lisa Δημοσιεύτηκε January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 4, 2011 Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά!!! Δεν ξέρω αν ποστάρω στο σωστό σημείο, αν κάνω λάθος συγγνώμη, θα ήθελα όμως να ρωτήσω κάτι. Σε αρκετά φόρουμ υπάρχει ένα πλαίσιο -συνήθως κάπου πάνω πάνω-που περιλαμβάνει τα 10 πχ τελευταία τόπικ που διακινήθηκαν, για να μπορεί κάποιος να τα βλέπει απευθείας. Αυτό γνωρίζει κάποιος πώς το λέμε; επιστημονικά βεβαίως! βεβαίως :happy: πού το βρίσκουμε συνήθως στις ρυθμίσεις για να το προσθέσουμε στο φόρουμ? Αν κάποιος γνωρίζει πολύ θα με υποχρεώσει Ευχαριστώ παιδιά... με υγεία και ψυχραιμία ο νέος χρόνος!!!:happy: Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 για το δικο μας φορουμ μιλας? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. January 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 όχι για το δικό μας εδώ στη δημιουργία ενός φόρουμ σε phpbb βάση, θέλω να βάλω πάνω από όλες τις κατηγορίες του φόρουμ αυτό το πλαίσιο που μέσα θα φαίνονται τα τελευταία θέματα που διακινήθηκαν. αυτό δεν ξέρω πώς το λένε recent topics??? ή κάτι άλλο.. και επίσης δεν ξέρω και πού θα το βρω.. ψιλοάσχετη γαρ.. τώρα μαθαίνω... Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Κανονικά θα ενεργοποιείται μέσα από τον Πίνακα ελέγχου διαχειριστή. Άμα ορίσεις κεντρική σελίδα στο forum σου(πάλι μέσα από τον Πίνακα Ελέγχου Διαχειριστή), νομίζω ότι στα βγάζει χωρίς να κάνεις κάτι παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. January 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 :sorry:όχι δε μου βγάζει το βλαμμένο.. δε το βρίσκω.. έχω ψάξει κάθε καρτελίτσα. ή (πιθανό κι αυτό) είναι κάπου και δε το ξέρω ότι το λένε έτσι, γι'αυτό ρωτάω... αν ξέρει κανείς πώς το αποκαλούμε, μήπως κάπου πρέπει να το ενεργοποιήσω... Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Κάτι τέτοιο θες να φανταστώ http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=18000&stc=1&d=1294143810 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 όχι για το δικό μας εδώ στη δημιουργία ενός φόρουμ σε phpbb βάση, θέλω να βάλω πάνω από όλες τις κατηγορίες του φόρουμ αυτό το πλαίσιο που μέσα θα φαίνονται τα τελευταία θέματα που διακινήθηκαν. αυτό δεν ξέρω πώς το λένε recent topics??? ή κάτι άλλο.. και επίσης δεν ξέρω και πού θα το βρω.. ψιλοάσχετη γαρ.. τώρα μαθαίνω... http://www.phpbb.com/customise/db/mod/nv_recent_topics ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. January 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 astrobilos ναι κάτι τέτοιο μάλλον, ποιο απάντησαν τελευταία, σε πιο θέμα.. πάνω πάνω... bill33 αν δεν είναι πολύ δύσκολο, θ α ου εξηγήσεις τι ακριβώς το κάνω αυτό;; μάλλον κατεβάζω όποιο μου κάνει ε;; και μετά δουλεύει μόνο του;; σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!!! Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Τίποτα να είσαι καλά. Να τονίσω όμως ότι εγώ δεν κατέβασα τίποτα και το είχε μέσα, όταν ενεργοποίησα αρχική σελίδα στο forum μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 εμενα απο τοτε που ειμαι δω παντα ειναι μηπως εννοεις εκει κατω απο το avatar σου νεα θεματα??? ποιο ειναι το φορουμ σου? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ vbulletin και phpbb φίλε gio ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 ααα δεν το ηξερα..δεν ειμαι ιδικος σε αυτα...θελει λεφτα για να φτιαξεις ενα φορουμ?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Ανάλογα το software του forum 1)Vbulletin με πληρωμή, 2)phpbb δωρεάν http://www.vbulletin.com/ http://www.phpbb.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 bill33 αν δεν είναι πολύ δύσκολο, θ α ου εξηγήσεις τι ακριβώς το κάνω αυτό;; μάλλον κατεβάζω όποιο μου κάνει ε;; και μετά δουλεύει μόνο του;; Δυστυχως δεν ξερω απο παραμετροποιηση φορουμ.Φανταζομαι οτι το κατεβαζεις και το εγκαθιστας.Σιγουρα καπου θα εχει οδηγιες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Δεν είναι μόνο να το κατεβάσεις, είναι και να το ενσωματώσεις μέσα στο forum σου αλλά δυσηχώς ούτε και γώ γνωρίζω κάτι περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. January 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 εντάξει παιδιά.. σας ευχαριστώ πολύ πάντως.. κάπως θα βρω μια άκρη... ήταν πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες... ευχαριστώ!!!!!!!! Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts