μερικά γενικά:

* Το myWhatsup (όπως και τα αντίστοιχα που έφτιαξα για τα άλλα δίκτυα), στέλνει τα SMS των ερωτήσεων και προσπαθεί να βγάλει όσο νόημα μπορεί από τις απαντήσεις οι οποίες μάλιστα μπορεί να καθυστερήσουν να έρθουν ή να μην έρθουν καθόλου.

* Προσπαθεί να "προστατέψει" όσο γίνεται και τον χρήστη, κυρίως προσπαθώντας να μου του δίνει λάθος συμπεράσματα και πληροφορίες.

* Η εφαρμογή αφήνει να φανούν στον χρήστη όποια SMS δεν γίνονται κατανοητά ή δεν αναμένεται η άφιξη τους ώστε να μην κρυφτεί πληροφορία από τον χρήστη

* Κάποια απαντητικά SMS έρχονται μαζί, ως απάντηση στην ίδια όμως SMS ερώτηση και έτσι αν δεν είναι ενεργοποιημένο το αντίστοιχο υπόλοιπο στις ρυθμίσεις τότε αφήνεται να φανεί στον χρήστη

* Για κάποια απαντητικά SMS, ο ερχομός τους περιέχει την χρήσιμη πληροφορία, αλλά ο μη ερχομός τους έχει πολλαπλή ερμηνεία και έτσι επιλέγω να μην τα υποστηρίξω

Με αυτά υπόψη, δες τις παρακάτω απαντήσεις μου :)

Λοιπόν, μήπως καταρχήν γίνεται να μας αναναιώνεται η ενημέρωση χωρίς όμως να μας έρχονται μηνύματα του τύπου:

"Απο το Whats Up Reload It εχεις 268 SMS προς όλο τον κόσμο του Whatsup"

Το SMS αυτό έρχεται μόνον όταν ο χρήστης έχει κάνει "ReloadIt" επιλέγοντας SMS για δώρο, ενώ αλλιώς δεν έρχεται καθόλου. Έτσι, δεν μπορώ να προσθέσω υποστήριξη για αυτό καθώς το να μην έρθει το sms μπορεί να σημαίνει ή ότι καθυστερεί το δίκτυο να την στείλει ή ότι έχουν τελειώσει αυτά τα δωρεάν SMS. Παράλληλα, το sms αυτό έρχεται μαζί με άλλα ως απάντηση στο SMS "Y" στο 1313 και έτσι αν υπάρχει ενεργό κάποιο υπόλοιπο που στηρίζεται στο "Υ" στο 1313, τότε αναγκαστικά έρχεται και το sms του "ReloadIt".

"Θέλεις να έχεις 600 SMS προς όλη τη Whatsup παρέα; Στείλε τώρα SMS600 στο 1313 και 600 SMS θα είναι δικά σου μόνο με 5€"

Αυτό είναι ενημερωτικό/διαφημιστικό sms της Cosmote και δεν εμπίπτει σε αυτά που πρέπει να "χωνεύει" το myWhatsup :)

"Το επιλεγμένο πακετο Cosmote Internet on the phone έληξε"

Αυτό το SMS θα έπρεπε πάντα να "χωνεύεται" αν είναι ενεργοποιημένο το CIOTP στις ρυθμίσεις. Αν επιμένει να διαφεύγει, τότε ίσως πρόκειται για bug του myWhatsup!

Και μελλοντικά ίσως να βάλω το ιντερνετ δώρο απο την Reload It προσφορά.. οπότε ρωτάω μήπως γίνεται κάτι τέτοιο;

Τα MBs μέσω ReloadIt, αν δεν κάνω λάθος απλά προστίθενται στο υπόλοιπο του CIOTP οπότε κ δεν έρχεται ξεχωριστό SMS όπως αυτό για τα ReloadIt SMS.

Επίσης η ενημέρωση για την ετικέτα "Δώρο 1500" δεν ολοκληρώνεται ποτέ και γράφει άγνωστο - άγνωστο.

To πιθανότερο είναι ότι σου έχει ήδη λήξει αυτή η προσφορά, οπότε δυστυχώς και δεν έρχεται πότε απάντηση. Η λεπτομέρεια είναι ότι το myWhatsup δεν ρωτάει συγκεκριμένα για αυτό το υπόλοιπο μια και είναι στην ίδια ερώτηση όπως του CallThemAll ("Y" στο 1313). Αυτό που πρέπει να κάνεις στην περίπτωση σου είναι απλά να απενεργοποιήσεις το "Προσφορα 1500" από τις ρυθμίσεις..

Δεν έχω βάλει την νέα προσφορά με τα 1200 μηνύματα και λεπτά αλλά απορώ που δεν ολοκληρώνεται αναγράφοντας κάτι, πχ "δεν υπάρχει προσφορά".

καλή πρόταση, αλλά θα έπρεπε να κάθομαι να ελέγχω μέχρι πότε έχουν πει οι εταιρίες ότι ίσχύει κάθε προσφορά ή έχει πάρει τυχών παράταση... Δύσκολα θα το κάνω χωρίς να βρω τον μπελά μου από τους χρήστες που θα στηριχτούν στην ίσως λανθασμένη πληροφόρηση μου!

Θα μπορούσε να υπάρχει όριο αναμονής πχ μιας ώρας και μετά να ενημερώνεται απο το πρόγραμμα. Ο λόγος είναι πως αν βάλει κάποιος 10 ευρώ όπως εγώ, δεν θα έχει την προσφορά, αλλά αν μελλοντικά βάλει 20 ευρώ θα την έχει, και θα πρέπει να θυμάται να ενεργοποιήσει την ενημέρωση για την συγκεκριμένη ετικέτα.

Η εφαρμογή δεν μπορεί να γνωρίζει αν κάποια υπηρεσία/κλπ είναι πραγματικά ενεργοποιημένη στο νούμερο σου. Αν οι εταιρίες δώσουν κάποιο τέτοιο API, τότε ευχαρίστως θα το υλοποιήσω ;)

Το Call Them All έχει ενημέρωση χωρίς όμως να δίνει ημερομηνία λήξεως (άγνωστο) και έχει τιμή 0' ενώ έχω την προσφορά των 600 λεπτών προς όλους του WhatsUp (εφόσον "έβαλα" 10 ευρώ στην κάρτα Whatsup)

Σωστό είναι αυτό και οφείλεται στο ότι τα 600' της λόγω απλής ανανέωσης, έρχονται σε διαφορετικό απαντητικό SMS, ενώ παράλληλα έρχεται και η απάντηση για το CallThemAll η οποία αναφέρει ότι δεν έχεις δωρεάν χρόνο! Βάλε στις ρυθμίσεις του myWhatsup να μην κρύβονται οι απαντήσεις και δες και μόνος σου! Το έχουν κάνει λίγο άστα να πάνε στο σύστημα των απαντήσεων τους...

Παρομοίως η ενημέρωση της ετικέτας "Πακέτα SMS" ολοκληρώνεται μεν, αλλά μου δείχνει τιμή 0SMS ενώ έχω πάρει την προσφορά απο το Reload It που δίνει 300 SMS προς όλους του WhatsUp.

Eπίσης είναι σωστό και αυτό! Είναι διαφορετικές ερωτήσεις και απαντήσεις αυτά τα δύο!

Καλή συνέχεια

ευχαριστώ και σόρρυ για τη μεγάλη απάντηση ;)

Μπορείς να συμπεριλάβεις και μια επιλογή για το plus χωριστά από το call them all?

Μεγάλη απάντηση στο μεγάλο μου ποστ!.. ;)

Μου φαίνεται οτι σε έχει συνεπάρει τόσο πολύ ο δυαδικός κόσμος του on/off που γράφεις με παρόμοιο τρόπο στις απαντήσεις σου!

χε χε..

Μου φαίνεται ότι οι εταιρείες δεν έχουν να κάνουν τίποτα άλλο παρά να σε προσλάβουν εκείνες.. γιατι οι δικοί τους μου φαίνεται δεν έχουν μεγάλη φαντασία (βλ. και τις απαντήσεις των ερωτημάτων του 1313)

Καλό βράδυ!

Μπορείς να συμπεριλάβεις και μια επιλογή για το plus χωριστά από το call them all?

το κοιτάω γενικά ;)

Μου φαίνεται ότι οι εταιρείες δεν έχουν να κάνουν τίποτα άλλο παρά να σε προσλάβουν εκείνες..

:X

συμφορουμίτες, ανανέωσα το myWhatsup (v0.8.18) ώστε να υποστηρίζει τα 1200' και 1200sms του CallThemAllPlus.

Δεν έχω μπορέσει όμως να κάνω όσες δοκιμές θα ήθελα, οπότε αν δείτε πρόβλημα, ανεφέρετε το please :)

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση!

Καλησπερα! Ενω προχθες που εκανα ενημερωση στην εφαρμογη λειτουργησαν ολα οκ και ηρθε μονο ενα sms απο το δωρο του reload it, σημερα δεν ενημερωεται σωστα το call them all και ερχονται 5-6 μνμ απο ολες τις υπηρεσιες.υπολοιπο,μνμ,ιντερνετ.. Αλλαξε κατι;

Xperia MiniPro/Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Καλησπερα! Ενω προχθες που εκανα ενημερωση στην εφαρμογη λειτουργησαν ολα οκ και ηρθε μονο ενα sms απο το δωρο του reload it, σημερα δεν ενημερωεται σωστα το call them all και ερχονται 5-6 μνμ απο ολες τις υπηρεσιες.υπολοιπο,μνμ,ιντερνετ.. Αλλαξε κατι;

Xperia MiniPro/Tapatalk

δεν άλλαξε κάτι, αλλά στη παρούσα υλοποίηση, με πολλά υπόλοιπα ενεργά, το myWhatsup καθυστερεί λίγο την επεξεργασία και τα SMS αφήνονται κ πηγαίνουν στη μαμίσια messaging app. Το φαινόμενο είναι πιο αισθητό στα λίγο πιο αργά devices...