Jump to content

Μετατροπη video_ts φακελου σε avi?

ilka71
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω 2-3 converters αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται.μεσα ο φακελος video_ts εχει 6-7 αρχεια και μετα την μετατροπη ο converter δημιουργει ενα avi για καθε vob πχ αρχειο.δεν γινεται να δημιουργηθει ΕΝΑ αρχειο avi απο τον φακελο video_ts?

ευχαριστω!

αφού είναι πολλά αρχεία δεν μπορεί να τα κάνει ένα.

μπορείς με άλλο πρόγραμμα όλα τα video να τα προσθέσεις σε ένα.

Θα μπορούσες να έχεις μόνο 1 αρχείο, αλλά αυτό το ρυθμίζεις κατά το DVD ripping. Τώρα, κατέβασε το PGC.NET, επέλεξε τον φάκελο που έχεις τα VOB (τον VIDEO_TS), το PGC της ταινίας (αυτό με τη μεγαλύτερη διάρκεια), ένα φάκελο για το OUTPUT και πάτα START για να σου δημιουργήσει 1 VOB μόνο με την ταινία.

Στη συνέχεια μπορείς να την συμπιέσεις σε avi με οποιοδήποτε πρόγραμμα (προτείνω το MeGUI, εδώ μπορείς να βρείς έναν πολύ καλό οδηγό).

HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

Αν προκύπτουν πολλά αρχεία avi τότε το DVD-Video που έκανες rip/transcode έχει πολλά titles μέσα. Θα πρέπει να βρεις κάποιο dvdripper που να έχει επιλογή να βγάζει ενιαίο αρχείο. Δοκίμασε π.χ. Aimersoft, DVDFab, ImToo. Edited by mcde

Αν προκύπτουν πολλά αρχεία avi τότε το DVD-Video που έκανες rip/transcode έχει πολλά titles μέσα. Θα πρέπει να βρεις κάποιο dvdripper που να έχει επιλογή να βγάζει ενιαίο αρχείο. Δοκίμασε π.χ. Aimersoft, DVDFab, ImToo.

βασικα συνηθως ενα vob ειναι το μεγαλυτερο και τα αλλα μικροτερα.τα μικρα ειναι τα μενου κλπ?

• 5 weeks later...

σιγα σιγα μεταφερω ολες μου τις ταινιες σε σκληρο δισκο.οι πιο πολλες ειναι σε avi αλλα εχω και μερικες σε dvd format που η καθε ταινια εχει και ενα φακελο video_ts.

εαν τις μεταφερω στον σκληρο θα γινει μπερδεμα γιατι ολες εχουν το ιδιο φακελο με το ιδιο ονομα video_ts.

πως γινεται να τις εχω αλλα να μην εχουν το ιδιο ονομα?πως ξεκιναω την ταινια που ειναι στον φακελο video_ts?

δοκιμαζω το dvdfab τωρα.πηρα τον φακελο video_ts και θελω να τον κανω avi. που ειναι η επιλογη να βγει ΕΝΑ αρχειο απο τα πολλα.vob που εχει?

Edited by thief
Συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα πέρα από το να βάλεις τον κάθε φάκελο VIDEO_TS μέσα σε ένα άλλο φάκελο με το όνομα που θέλεις. Τα προγράμματα που κάνουν αναπαραγωγή DVD-Video (π.χ. powerdvd) μπορούν να δουν τη δομή του dvd που υπάρχει εκεί.

Από εκεί και πέρα, αν και νομίζω ότι τα έχουμε ξαναγράψει αυτά, το VIDEO_TS περιέχει ολόκληρη τη δομή ενός DVD-VIDEO. Το ότι περιέχει πολλά αρχεία VOB δεν σημαίνει ότι π.χ. πρόκειται για πολλές ταινίες. Μπορεί να είναι μία.

Edited by mcde

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα πέρα από το να βάλεις τον κάθε φάκελο VIDEO_TS μέσα σε ένα άλλο φάκελο με το όνομα που θέλεις. Τα προγράμματα που κάνουν αναπαραγωγή DVD-Video (π.χ. powerdvd) μπορεί να δει τη δομή του dvd που υπάρχει εκεί.

Από εκεί και πέρα, αν και νομίζω ότι τα έχουμε ξαναγράψει αυτά, το VIDEO_TS περιέχει ολόκληρη τη δομή ενός DVD-VIDEO. Το ότι περιέχει πολλά αρχεία VOB δεν σημαίνει ότι π.χ. πρόκειται για πολλές ταινίες. Μπορεί να είναι μία.

οκ ευχαριστω!μια τελευταια ερωτηση: κεφαλαια μπορουμε να εχουμε σε avi?γιατι οταν βαζω να μου κανει το avi ενω εχω βαλει να κανει chapters δημιουργει τοσα avi οσα και τα κεφαλαια.σε ΕΝΑ avi κεφαλαια γινεται να κανει?

εαν οχι πες μου ενα προγραμμα να ΕΝΩΝΕΙ πολλα avi σε ενα πλιζ!

ευχαριστω και παλι!

Κεφάλαια δε νομίζω ότι γίνονται σε avi, εκτός αν είναι επιπλέον δυνατότητα που προστέθηκε στις πρόσφατες εκδόσεις του divx ας πούμε (όπως είναι οι ενσωματωμένοι υπότιτλοι).

Κεφάλαια δε νομίζω ότι γίνονται σε avi, εκτός αν είναι επιπλέον δυνατότητα που προστέθηκε στις πρόσφατες εκδόσεις του divx ας πούμε (όπως είναι οι ενσωματωμένοι υπότιτλοι).

οκ ευχαριστω και παλι!

βασικα το προβλημα μου ειναι οτι στο σκληρο που εχω ολες τις ταινιες ειναι avi,avi,avi,mkv,κλπ

οι λιγες ταινιες που εχω σε dvd format δεν γινεται να βαλω μονο το video_ts φακελο γιατι μετα ποιο απο ολα τα αρχεια θα κλικαρω για να αρχισει η ταινια?και ολες οι ταινιες αυτες εχουν το ιδιο ονομα video_ts. εαν βαλω μια μετα θα μου λεει οτι το αρχειο video_ts υπαρχει ηδη

Edited by ilka71