hypest Δημ. September 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Γεια σας φίλοι! Long time, no talk, το ξέρω... συγγνώμη για αυτό :( Η ανάπτυξη της εφαρμογής πρακτικά έχει παγώσει... λίγο ο network operator (*osmote) και λίγο το KitKat με την "default SMS app" λογική του με έχουν χαλάσει... Ίσως κάποια στιγμή τη ξαναπιάσω, who knows! Στο μεταξύ, όποιος θέλει μπορεί να ρίξει μια ματιά στον βασικό πηγαίο κώδικα της που ανέβασα πριν λίγο στο github μου ;) https://github.com/hypest/PrepaidTextAPI Enjoy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Έλα φίλε!!!! Η cosmote sucks, το ξέρουμε, kitkat δεν έχω και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς... Σε ευχαριστούμε για τον πηγαίο κώδικα, αλλά δεν το έχω το θέμα. Προσωπικά, θα ήθελα update σαν τρελός. Να φανταστείς, ακόμη και τώρα που δεν δουλεύει κανονικά, την χρησιμοποιώ και μετά μπαίνω στα μνμτα και βλέπω τα υπόλοιπά μου. Αν με το καλό την ξαναπειάσεις, θα ήθελα να σου υπενθυμίσω δύο features που είχα ζητήσει κάποτε: Πρώτον, να έχει μια δυνατότητα για αυτόματη ενημέρωση ανά χρονικό διάστημα που ορίζουμε. Και δεύτερον, ενημέρωση για το πότε λήγει το πακέτο whatsup που βάλαμε. Πότε τελειώνει ο μήνας του, κατάλαβες, ε? Σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων και καλώς ήρθες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts