KnightRider1 Δημοσιεύτηκε December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 19, 2010 (edited) Εγω μια απορια, θα παρω NetBook και η απορια μου ειναι: αμα βαλω τα Windows XP στις ρυθμισεις της καρτα ηχου θα εχει επιλογες ποσο δειγματοληψια και bit θα επιλεξω για ηχογραφηση και αναπαραγωγη ? Edited December 19, 2010 by KnightRider1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Εγω μια απορια, θα παρω NetBook και η απορια μου ειναι: αμα βαλω τα Windows XP στις ρυθμισεις της καρτα ηχου θα εχει επιλογες ποσο δειγματοληψια και bit θα επιλεξω για ηχογραφηση και αναπαραγωγη ? Εαν περάσεις τους drivers της κάρτας ήχου και δεν την αφήσεις να εντοπιστεί απλά από τα windows μέσω αυτών είναι πολύ πιθανό να σε αφήνει να επιλέξεις (μέσω του προγράμματος της κάρτας). Από τα XP απευθείας δεν είμαι σίγουρος αν υπήρχε τέτοια λειτουργία:confused: Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts