gregorisvas Δημοσιεύτηκε March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 20, 2004 Ευρυζωνικο ISDN.Τι ειναι?Μεχρι τι ταχυτητες προσφερει??Υπαρχει τετοιο πραγμα στην Ελλαδα?? :blink: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (20 Μάρ. 2004 , 17:28) Ευρυζωνικο ISDN.Τι ειναι?Μεχρι τι ταχυτητες προσφερει??Υπαρχει τετοιο πραγμα στην Ελλαδα?? :blink: :wacko: Βεβαίως και υπάρχει από το 2002 συγκεκριμένα. Πιάνει μέχρι 512ΚΒ/sec αν και το πακέτο που έβγαλε ο ΟΤΕ έπιανε μόνο 384 (:down: ). Θυμάμαι που είχε γίνει χαμός τότε. Καλά ρε παιδιά τίποτα δεν παίρνετε χαμπάρι και κάνετε συνέχεια χαζές ερωτήσεις σε ένα τόσο προχωρημένο forum όπως το myphone; :stupid: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. March 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (21 Μάρ. 2004 , 00:00) Βεβαίως και υπάρχει από το 2002 συγκεκριμένα. Πιάνει μέχρι 512ΚΒ/sec αν και το πακέτο που έβγαλε ο ΟΤΕ έπιανε μόνο 384 (:down: ). Θυμάμαι που είχε γίνει χαμός τότε. Καλά ρε παιδιά τίποτα δεν παίρνετε χαμπάρι και κάνετε συνέχεια χαζές ερωτήσεις σε ένα τόσο προχωρημένο forum όπως το myphone; :stupid: Δεν είναι σωστό να μιλάς έτσι.. :confused: Δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να διαβάζει κάποια εκατομμύρια posts που υπάρχουν εδώ μέσα, αντί να κάνει μια γρήγορη ερώτηση και κάποιος να του απαντήσει ήρεμα κι απλά και να λύσει την απορία του, χωρίς να πεπλατιάζει :alien: Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 Eυχαριστω παιδια....Υπαρχει ακομα??Τι χρειαζομαι??Ποσο κοστιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (21 Μάρ. 2004 , 13:47) Eυχαριστω παιδια....Υπαρχει ακομα??Τι χρειαζομαι??Ποσο κοστιζει? :o :o :o Αισθάνομαι την ανάγκη να σου ζητήσω συγνώμη για το προηγούμενο post μου. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στην Ελλάδα (εδώ που τα λέμε δεν το έχω ξανακούσει γενικώς), απλά έγραψα ******** (που δεν τις πιστεύω και δεν τις εννούσα) γιατί ήμουνα και σε καλή διάθεση και μου φάνηκε αστείο. Εδώ το ADSL μόλις που έχει αρχίσει να γίνεται αντικειμενικά προσιτό και ζητάμε κι άλλα; Συγνώμη και εκπίζω να μην το πάρεις προσωπικά και να με συγχωρήσεις. :o :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 Eλε ρεε!!Σιγα!!Δεν εγινε και τιποτα!!Απλως μου φανηκε ενδιαφερον!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 Kαμια αλλη πληροφορια φιλε μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (21 Μάρ. 2004 , 17:20) :o :o :o Αισθάνομαι την ανάγκη να σου ζητήσω συγνώμη για το προηγούμενο post μου. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στην Ελλάδα (εδώ που τα λέμε δεν το έχω ξανακούσει γενικώς), απλά έγραψα ******** (που δεν τις πιστεύω και δεν τις εννούσα) γιατί ήμουνα και σε καλή διάθεση και μου φάνηκε αστείο. Εδώ το ADSL μόλις που έχει αρχίσει να γίνεται αντικειμενικά προσιτό και ζητάμε κι άλλα; Συγνώμη και εκπίζω να μην το πάρεις προσωπικά και να με συγχωρήσεις. :o :) egw den kserw alla katalaba amesws oti ekanes plaka,giati ontws fainotan poli proxwrhmeno gia ton pote. e sa na leme twra oti ksekinaei to cable sthn ellada, siga mhn to kanoume ireland edw.edw einai balkania an den exoume 6 keraies sth taratsa doulia de ginetai. pantws to cable iparxei sta balkania kai me fast internet mazi kai tv shma,alla emeis akoma. mallon epektathika arketa, sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo (25 Μάρ. 2004 , 18:21) egw den kserw alla katalaba amesws oti ekanes plaka,giati ontws fainotan poli proxwrhmeno gia ton pote. e sa na leme twra oti ksekinaei to cable sthn ellada, siga mhn to kanoume ireland edw.edw einai balkania an den exoume 6 keraies sth taratsa doulia de ginetai. pantws to cable iparxei sta balkania kai me fast internet mazi kai tv shma,alla emeis akoma. mallon epektathika arketa, sorry Βαλκάνια; Αμ δε! Κάπου είχα διαβάσει ότι η Βουλγαρία είναι μπροστά από εμάς όσον αφορά τις νέες τεχνολογίες. Δε θυμαμαι όμως που. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 koita to 96 sth roumania se ellinikh kafeteria eixan internet apo cable kai koufathika nomiza pws mou kanan plaka to idio kai boulgaria,kai ksereis gia ti taxythtes milame 3mb kai anebaine sthn ellada arage giati den balan pote cable? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo (25 Μάρ. 2004 , 18:28) koita to 96 sth roumania se ellinikh kafeteria eixan internet apo cable kai koufathika nomiza pws mou kanan plaka to idio kai boulgaria,kai ksereis gia ti taxythtes milame 3mb kai anebaine sthn ellada arage giati den balan pote cable? Μήπως επειδή δεν άρεσε στον Κόκαλη; :whistle: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 ase to pio koufo edw amerikh phra ena cd rom ths aol gia pstn to opoio pianei taxythtes mexri 256kb mepstn syndesh oute kan isdn.kai emeis perimenoume pote tha pesoun oi times ellada sto dsl. mpa twra pou o kokalhs ta mazevei genikws tha allaksoun polla syon pote gia olous efxomai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 Β-ISDN είναι η εξέλιξη του απλού ISDN. :o Λέγεται και ΑΤΜ(για αυτό πολλοί από εσάς δεν το έχετε ακούσει...) ;) . Από το 1998 προωθείται στην Ελλάδα. Θα χρησιμοποιηθεί ευρέως για την Ολυμπιάδα. Ταχύτητες 155ΜΒ/sec ... Φυσικά πάνω σε οπτικές ίνες ή χάλκινο καλώδιο κατηγορίας 5. Με λίγα λόγια όχι για εμάς αλλά για επιχειρήσεις :mad: p.s. Υπάρχει πιλοτικό δίκτυο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haforce (25 Μάρ. 2004 , 21:52) Β-ISDN είναι η εξέλιξη του απλού ISDN. :o Λέγεται και ΑΤΜ(για αυτό πολλοί από εσάς δεν το έχετε ακούσει...) ;) . Από το 1998 προωθείται στην Ελλάδα. Θα χρησιμοποιηθεί ευρέως για την Ολυμπιάδα. Ταχύτητες 155ΜΒ/sec ... Φυσικά πάνω σε οπτικές ίνες ή χάλκινο καλώδιο κατηγορίας 5. Με λίγα λόγια όχι για εμάς αλλά για επιχειρήσεις :mad: p.s. Υπάρχει πιλοτικό δίκτυο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών! efxaristoume gia thn enhmerwsh gia ton aplo katanalwth de ginetai tipota oxi tipota allo alla otan phgaina panepisthmio den eixame oxi internet alla oute pc. meta thn olympiada ksereis iparxei dinatothta epeksergasias aftou tousysthmatos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haforce (25 Μάρ. 2004 , 21:52) Β-ISDN είναι η εξέλιξη του απλού ISDN. :o Λέγεται και ΑΤΜ(για αυτό πολλοί από εσάς δεν το έχετε ακούσει...) ;) . Από το 1998 προωθείται στην Ελλάδα. Θα χρησιμοποιηθεί ευρέως για την Ολυμπιάδα. Ταχύτητες 155ΜΒ/sec ... Φυσικά πάνω σε οπτικές ίνες ή χάλκινο καλώδιο κατηγορίας 5. Με λίγα λόγια όχι για εμάς αλλά για επιχειρήσεις :mad: p.s. Υπάρχει πιλοτικό δίκτυο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών! Μετα απο πολλουυυυυυυυυυυυς μηνες επιστρεφω(τωρα ειδα το ποστ κατα τυχη)....155MBps/sec???????Σοβαρα??? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts