Jump to content

Καταγγελία προς cosmote, vodafone, wind και ΕΕΤΤ

Κοινοποίηση

Συμφωνείτε ότι υπάρχει υπόγεια συνεργασία μεταξύ των 3 εταιρειών;  

106 members have voted

1. 1. Συμφωνείτε ότι υπάρχει υπόγεια συνεργασία μεταξύ των 3 εταιρειών;

• Ναι, συμφωνώ.
      93
    • Όχι, δεν συμφωνώ.
      6
    • Δεν ξέρω - Δεν απαντώ.
      7

Recommended Posts

Καλησπέρα αν δεν σταματήσεις να σκέφτεσαι "τι δωρεάν συσκευή μου δίνεις για να ερθω στην εταιρία" δεν προκειται να σταματήσει το καρτελ. Οταν θέλεις πχ να πάρεις το iphone 4 δωρεάν καλά να πάθεις. Οι εταιρίες για να πληρώσουν τα "σπασμένα" στους κατασκευαστές θα σου αλλαξουν τα φώτα στις χρεώσεις τόσο στην ομιλία όσο και στα data.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά που έγραψα με αυτό που λές εσύ? Σε περίπτωση που αναφέρεσαι σε μένα σε πληροφορώ ότι ούτε για την επιδότηση διαπραγματεύτικα αλλά και το συμβόλαιο της cosmote που είχα το γύρισα σε κάρτα της Q οπότε είναι λίγο (έως πολύ) είναι άκυρα αυτά που γράφεις.

Να υποθέσω ότι η αφορμή που έγραψες αυτό το σχόλιο οφείλεται στο avatar μου?

Σε πληροφορώ ότι το iPhone (3g 8gb για μην σου δημιουργούνται αποροίες) που βλέπεις στο avatar δεν σκοπεύω να το αλλάξω και δεν το πλήρωσα ποτέ (ούτε καν υπό τη μορφή επιδοτήσης), μου το χάρισαν με χαλασμένη οθόνη και το έφτιαξα.

Στην περίπτωση τώρα των επιδοτήσεων σε πληροφορώ ότι τα περισσότερα κινητά που σου δείνουν οι εταιρείες χωρίς επιδότηση είναι σημαντικά ακριβότερες από τις τιμές που βρίσκεις στην αγορά, για παράδειγμα το sony ericsson xperia x10 το βρίσκεις με 385 ευρώ όταν η vodafone το πουλάει 500, οπότε πρέπει να είναι αρκετά καλή η επιδότηση για να σε συμφέρει (πράγμα που συμβαίνει μόνο στα πολύ ακριβά πάγια).

Συμπέρασμα? Και τις χρεώσεις του ανεβάζουν και οι επιδοτήσεις τους είναι ψίχουλα.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

μια πληροφορια, που εμαθα σημερα απο την εξυπ.πελατων (συμβολαια) της vodafone: στα καινουρια συμβολαια, για να μαθετε το υπολοιπο MBs αλλά ΚΑΙ SMS ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ, θα πρεπει να καλειτε 13830 (0,25/κληση). Τουλαχιστον για τωρα. Ελπιζω να το αλλαξουν συντομα και να κανουν οπως οι αλλες εταιριες..

υπαρχει και το 210.670.2000, αλλά τελευταια φορα που πηρα για να μαθω MBs, μου ειπαν να παρω το 13830..

υπαρχει και το 210.670.2000, αλλά τελευταια φορα που πηρα για να μαθω MBs, μου ειπαν να παρω το 13830..

Ποτέ δεν με έχουν παραπέμψει στο 13830. Πάντα όταν παίρνω στο 210-6702000 πάντα μου λένε τα υπολειπόμενα megabytes του mobile broadband συμβολαίου μου.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Ποτέ δεν με έχουν παραπέμψει στο 13830. Πάντα όταν παίρνω στο 210-6702000 πάντα μου λένε τα υπολειπόμενα megabytes του mobile broadband συμβολαίου μου.

εγω σου λεω το υπολοιπο για το internet small (100mb) που εχω

• 4 weeks later...

Καλησπερα και χρονια πολλα.

Ειμαι υπαλληλος στις τηλεπικοινωνιες σχεδον 9 χρονια.Αρχικα σε Cosmote 7 χρονια και τελευταια σε Wind.Εχω ακουσει αυτες τις καταγγελιες παρα πολλες φορες και σε εντονο υφος. Σχετικα τωρα με το θεμα εχω να πω το εξης: Οταν εγινε η αλλαγη της ελαχιστης χρεωσης ηρθε ενημερωση στα καταστηματα η οποια ελεγε πως τροποποιειται βαση νομου.Το κεντρο εξυπηρετησης ολων των εταιρειων θα σας ενημερωσει λεγοντας πως εγινε βαση νομου.Ειμαι κ εγω περιεργος να δω που ειναι αυτος ο νομος.Συμφωνω κ εγω μαζι σου πως τουλαχιστον θα πρεπει να ενημερωνουν πριν αλλαξουν οποιαδηποτε χρεωση η δομη στην επικοινωνια του εκαστοτε πελατη.

Επισης θελω να προσθεσω πως πλεον ολοι οι νεοι κ παλιοι συνδρομητες φαινεται πως εχουν καταλαβει τι γινεται κ δεν επιλεγουν πλεον οπως παλια.Ειναι γνωστες πως καποιος τους κοροιδευει.

Πολυ καλο θεμα.

Καλη χρονια σε ολους.

εγω σου λεω το υπολοιπο για το internet small (100mb) που εχω

α ΟΚ, ΆΚΥΡΟ, δεν κατάλαβα

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

• 2 weeks later...