Jump to content

Android app για διαχείριση του What'sUp

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφορουμίτες, ανανέωσα σήμερα το myWhatsup (v0.10.1) με βασικές αλλαγές το νέο UI και την εμφάνιση μέσα στο myWhatsup των επιπλέον πληροφοριών που μπορεί να περιέχει η απάντηση από τη Cosmote. Για παράδειγμα, η απάντηση για το CallThemAll περιέχει προωθητικό μήνυμα από την Cote για αγορά SMS. Με αυτή την αλλαγή, το SMS πλέον δεν χρειάζεται να αφήνεται να πηγαίνει στο "νορμάλ" SMS inbox.

Παρενθετικά, να σημειώσω ότι φαίνεται εδώ και καιρό η Cote να μην στέλνει καν απάντηση για το CallThemAll (τουλαχιστόν) αν αυτό δεν είναι ενεργοποιημένο για τον τρέχοντα μήνα :(. Παλαιότερα ερχόταν απάντηση, οπότε δεν έμοιαζε να είναι κολλημένη η αντίστοιχη ενημέρωση!

Το διόρθωσες??? :/

amoramor, αν θες δοκίμασε τη νέα έκδοση μήπως και δεν σου δημιουργεί το θέμα. Βέβαια, με το φόβο μήπως πάλι εμφανίζεται κ χρειάζεται restore, θα κατανοήσω αν δεν το δοκιμάσεις!!

• Απαντήσεις 251
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ καλή η νέα εμφάνιση και η αναβάθμιση!! Μπράβο! Σε κάποια φάση σκεφτόμουν ότι την παράτησες! Δουλεύει πολύ καλύτερα από πριν.. Να σε ρωτήσω: έχεις βγάλει την κατηγορία για τα bonus ανανέωσης.. τα δείχνει κάπου και δεν τα βλέπω? Δεν βλέπω ούτε τα δωρεάν λεπτά ομιλίας ούτε αν μου έχουν λήξει τα sms..

HTC Desire/Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Πολύ καλή η νέα εμφάνιση και η αναβάθμιση!! Μπράβο! Σε κάποια φάση σκεφτόμουν ότι την παράτησες! Δουλεύει πολύ καλύτερα από πριν..

thanx, χαίρομαι που το νέο UI/UX σου αρέσει. Το είχα φτιάξει αρκετό καιρό τώρα για το myF2G και ήταν ώρα να περαστεί και στο myWhatsup...

Να σε ρωτήσω: έχεις βγάλει την κατηγορία για τα bonus ανανέωσης.. τα δείχνει κάπου και δεν τα βλέπω? Δεν βλέπω ούτε τα δωρεάν λεπτά ομιλίας ούτε αν μου έχουν λήξει τα sms..

Ναι, το αφαίρεσα προσωρινά γιατί είναι ένα από τα υπόλοιπα για τα οποία η cote πλέον δεν στέλνει ΚΑΝ απάντηση αν δεν είναι "ενεργά". Αν όμως τουλάχιστον εσύ τα χρησιμοποιούσες νορμάλ πριν, τότε να τα επαναφέρω άμεσα... Πες μου απλά αν όπως ήταν πριν σου ερχόντουσαν σωστά....

thanx, χαίρομαι που το νέο UI/UX σου αρέσει. Το είχα φτιάξει αρκετό καιρό τώρα για το myF2G και ήταν ώρα να περαστεί και στο myWhatsup...

Ναιιι, το είχα δει κι ήθελα κι εγώ για μας του What's up!!! :)

Ναι, το αφαίρεσα προσωρινά γιατί είναι ένα από τα υπόλοιπα για τα οποία η cote πλέον δεν στέλνει ΚΑΝ απάντηση αν δεν είναι "ενεργά". Αν όμως τουλάχιστον εσύ τα χρησιμοποιούσες νορμάλ πριν, τότε να τα επαναφέρω άμεσα... Πες μου απλά αν όπως ήταν πριν σου ερχόντουσαν σωστά....

Όντως, δεν στέλνει αν δεν είναι! Σε αυτό έχεις δίκιο.. Τα λεπτά ομιλίας έρχονταν σωστά.. Οπότε ναι, θα ήθελα να επιστρέψουν.. Υπάρχει η δυνατότητα να φαίνεται και πότε λήγουν?? (αν φαινόταν και πριν και δεν το θυμάμαι, οκ, πες ότι δεν το 'πα!)..

Απλώς ούτε πριν ούτε τώρα βλέπω τα SMS από το reaload it.. υπάρχει δυνατότηα γι' αυτό? :)

Και εγώ δοκίμασα την νέα έκδοση. Θα ήθελα να επιστρέψει η ενημέρωση για τα δωρεάν λεπτά με κάθε ανανέωση και πότε λήγουν. Το SMS ενημέρωσης έρχεται κανονικά... "ΑΠΟ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΧΕΙΣ 507' ΠΡΟΣ WHATS UP ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 27/06/2011"

Δημοσιοποίησα νέα έκδοση (v0.10.3) στην οποία επανέφερα το ΔώροΑνανέωσης. Από default είναι απενεργοποιημένο (για νέες εγκαταστάσεις), οπότε μια επίσκεψη στις ρυθμίσεις του myWhatsup είναι προτεινόμενη..

Μια υποσημείωση: H Cote άλλαξε κ τη "σημασία" των "YPOL" και "Y" στο 1313 ώστε πλέον και τα δύο προκαλούν ερώτηση και του CallThemAll και του ΔώρουΑνανέωσης.... Παλαιότερα το CallThemAll γινόταν με "YPOL" και το ΔώρουΑνανέωσης με "Y" στο 1313. Το αποτέλεσμα είναι ότι ακόμη και να απενεργοποιήσει κάποιος από τις ρυθμίσεις το ΔώροΑνανέωσης πχ, αν παρόλ'αυτα είναι ενεργό εκείνον τον μήνα, τότε η ερώτηση για το CallThemAll θα προκαλέσει και την απάντηση από το ΔώροΑνανέωσης. Η απάντηση αυτή θα εμφανιστεί στο νορμάλ SMS inbox.

Από επιλογή δεν κρύβω αυτή την "επιπλέον" απάντηση, πάντα στη φιλοσοφία ότι ο χρήστης πρέπει να μην χάνει ποτέ πληροφορία...

have fun,

hypest

Ευχαριστούμεεε!

Εγώ δεν έχω ενεργοποιημένο το CallThemAll, έχω το δώρο ανανέωσης και με ενημέρωση ανανεώθηκε αμέσως ο χρόνος στην εφαρμογή κανονικά αλλά μετά από λίγο ήρθαν και 2 sms: ένα από το 1313 που έλεγε το κλασικό "το αίτημά σας καταχωρήθηκε" κι άλλο ένα που μου έλεγε για το δώρο ανανέωσης το οποίο είχε ήδη ενημερωθεί στην εφαρμογή..

Anyway! Much better!:):)

...αλλά μετά από λίγο ήρθαν και 2 sms: ένα από το 1313 που έλεγε το κλασικό "το αίτημά σας καταχωρήθηκε" κι άλλο ένα που μου έλεγε για το δώρο ανανέωσης το οποίο είχε ήδη ενημερωθεί στην εφαρμογή..

Anyway! Much better!:):)

χμ, δοκίμασε θα έλεγα να κάνεις διαγραφή των δεδομένων της εφαρμογής (από τη διαχείριση εφαρμογών του Android) και ξαναδοκίμασε.

Επίσης, αν δεν είναι πρόβλημα, γράψε μου το SMS που σου έρχεται, μήπως και έχει διαφορετική δομή από αυτή που περιμένει το myWhatsup...

χμ, δοκίμασε θα έλεγα να κάνεις διαγραφή των δεδομένων της εφαρμογής (από τη διαχείριση εφαρμογών του Android) και ξαναδοκίμασε.

Επίσης, αν δεν είναι πρόβλημα, γράψε μου το SMS που σου έρχεται, μήπως και έχει διαφορετική δομή από αυτή που περιμένει το myWhatsup...

Το είχα κάνει.. τώρα το έκανα και reinstall. Έκανα μια ενημέρωση και δείχνει ΟΚ. Νομίζω πριν είχα κάνει μεμονωμένα μόνο για το δώρο ανανέωσης. Όχι, δεν είναι πρόβλημα να γράψω το SMS, αν και όταν το ξανακάνει θα το ποστάρω για να μην αρχίσω τώρα δοκιμές!;) Ίσως έχει να κάνει και με τη συμπεριφορά των μνμ που συζητούσαμε και παλαιότερα από την cosmote. Πάντως πολύ καλύτερη η νέα δομή :)

Edit: Ενεργοποιώντας το SMSThemAll 300, στην κατηγορία πακέτα SMS εξακολουθεί να δείχνει 0 και η ενημέρωση γίνεται με το ακόλουθο μήνυμα -κανονικά στα εισερχόμενα:

EXEIΣ 300 SMS ΠPOΣ OΛH THN WHAT'S UP ΠAPEA ΠOY ΛHΓOYN ΣTIΣ 16/07/2011. ΣTEIΛE SMS30 ΣTO 1313 ΓIA 30 SMS ΠPOΣ EΘNIKA ΔIKTYA ΓIA 24 ΩPEΣ.MONO ME 1€

Και μετά έρχεται και 2ο για το ίδιο πράγμα ως εξής:

EXEIΣ 300 SMS ΠPOΣ OΛO TON KOΣMO TOY WHAT'S UP ΠOY ΛHΓOYN ΣTIΣ 17/07/2011.

Μάλλον έρχεται σε 2 μηνύματα απάντηση για το ίδιο πράγμα.. Τα έχουν κάνει με τα απαντητικά στην κοσμοτέ να μην πω πως!!!

Έκανα μια ενημέρωση και δείχνει ΟΚ.... Πάντως πολύ καλύτερη η νέα δομή :)

ωραία :)

Ενεργοποιώντας το SMSThemAll 300, στην κατηγορία πακέτα SMS εξακολουθεί να δείχνει 0

Η αλήθεια είναι ότι έχω γράψει λάθος τον "τίτλο" και δεν θα έπρεπε να το λέω "Πακέτα SMS". Ο σωστός τίτλος είναι "SMS Choice" και είναι τελείως διαφορετικά από το SMSThemAll. Το SMSThemAll δεν υποστηρίζεται από το myWhatsup αυτή τη στιγμή και η ερώτηση για το υπόλοιπο τους δυστυχώς βλέπω γίνεται με το ήδη υπερφορτωμένο "Υ" στο 1313! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όταν θα ενημερώνεις το ΔωροΑνανέωσης, θα σου έρχεται και το υπόλοιπο των SMSThemAll (στο νορμάλ SMS inbox όμως :( )

• 2 weeks later...

Σήμερα μου έληξε το δώρο ανανέωσης του whatsup και 'οταν πατάω ενημέρωση αντί να μου βγάλει μηδεν μένει κολλημένο το κυκλάκι. Μπορεί να γίνει κάτι;

Επίσης μαι και σκέφτομαι να μεταφερθώ στον cosmokarta για να χρησιμοποιήσω το 1 λεπτό το λεπτό μήπως μπορεί να γίνει ώστε αν φαίνεται και το υπόλοιπο της κοσμοκάρτας;

Σήμερα μου έληξε το δώρο ανανέωσης του whatsup και 'οταν πατάω ενημέρωση αντί να μου βγάλει μηδεν μένει κολλημένο το κυκλάκι. Μπορεί να γίνει κάτι;

Δυστυχώς, αυτό το SMS ενημέρωσης υπολοίπου (όπως και άλλα της Cosmote), δεν έρχονται καθόλου ώστε να σου πουν ότι "έληξαν". Έτσι, ούτε το myWhatsup έχει ασφαλή τρόπο ξεχωρίσει ότι έληξαν ή απλά καθυστερούν να έρθουν ώστε να σου γράψει μηδέν ή κάτι άλλο. Παλαιότερα, τέτοια SMS δεν τα υποστήριζα καν ακριβώς για να μη γίνεται αυτό το "μπέρδεμα". Πλέον κάποια τα υποστηρίζω μετά από απαίτηση πολλών φίλων χρηστών και επειδή είναι πράγματι χρήσιμα.

Επίσης μαι και σκέφτομαι να μεταφερθώ στον cosmokarta για να χρησιμοποιήσω το 1 λεπτό το λεπτό μήπως μπορεί να γίνει ώστε αν φαίνεται και το υπόλοιπο της κοσμοκάρτας;

Προς το παρόν όχι, δεν έχω προσθέσει υποστήριξη για SMS της cosmokarta...

• 4 weeks later...
Έμενα δεν μου κάνει ανανέωση...Σκαλώνει μετά την αναβάθμιση της εφαρμογής... :/
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Έμενα δεν μου κάνει ανανέωση...Σκαλώνει μετά την αναβάθμιση της εφαρμογής... :/

Έχεις μήπως εγκατεστημένο GoSMS Pro ή κάποιο άλλο app για SMS; Αν ναι, τσέκαρε τις ρυθμίσεις ώστε να αφήνει να παίρνουν κ άλλες εφαρμογές τα SMS :)

Πχ, στο GoSMS, η ρύθμιση "Disable other message notification" πρέπει να είναι disabled ώστε να πηγαίνουν στο myWhatsup οι απαντήσεις!

Το Handcent έχω... Έχει τέτοια επιλογή???
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Το Handcent έχω... Έχει τέτοια επιλογή???

Για το Handcent δεν ξέρω... για το GoSMS είμαι 100% σίγουρος μια και το έχω δει εγώ ο ίδιος. Ψάξε λίγο και το Handcent μήπως και έχει παρόμοια/ύποπτη επιλογή ;)

Μπορείς να ρίξεις και εσύ μια ματιά? :)

Δοκιμασα με το handcent και δεν βλεπω προβλημα στο myWhatsup. Οποτε αν θες δοκιμασε εκκαθαριση των δεδομενων της εφαρμογης στη διαχειριση εφαρμογων του android.

Δοκιμασε κ να βαλεις τη sim σου σε ασχετη συσκευη κ δες αν σου ερχονται απαντησεις απο τη cote. Εχει συμβει κ σε μενα να εχει "κολησει" το νουμερο μου κ να ερχονται καν απαντησεις...

Να προσθέσω ότι κι εγώ με Handcent και Xperia MiniPro δεν έχω πρόβλημα με το myWhatsup. Ενημερώνεται. Εκτός, βέβαια, από Callthemall ή Reloadit το οποίο έχει λήξει και δεν έρχεται sms από cosmote -το έχει πει κι ο hypest σε προηγούμενο ποστ - όπότε μένει στο σημάδι της ανανέωσης.

Τώρα είναι οκ!Ευχαριστώ!!!

• 3 weeks later...
Το προγραμμα απο τη στιγμη που εκανα την αναβαθμιση του x10 σε 2.3.3 σταματησε να λειτουργει και ολα τα υπολοιπα τα εμφανιζει αγνωστα. Τι μπορω να κανω για να δουλεψει ξανα;

Το προγραμμα απο τη στιγμη που εκανα την αναβαθμιση του x10 σε 2.3.3 σταματησε να λειτουργει και ολα τα υπολοιπα τα εμφανιζει αγνωστα. Τι μπορω να κανω για να δουλεψει ξανα;

χμ, δεν ξέρω κάτι σχετικό με 2.3.3, αλλά είσαι σίγουρος ότι μόνο αυτό άλλαξες; Πχ, μήπως έκανες αναβάθμιση ή εγκατάσταση και κάποια άλλη εφαρμογή για SMS, όπως το GoSMS;

χμ, δεν ξέρω κάτι σχετικό με 2.3.3, αλλά είσαι σίγουρος ότι μόνο αυτό άλλαξες; Πχ, μήπως έκανες αναβάθμιση ή εγκατάσταση και κάποια άλλη εφαρμογή για SMS, όπως το GoSMS;

Μετα απο αρκeτο ψαξιμο το προβλημα που δημιουργειται ειναι οτι μπλοκαρει τα sms. Οταν ξαναπερασα τη 2.3.3 και δεν το εγκατεστησα ολα δουλευαν σωστα, μπορουσα να στειλω κανονικα sms