ErIc Δημοσιεύτηκε December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 31, 2010 Γεια χαρα παιδια.. Εχω ενα προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας.. Ειμαι στο εξωτερικο σε σπιτι ενος φιλου και του εχουν βαλει ενα νεου τυπου ιντερνετ.Ειναι κατι σαν ρουτερ με μια θυρα ethernet μονο.. Δεν συνδεεται ασυρματα.Αν συνδεσω το καλοδιο απο αυτο το ρουτερ (Fiber to home λεει πανω) συνδεεται κανονικα..εδω ομως εχουμε 2 υπολογιστες και εκτος αυτου,θελουμε και ασυρματο ιντερνετ. Προσπαθησα να βαλω το καλωδιο απο αυτο το ρουτερ σε ενα ασυρματο ρουτερ αλλα δεν το αναγνωριζε.. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω;;:blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 ισως αν συνδεσεις το ρουτερ με ενα αccess point? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErIc Δημ. December 31, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Με απλο ρουτερ δεν γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Ισως ,αν το ρουτερ εχει brigde mode. Aλλα και παλι δεν ξερω αν δουλευει αυτο που σου λεω. (ειμαι λιγο ασχετος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 φίλε πρόκειται για οπτικές ίνες. δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος για ασύρματο ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Sharing το internet από το ένα pc που έχει δεν μπορείς να το κάνεις; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts