Jump to content

Αστείες ατάκες (και άλλα) Egrapses.gr


mihalisgr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας! Εχει ανέβει εδω και μια εβδομάδα και η δεύτερη μεγαλη σελίδα βασισμένη στο CMS μου: http://www.egrapses.gr/ (η πρώτη μεγάλη είναι το http://www.funnybook.gr)

 

Το CMS ειναι φτιαγμένο απο το 0 στην τεχνολογία asp.net 4 σε γλώσσα c# . ΔΕΝ ειναι open source και δεν νομίζω να το κάνω ποτέ, αλλα όποιος ενδιαφέρεται για τμήματα κώδικα ή αρχιτεκτονική είμαι εδω για συζήτηση! Και βασικα εαν κάποιος ασχολείται θα ήθελα πολύ να έρθω σε επαφή για να κάνουμε ακόμα πιο καλά πράγματα!

 

Όπως θα παρατηρήσετε και "εμπειρικά" και πρακτικά στο κάτω μέρος της σελίδας, οι χρόνοι φορτώματος της σελίδας είναι απίστευτα μικροί. Σε σπάνιες περιπτώσεις (1/500 περίπου) το maximum είναι 0,3-0,4 δευτερόλεπτα ενω στις περισσότερες σελίδες είναι λιγότερο απο 0.06 δευτερόλεπτα(!!) αν και το site ειναι database-driven (mySQL). Αυτό συμβαίνει γιατί ο πυρίνας του CMS μου χρησιμοποιεί πολλών επιπέδων cache και incremental caching όμοιο με αυτό που χρησιμοποιεί η google σε αρχιτεκτονική (η τουλάχιστον ανακάλυψε). To site είναι αποτέλεσμα πάνω απο 1600 ωρών εργασίας του ελέυθερου χρόνου μου και αποτελείται απο 7967 γραμμές κώδικα, ενω η βάση του CMS είναι περίπου 6700 γραμμές κώδικα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...