SpecFor21 Δημοσιεύτηκε August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 19, 2003 Έχω ένα πρόβλημα με το NetMeeting.Συγεκριμένα,όταν πάω να κάνω κάποια κλήση δείχνει εκείνο το παραθυράκι με το χέρι που τηλεφωνεί κλπ και μόλις δεχθεί ο άλλος την κλήση κολλάει το πρόγραμμα. Αυτό γίνεται από όταν άλλαξα την συνδεσή μου από 55,6 σε adsl 1,5 αν και νομίζω ότι αυτό είναι απλά σύμπτωση μιας και όταν δοκίμασα το πρόγραμμα πάλι στην 55.6 σύνδεση μου έκανε τα ίδια. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ; Να διευκρινήσω ότι το πρόγραμμα δεν το χρησιμοποιω με κάμερα παρά μόνο με μικρόφωνο όπως και οι άλλοι που κάνω σύνδεση μαζί τους. (Ασχετο: ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να το κάνει αυτό; Δηλαδή να γίνεται συνομιλία μέσω μικροφώνων ανάμεσα σε 2 η/υ ;το έχω δοκιμάσει στο icq αλλά ήταν αθλια η επικοινωνία.Το μειονέκτημα είναι ότι ενώ εγω έχω καλή σύνδεση οι συνδέσεις από την άλλη πλευρα είναι 55,600 στο μεγαλύτερο μέρος τους) Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Λοιπόν,η κλασική ερώτηση είναι:Μήπως έχει κάποιο firewall?Ακόμη και των xp.Εαν ναι βγάλτο και δοκίμασε Αλλιώς, δοκίμασε να κάνεις το wizard ρυθμίσεων του netmeeting.Στην τελική απεγκατέστησε το και ξαναβάλτο. Αρχικό Μήνυμα από τον SpecFor21 (Ασχετο: ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να το κάνει αυτό; Δηλαδή να γίνεται συνομιλία μέσω μικροφώνων ανάμεσα σε 2 η/υ ;το έχω δοκιμάσει στο icq αλλά ήταν αθλια η επικοινωνία.Το μειονέκτημα είναι ότι ενώ εγω έχω καλή σύνδεση οι συνδέσεις από την άλλη πλευρα είναι 55,600 στο μεγαλύτερο μέρος τους) Υπάρχει το Teamspeak.To συγκεκριμένο χρειάζεται έναν server(μπορείς να κάνεις το pc σου),και μετά ένα client.Έχει αρκετούς encoders και ακόμη και με 56 παίζει άψογα.Είναι: http://www.teamspeak.org.Α είναι μόνο για μικρόφωνο όπως θέλεις... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotakis Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 εχω εγκαταστησει webcam αλλα δεν ξερω πως μπορω να συνδεθω με καποιον που εχει καμερα, ειναι κανεις που εχει για να δοκιμασω να συνδεθω μαζι του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. August 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jasonpap Λοιπόν,η κλασική ερώτηση είναι:Μήπως έχει κάποιο firewall?Ακόμη και των xp.Εαν ναι βγάλτο και δοκίμασε Αλλιώς, δοκίμασε να κάνεις το wizard ρυθμίσεων του netmeeting.Στην τελική απεγκατέστησε το και ξαναβάλτο. Firewall έχω,αλλά το είχα και όταν λειτουργούσε κανονικά το πρόγραμμα χωρίς να έχω αλλάξει κάποια ρύθμιση από τότε.Το wizard το έχω δοκιμάσει, και δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση γιατί έχω τα ΧΡ και το πρόγραμμα υπάρχει μέσα. Δεν το γλιτώνω το φορμάτ μου φαίνεται (έχω και κάτι άλλα μικροπροβληματάκια :mad: ) Όσο για το πρόγραμμα που μου προτείνεις θα το δοκιμάσω λίαν συντόμως.Το "σηκώνει" ενας Πεντιουμ στα 300 ? Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Όσον αφορά το πρόγραμμα παίζει μια χαρά ακόμη και σε pI ! Π.χ εμείς είχαμε στήσει για server ένα PI και είχαμε μπει πάνω του 10 άτομα χαλαρά. Δεν νομίζω ότι είναι λύση το format.Πάντως εγώ που έχω xp το netmeeting το κατέβασα extra από windows updtate.Σίγουρα δεν υπάρχει στην προσθαφαίρεση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. August 20, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jasonpap Σίγουρα δεν υπάρχει στην προσθαφαίρεση ? Δεν υπάρχει στην προσθαφαίρεση αλλά και ούτε σαν εικονίδιο κάπου.Για να το τρέξω πηγαίνω στο : start-> run-> conf.exe. το φορματ δεν το γλιτώνω για άλλους λόγους σοβαρότερους όχι μόνο για το εν λόγω προγραμμα :o Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Τέσπα...Μην ξεχάσεις να πάρει backup :lol: καλή επιτυχία (με την MS δεν ξέρεις τι μπορεί να σου ξημερώσει :devil:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. August 20, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Αυτό που σκέφτομαι δεν είναι τα αντίγραφα αλλα ότι θα μου πάρει αρκετές ώρες να κάνω εγκατάσταση όλα τα προγράμματα που χρειάζομαι :blink: Η ερώτηση στους ψαγμένους : Έχω σαν firewall το zone alarm pro(τελευταία έκδοση), antivirus το McAfee Scan 7.0 Και χρησιμοποιώ τα προγράμματα : Adaware pro 6.0 System Mechanic (gia registry kai startup). Είναι καλή η "προστασία" μου ? μου λείπει/ή πρέπει να αλλάξω κάτι ? :!: Edit : Για την ερώτηση φτιάχνω νέο θέμα μιας και νομίζω θα ενδιαφέρει αρκετούς ;) Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 To zone alarm είναι αρκετά καλό αν και μερικές φορές σπαστικό :mad: Εγώ χρησιμοποιώ το notrona.Νομιζω όμως ότι αυτά τα δύο είναι πάνω κάτω τα ίδια. Για τα άλλα δεν ξέρω,αυτό που έχω να πω είναι μην τρελένεσαι.Αν έχεις update το antivirus τότε είσαι αρκετά καλυμένος.Εαν θές τώρα extra προστασία,τι να σου πω, βάλε και άλλο firewall να είσαι 100% σίγουρος.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. September 4, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 Προβλημάτων συνέχεια.... μετά την επανεγκατάσταση κλπ όλα καλά για μερικές ημέρες,τώρα μου κάνει το εξής : Όταν το ξεκινάω μαυρίζει για κάποια δευτερόλεπτα η οθόνη (δεν κλείνει η οθόνη απλά μαυρίζει όπως γίνεται στην επανεκκίνηση) και μετα φορτώνει το πρόγραμμα κανονικά αλλά έχω παρατηρήσει αδικαιολόγητη καθυστέρηση ήχου(χωρίς χρήση κάμερας) εγώ ακούω αλλά ο συνομιλητής μου με ακούει διακκεκομένα.Όταν κλείνω το πρόγραμμα μου κάνει πάλι το ίδιο μαύρισμα και μετά κλείνει το πρόγραμμα "κανονικά". Είχε κανείς κάποιο παρόμοιο πρόβλημα ? Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts