aggelopas Δημ. March 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (28 Μάρ. 2004 , 17:27) Pantws mporei na einai sta8era se sxesh me ta palia alla opws 8a eprepe den einai,twra an 8a ginoun pote o 8eos boh8os. :blink: Diladi pos eprepe na einai??? Afou den ehoume sinantisei pio stathero leitourgiko prin apo afto! Allo i statherotita kai allo oi tripes-ioi. Polloi hrisimopoioun ta PC tous horis internet! Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkantemis (27 Μάρ. 2004 , 00:25) Λοιπον... φιλαρακι μου σε φορητο ειχε xp. Για 6-7 μηνες λειτουργουσαν φυσιολογικοτατα. Ξαφνικα μια μερα, χωρις να εχει βαλει τιποτα περιεργο, τα xp μουλαρωσαν και δεν δεχτηκαν να ξεκινησουν. Ουτε safe mode, ουτε τιποτα απο το F8-menu.... Δοκιμη επανεγκαταστασης των xp, τιποτα. Κολλημα στη μεση. Δοκιμη boot απ'οτιδηποτε αλλο, η δεν εβλεπε σκληρο, η απλως αποτυγχανε (εδω κατηγοριοποιουνται οι δοκιμες boot απο cd antivirus). Δυστυχως δεν ειχα κανενα cd-ακι Knoppix μαζι μου για δοκιμη... Στο τελος δουλεψε η τελευταια ιδεα μου... Εγκατασταση των 2000 στο ιδιο (1) partition. To format δεν ηταν δυνατο λογω αρχειων στο σκληρο που επρεπε να φυγουν χρησιμοποιωντας LAN. Τα 2000 λειτουργουν μια χαρα τωρα, τα xp ειναι ακομα μουλαρωμενα. Δοκίμασες βασικά πράγματα όπως fixmbr από το recovery console κλπ; Γιατί πιθανότατα κάτι τέτοιο έπαιζε (μου έχει συμβεί 2-3 φορές όταν χρησιμοποιούσα περίεργες εφαρμογές). Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 gtia botaki μπορει να μην κατεβαζω με 9kbs/sec αλλα κατεβαζω με 8.30 πραγμα που ειναι το ιδιο. μπορει να ειμαι σε μικρο χωριο ( 10.000 κατοικοι ) αλλα ο ΟΤΕ βρισκεται 400 μετρα απο το σπιτι μας. δεν πρεπει νασου το εχω ξαναπει. οποτε καλυτερα να μιλας παρα να μασας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tso Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 Wirelessly posted (Siemens M55: SIE-M55/10 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) an k den exo empeiria apo alla logismika,2xronia pou exo pc den exo dei kamia mple othoni!xp for ever! Παράθεση ...όχι άλλο κάρβουνο... :X ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts