Jump to content

Απορία για forum σε phpbb

lisa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά!!!

Δεν ξέρω αν ποστάρω στο σωστό σημείο, αν κάνω λάθος συγγνώμη, θα ήθελα όμως να ρωτήσω κάτι.

Σε αρκετά φόρουμ υπάρχει ένα πλαίσιο -συνήθως κάπου πάνω πάνω-που περιλαμβάνει τα 10 πχ τελευταία τόπικ που διακινήθηκαν, για να μπορεί κάποιος να τα βλέπει απευθείας. Αυτό γνωρίζει κάποιος πώς το λέμε; επιστημονικά βεβαίως! βεβαίως :happy: πού το βρίσκουμε συνήθως στις ρυθμίσεις για να το προσθέσουμε στο φόρουμ?

Αν κάποιος γνωρίζει πολύ θα με υποχρεώσει

Ευχαριστώ παιδιά...

με υγεία και ψυχραιμία ο νέος χρόνος!!!:happy:

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

όχι για το δικό μας εδώ

στη δημιουργία ενός φόρουμ σε phpbb βάση, θέλω να βάλω πάνω από όλες τις κατηγορίες του φόρουμ αυτό το πλαίσιο που μέσα θα φαίνονται τα τελευταία θέματα που διακινήθηκαν. αυτό δεν ξέρω πώς το λένε recent topics??? ή κάτι άλλο.. και επίσης δεν ξέρω και πού θα το βρω.. ψιλοάσχετη γαρ.. τώρα μαθαίνω...

Κανονικά θα ενεργοποιείται μέσα από τον Πίνακα ελέγχου διαχειριστή. Άμα ορίσεις κεντρική σελίδα στο forum σου(πάλι μέσα από τον Πίνακα Ελέγχου Διαχειριστή), νομίζω ότι στα βγάζει χωρίς να κάνεις κάτι παραπάνω

:sorry:όχι

δε μου βγάζει το βλαμμένο.. δε το βρίσκω.. έχω ψάξει κάθε καρτελίτσα. ή (πιθανό κι αυτό) είναι κάπου και δε το ξέρω ότι το λένε έτσι, γι'αυτό ρωτάω... αν ξέρει κανείς πώς το αποκαλούμε, μήπως κάπου πρέπει να το ενεργοποιήσω...

όχι για το δικό μας εδώ

στη δημιουργία ενός φόρουμ σε phpbb βάση, θέλω να βάλω πάνω από όλες τις κατηγορίες του φόρουμ αυτό το πλαίσιο που μέσα θα φαίνονται τα τελευταία θέματα που διακινήθηκαν. αυτό δεν ξέρω πώς το λένε recent topics??? ή κάτι άλλο.. και επίσης δεν ξέρω και πού θα το βρω.. ψιλοάσχετη γαρ.. τώρα μαθαίνω...

http://www.phpbb.com/customise/db/mod/nv_recent_topics ?

astrobilos

ναι κάτι τέτοιο μάλλον, ποιο απάντησαν τελευταία, σε πιο θέμα.. πάνω πάνω...

bill33

αν δεν είναι πολύ δύσκολο, θ α ου εξηγήσεις τι ακριβώς το κάνω αυτό;; μάλλον κατεβάζω όποιο μου κάνει ε;; και μετά δουλεύει μόνο του;;

σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!!!

Τίποτα να είσαι καλά. Να τονίσω όμως ότι εγώ δεν κατέβασα τίποτα και το είχε μέσα, όταν ενεργοποίησα αρχική σελίδα στο forum μου.

:)

εμενα απο τοτε που ειμαι δω παντα ειναι

μηπως εννοεις εκει κατω απο το avatar σου νεα θεματα???

ποιο ειναι το φορουμ σου?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ααα δεν το ηξερα..δεν ειμαι ιδικος σε αυτα...θελει λεφτα για να φτιαξεις ενα φορουμ??

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

bill33

αν δεν είναι πολύ δύσκολο, θ α ου εξηγήσεις τι ακριβώς το κάνω αυτό;; μάλλον κατεβάζω όποιο μου κάνει ε;; και μετά δουλεύει μόνο του;;

Δυστυχως δεν ξερω απο παραμετροποιηση φορουμ.Φανταζομαι οτι το κατεβαζεις και το εγκαθιστας.Σιγουρα καπου θα εχει οδηγιες :)

Δεν είναι μόνο να το κατεβάσεις, είναι και να το ενσωματώσεις μέσα στο forum σου αλλά δυσηχώς ούτε και γώ γνωρίζω κάτι περισσότερο.

εντάξει παιδιά.. σας ευχαριστώ πολύ πάντως.. κάπως θα βρω μια άκρη... ήταν πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες...

ευχαριστώ!!!!!!!!