modechristo Δημοσιεύτηκε November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 21, 2010 παιδια καλησπερα!! θελω την βοηθεια σας... απο τι φαινεται δεν ηταν τοσο απλο απ οσο νομιζα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Καταρχάς, έχεις cd εγκατάστασης των Windows XP ;;; Η διαδικασία εγκατάστασης είναι πολύ εύκολη..:) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) Α. Χρειάζεσαι cd εγκατάστασης των Windows xp. B. Πρέπει να εκκινήσεις από εκεί. Γ. Αν ο δίσκος είναι σε κάποιον serial ata controller σε AHCI mode (συμβαίνει σε laptops) ενδέχεται να μην φαίνεται ο δίσκος στο setup, οπότε πρέπει να περάσεις τον σχετικό driver (λεπτομέρειες εδώ), αν δεν μπορείς να αλλάξεις το mode λειτουργίας του controller από το BIOS (αρκετά laptops μπορούν να το κάνουν αυτό). Αν δεν έχεις σοβαρό λόγο και αν δεν έχεις εξαντλήσει τις πιθανότητες να χρησιμοποιήσεις τα 7, μην επιστρέψεις σε xp, είναι πολύ παλιό λειτουργικό πλέον. Edited November 22, 2010 by mcde Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis36th Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 ποια εκδοση των windows 7 εχεις;αν εχεις professional η ultimate βαλε το xp mode.τα εχω βαλει και δουλευουν τελεια.αν υπαρχει κατι αλλο πολυ σοβαρο τοτε προσπαθησε παλι αν και δε βλεπω σοβαρο λογο για να το κανεις Παράθεση Anyone who has never made a mistake has never tried anything new nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. November 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 ενταξει παιδια ευχαριστω για την βοηθεια! τα καταφερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts