Jump to content

[Επίσημο] Motorola EX115

Cool_J
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ΕΧ115 έχει πολύ καλή τιμή και πληκτρολόγιο QWERTY

Βρήκα ένα ωραίο review εδώ

Δυστυχώς δεν είναι dual SIM standby. Μπορεί να δέχεται μία κλήση ανά SIM και όχι ταυτόχρονα. (επειδή είμαι κολλημένος με την συγκεκριμένη ιδιότητα)

Edited by bomber21

The phone has both SIMs active at all times. One can receive calls on both sim cards and can select the sim card to make outgoing calls or outgoing messages. The sim selection can be done in the settings menu.

When on a call from SIM1; SIM2 is not reachable or switched off. But if your using SIM1 and get another call simultaneously on SIM1 it becomes a waiting call automatically.

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι μπορείς να δέχεσαι κλήσεις και από τις δύο SIM κάρτες όταν το τηλέφωνο είναι αναμμένο και δε μιλάς κάπου αλλά όταν μιλάς με μία από τις δύο κάρτες μπορείς να δέχεσαι κλήσεις (σε αναμονή) μόνο από αυτήν που χρησιμοποιείς εκείνη τη στιγμή. Πιθανότατα αυτός που σε τηλεφωνεί στην άλλη κάρτα θα ακούει μήνυμα ότι είσαι εκτός δικτύου ή ότι έχεις τη συσκευή κλειστή.

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι μπορείς να δέχεσαι κλήσεις και από τις δύο SIM κάρτες όταν το τηλέφωνο είναι αναμμένο και δε μιλάς κάπου αλλά όταν μιλάς με μία από τις δύο κάρτες μπορείς να δέχεσαι κλήσεις (σε αναμονή) μόνο από αυτήν που χρησιμοποιείς εκείνη τη στιγμή. Πιθανότατα αυτός που σε τηλεφωνεί στην άλλη κάρτα θα ακούει μήνυμα ότι είσαι εκτός δικτύου ή ότι έχεις τη συσκευή κλειστή.

Ναι το ίδιο πράγμα λέμε :)

Όταν χρησιμοποιείται η μία εκ των δύο SIM η άλλη φαίνεται ότι είναι κατελλημένη. Στα περισσότερα dual SIM της Samsung δεν γίνεται αυτό (μπορείς να δεχτείς κλήσεις κανονικά - φαίνεται ποιος σε καλεί στην δεύτερη γραμμή).

Μπορείς να δεις και αυτό

για να καταλάβεις τι εννοώ.

Τα είδα και δοκίμασα σήμερα στο Multirama του Πειραιά, το ΕΧ115 μου άρεσε πάρα πολύ, η οθόνη του είναι πολύ ευκρινής και το πληκτρολόγιο πάρα πολύ βολικό. Εξίσου και η οθόνη του ΕΧ128 είναι πολύ καλή αλλά, τα είδα σε κλειστό χώρο και όχι στο φώς της ημέρας.

Εντέλει, αγόρασα το GT-C6112.. :p

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Δεν έχει ούτε καν τα βασικά!

Δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον υπολογιστή παρα μονο με bt, ταυτότητες κουδουνιών έχει ελάχιστες (τρεις ή πέντε), όταν έχεις αναπάντητη ή μήνυμα που δεν το είδες, δεν χτυπά υπενθύμιση πως ήρθε κάτι (όπως σε όλα της motorola μέχρι τώρα), τι να πω..

Κρίμα τα λεφτά που έδωσα..

Κι αφου έχει τόσο χαμηλή πελατειακή βάση, κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί του, οπότε πάει και η ελπίδα μήπως και φτιάξουμε κάτι..

Scotty, beam us up.

Σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι;

ex115

έχoντας το samsung B5722 βαρέθηκα τα αφής κι ειπα να κάνω μια αλλαγή. Τι την ήθελα :wacko:

Τα motorola ήταν μεγάλη αγάπη, αλλά απ' ο,τι βλεπω στο "ήταν" θα παραμείνουν.

Scotty, beam us up.

• 5 weeks later...
Εγώ πάλι,το πήρα πριν 15 μέρες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Ας μην ξεχνάμε και την τιμή του.Όντως έχει κάποιες "ομορφιές" αλλά σαν τηλέφωνο είναι πολύ τίμιο για το κόστος αγοράς του.Το μόνο που με εκνεύρισε είναι η έλλειψη επικοινωνίας με PC γιατί είχα καλομάθει με τα S.E. αλλά και η ανεξήγητη απώλεια αριθμών απο τις sim.Μου λείπουν τουλάχιστον 10-20 τηλέφωνα.Κατα τ'αλλα,για τα λεφτά του,είμαι ευχαριστημένος.

• 1 month later...
απο δω

Battery: Standard battery, Li-Ion 930 mAh

Stand-by: Up to 250 h

Talk time: Up to 3 h 20 min

τοσο μαπα μπαταρια?υποτιθεται τα δικαρτα τα παιρνουν αυτοι που μιλανε πολυ,χαθηκε να εβαζαν μια πιο δυνατη?

Καλησπέρα

Μήπως βρήκες τρόπο να συνδέεσε με PC; Έχω το ΕΧ128 που είναι dual-sim παρόμοιο με το 115 και ψάχνω ακόμα.... Δεν βρίσκω software. Ακόμα και το site της Motorola δεν αναφέρει το κινητό μου! :mad:. Υπάρχει το Motorola Phone Tools αλλά κι αυτό δεν αναγνωρίζει το ΕΧ128. Κατέβασα και Motorola USB drivers τίποτα κι εκεί το PC μου απλά δεν "βλέπει" το τηλέφωνο και την SD κάρτα... :mad:

έχoντας το samsung B5722 βαρέθηκα τα αφής κι ειπα να κάνω μια αλλαγή. Τι την ήθελα :wacko:

Τα motorola ήταν μεγάλη αγάπη, αλλά απ' ο,τι βλεπω στο "ήταν" θα παραμείνουν.

από μπαταρία πόσο σου κρατούσε? τι άλλα αρνητικα είχε? απο το samsung b5722 είναι καλύτερο εσυ πιο θεωρείς καλύτερο?

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Mήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να βάλω δικό μου ήχο στο organizer στο "Ημερολόγιο"; Γιατί απ' ό,τι είδα, μονο στην "Ειδοποίηση" έχει κάτι τέτοιο.

Καλά, είναι δυνατόν να μη μπορείς να επιλέξεις ήχο; Μάλλον εγώ δεν θα το βλέπω

basilhs83 δεν έμπαινα στο thread και δεν είχα δει την ερώτηση σου. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν το χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου, καθότι οι ελλείψεις του ήταν σοβαρές για μένα, αλλά το ξέθαψα για να το έχω ως ξυπνητήρι, organizer κλπ. Αν δεν μπορώ όμως ν' αλλάξω ήχο, ούτε γι' αυτό μου κάνει :(

Scotty, beam us up.

• 3 months later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
Ούτε εδώ απάντηση. Μάλλον είμαι άτυχος. Δεν προτίθεται κανείς....

Φίλε μου για δες εδώ

http://www.mobileheart.com/cell-phone-games/2412-Motorola-EX115-Games.aspx

Έχει κάποια δωρεάν παιχνίδια αν σε ενδιφέρουν..

www.deliveryhero.gr

Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεσαι ακόμα αλλά εδώ θα βρεις και άλλα free games http://www.umnet.com/phone/3920-Motorola_EX115.

Πάνω αριστερά έχει free games download. Για τσέκαρέ το... Δεν ξέρω αν το delivery του παιχνιδιού μετά το download είναι καλό αλλά δοκίμασέ το, δεν χάνεις τίποτα.

www.deliveryhero.gr