Selespeed Δημοσιεύτηκε December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 18, 2010 Παιδιά μια βοήθεια. Εγκατεστησα το BitLord σε laptop με Win7 (64bit) και ενώ μου λέει ότι αποθηκεύει στο φάκελο C:\Program Files (x86)\BitLord\downloads\... (η default επιλογή του) ο φάκελος Downloads δεν υπάρχει. Ενώ το downloading προχωράει, πατάω στις ιδιότητες να με πάει στο φάκελο, αλλά μου λέει ότι η διαδρομή δεν είναι διαθέσιμη ή ότι ο δίσκος δε φαίνεται κτλ. Κοιταζοντας τώρα στο δίσκο (υπάρχει μόνο ο C: και ένας του συστήματος για backup) βλέπω ότι δε μειώνεται ο διαθέσιμος χώρος του (δεν αποθηκεύει), παρόλο που το κατέβασμα συνεχίζεται. Επειδή δεν έχω πείρα σε Vista και Win7, υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι με τα δικαιώματα του admin και μου κρύβει κάτι; Του έχω πει να μου δείχνει όλα τα κρυφά αρχεία και φακέλους αλλά και τα αρχεία συστήματος αλλά και πάλι τίποτα. Πάντως υπάρχουν και τα λουκετάκια που δε μου δίνει πρόσβαση... Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts